Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeansy rurki

12.01.06, 12:52
    Szukam jeansów rurek, nie poprzecieranych, bez haftów i innych koronek,
    dobrej jakości. Znalazłam tylko FCUK, jeden jedyny fason, może macie inne
    namiary.
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 12:55
        Diesel Keate lub Diesel Moonie - te ostatnie sa grafitowe - b. ladny kolor.
        • geene Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:02
          Wydaje mi się, że one maja proste nogawki, a mnie chodzi o zdecydowanie zwężane.
          • edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:31
            Chodzi ci o takie zupelnie obcisle? Bo szczegolnie Moonie przylegaja dosc mocno
            do lydek.
            Jesli chodzi o b. obcisle i dopasowane to polecam model Norma Lee (ciemny granat
            i czarne kolory), niestety nie wiem czy jest osiagalny w Polsce bo na polskiej
            stronie Lee go nie ma.
            • courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:33
              edavenpo czy ty moze orientujesz sie dobrze w kolorach dzinsów diesel w tym
              keate?
              • edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:44
                courtney napisała:

> edavenpo czy ty moze orientujesz sie dobrze w kolorach dzinsów diesel w tym
                > keate?
                ___

Z tego co wiem to sa trzy. Ja mam podniszczany z zlotawymi przeblyskami i
                delikatnymi przetarciami na kieszeniach z przodu i z tylu. Sa dosc ciemne ale na
                pewno nie granatowe. Maja taki ciut przybrudzony sredni kolor, jesli wiesz o co
                mi chodzi.

Drugi to ten tzw. japanese style jest ciemny, granatowy, wpadajacy w grafit z
                takimi przetartymi jasniejszymi liniami. W rzeczywistosci wyglada to fajnie ale
                mi osobiscie nie podchodzily takie zoltawe przeblyski w materiale przy przetarciach.

Trzeci to tzw. basic wash, taki zwykly, ciemnoniebieski (ale nie granatowy),
                podejrzewam najbezpieczniejszy wybor.
                • courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:50
                  Na allegro jest ten aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=80182778
                  czy moze widziałas go na żywo i mozesz mi powiedziec jaki on jest dokładnie bo
                  te wszystkie zdjecia jak wiem z doświadczenia są przekłamane.
                  • edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 14:05

Powiem ci tak. One wygladaja prawie dokladnie tak jak moje lacznie z tymi
                    zlotawymi poprzecznymi zabrudzeniami na przednich kieszeniach tylko na zdjeciu
                    wygladaja na ciut jasniejsze ale nie wiem czy to foto czy ten kolor jakis dziwny.

Sprzedawca zapewnia ze sa oryginalne, ale ja widze jeden problem... Otoz na tym
                    zdjeciu widac ze naszywka z tym charakterystycznym D jest w polowie skorzana i
                    obszyta czerwona nicia.

photos.allegro.pl/photos/oryginal/80/8018/801827/80182778_3
                    Na moich jeansach kupionych w firmowym sklepie Diesel tego nie ma. Naszywka jest
                    z dzinsu, nie ze skory, D jest naszyte na ten skrawek dzinsu i nie ma tego
                    czerwonego obszycia.

Opcje sa dwie:

1. Sa to b. dobrze zrobione tajlandzkie podrobki ktore sa prawie nie do
                    odroznienia. Moja znajoma wrocila ostatnio z tajlandii z nareczem dzinsow Diesel
                    ktore wygladaja jak autentyczne ale sa podrobami za kilka funtow.
                    2. Zdjecie nie oddaje wlasciwego koloru i moze sie myle co do tego ze sa takie
                    same jak moje. Inne modele moze tez mialy te inne naszywki choc watpie bo na
                    zblizeniach Keate na stronie Diesel tego czerwonego obszycia nie ma.
                    • courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 14:18
                      edavenpo ale mnie zbiłas z tropu słowo daje,bo ten sprzedawca sprzedaje tez
                      jak widziałam dzinsy na niemieckim ebayu ma same pozytywy ,ludzie twierdza ze
                      są autentyczne i on sam sie zarzeka ze tak jest ,widziałas ten napis
                      JEŻELI JAKIKOLWIEK RENOMOWANY SKLEP DIESEL STWIERDZI BRAK AUTENTYCZNOŚCI MOICH
                      SPODNI ZWRACAM 200% CENY ZAKUPU!!!
                      Pozatym one mają wszelkie metki ,wszywki z symbolami fabryk kolorów itd
                      aha tu pokaze ci te same z tym ze u innego sprzedawcy, moze teraz bedziesz
                      mogła powiedziec cos wiecej aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=75694288
                      • edavenpo Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:31

Nie chce cie zniechecac do zakupu jak sie juz zdecydowalas ;-) zreszta nie
                        jestem wyrocznia tylko wyciagam wnioski z tego co wiem o jeansach Diesel.

Wejdz na strone Diesel, kliknij na collections ->denim->super slim->keate. Po
                        prawej stronie masz takie zakladki Close ups. kliknij na ostatnia - tam jest
                        metka z tylu i nie ma ani skory ani czerwonego obszycia.

Spojrzalam na towar tego drugiego sprzedawcy i widze to samo logo z czerwonym
                        obszyciem wiec moze to ten sam sprzedawca albo ktos zeni ten sam towar.

Ja zawsze podchodze do takich ofert sceptycznie bo Keate kosztuja 95 funtow za
                        podstawowy odcien do 120 za japanese style. Jak moga sprzedawac oryginaly za 300
                        zl i jeszcze na tym zarobic to nie wiem. A jesli chodzi o zapewnienie zwrotu
                        pieniedzy to takie haslo od sprzedawcy to po prostu chwyt reklamowy. A kto
                        pojdzie z tymi spodniami do sklepu Diesla i faktycznie bedzie sprawdzal
                        autentycznosc to nastepna sprawa. Przeciez nie wejde z tymi spodniami do sklepu
                        Diesla i nie powiem "Pani mi tu wystawi certyfikat autentycznosci bo kupilam na
                        gieldzie internetowej i nie jestem pewna czy to oryginaly" Jakos sobie nie
                        wyobrazam ;-)

Z drugiej strony to poza ciut innym kolorem i ta metka wygladaja jak prawdziwe
                        wiec jak naprawde chcesz to je kup ;-)
                        • courtney Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:52
                          edavenpo mam jeszcze jedno pytanie które wysłałam na maila aby nie zanudzac
                          foremek jesli byłabys tak miła i zechciała odpisac wielkie dzieki.
            • geene Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:33
              No właśnie, w Levisie też nie widziałam Patty Anne, a są całkiem fajne.
              • miss_paradox Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:46
                w sumie tu się reklamy nie uprawia,

ale jeśli chciałabyś (nowe, bez metek, 29/34, jasny błękit), to wyślę zdjęcia

Pozdrawiam
                • miss_paradox Re: Jeansy rurki 12.01.06, 13:46
                  Levisy
                • geene Re: Jeansy rurki 12.01.06, 14:35
                  27/34, ale dzięki
                  • miss_paradox Re: Jeansy rurki 12.01.06, 15:06
                    oki,
                    owocnego szukania w takim razie : )
                    • gabi1234 Re: Jeansy rurki 12.01.06, 17:14
                      Czy ja moglabym prosić te zdjęcia? (zijg@o2.pl) wlaśnie szukam takich i to jest
                      mój rozmaiar. Dziekuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka