alpepe 26.01.06, 18:34 ta spódnica z futrem, jest wyjątkowa.. kwiatek do kożucha zimą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santamanana Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 26.01.06, 23:04 Komu pasuje ten kolor? blondynkom? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 01:25 o kurcze, co za fajny pomysl - mam takze obrzynki z futra, co prawda baraniego, ale zawsze, i duzo resztek skory, czemu nie skorzystac i uszyc cos po tej linii Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 09:22 a kiedys to sie nazywalo - stare zloto;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 18:37 cioccolato_bianco napisała: > a kiedys to sie nazywalo - stare zloto;) stare zloto dzis tez sie nazywa stare zloto - to nie ten sam kolor, zloto ma polysk jakiego nie ma musztarda no i zloto nie jest zielonawe, w przeciwienstwie do musztardy Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 10:50 spodnica z futrem zdecydowanie wszystko przebija! ale ta torebka calkiem ladna;) Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 11:08 wizazystka twierdzi, ze mam typ kolorystyczny, do ktorego pasuja wszystkie kolory, ale nawet mnie musztarda nie smakuje ;) musztarda musztarda a mnie to inna substancje przypomina ;) ble. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 27.01.06, 19:53 podoba mi sie ten kolor, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Musztardowy - kolor ze smakiem 28.01.06, 23:43 musztardowy to kolor w którym rzadko komu jest ładnie nawiasem mówiąc,naród się chyba nie nauczy że ŻÓŁĆ to mamy w okolicach wątroby a kolor żółty to ŻÓŁCIEŃ sprawdźcie sobie w słowniku nawet w artykułach o modzie takie błędy,takie błędy,rrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś