pump_it_up 05.02.06, 16:55 Byl juz watek o najlepiej ubranych w filmach, to moze teraz pogadamy o serialach, o ile w ogole jakies ogladacie.ogladalyscie. Macie swoje typy?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pump_it_up Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 16:56 wyjdzie na to, ze ogladam wszystkie seriale, ale podoba mi sie styl dziewczynw moim wieku w serialu Kochane klopoty i Instant star:) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 17:12 To sa foty tej z KK, Rory, sliczna dziewczyna;) img128.imageshack.us/my.php?image=06a0ix.jpg img128.imageshack.us/my.php?image=ab6dr.jpg img128.imageshack.us/my.php?image=ab14vm.jpg img319.imageshack.us/my.php?loc=img319&image=alexistvguideout027ok.jpg img319.imageshack.us/my.php?loc=img319&image=alexistvguideout032ex.jpg img3.imageshack.us/my.php?image=alexisellegirl043yk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:15 Wszystko pięknie ładnie, ale to nie jest jej styl z serialu:) W serialu jest dosc skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:18 tak wiem:), ale nie moglam znalezc zdjec z serialu. chodzi mi dokladnie o ten styl retro, ze sie tak wyraze, stroje, a zwlaszcza sukienki, w ktorych odwiedza babcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:48 www.static.everyday.com/news/art_imgs/feeds/200548_161581_1_006.jpg www.alexisbledelfan.com/gallery/data/media/278/003.jpg www.alexisbledelfan.com/gallery/data/media/134/187.jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:49 dobra jestes;) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Desperate Housewives 05.02.06, 17:12 Gabrielle z serialu Desperate Housewives. www.wchstv.com/abc/desperatehousewives/evalongoria.jpg (chociaż ten strój mi się akurat średnia podoba) no i oczywiście Sex and the City www.ouvre.com/wp-content/carrie.jpg (chociaż to zdjęcie jest chyba z reklamy Gap) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Desperate Housewives 05.02.06, 17:15 a ja nie widzialam sex in the city, za pozno skaplam sie, ze leci:/ :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 17:30 sex and the city! wszystkie bohaterki! jednomyslnie! Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 12:14 Serio?WSZYSTKIE bohaterki??Miranda nawet?:))) mi się tylko Carrie podobała(ubrania, bo przecież nie twarz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:18 sex and the city. Odpowiedz Link Zgłoś
powerpuffgirl Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 18:36 Gabrielle z DHW, chociaż Bree też ma ładne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 17:20 A mnie sie Gabrielle nie podoba - jest za "rozowa" w swoim stroju. Wole juz ubanie Bree na wyglad, ale ja bym sie w tym czula za staro. Jesli chodzi o mnie to jestem fanka serialow kryminalnych i podoba mi sie styl Poppy Montgomery w "Without Trace". Sa to ubrania do pracy, ale na niej wygladaja cool. Podobaly mi sie tez ubania tej nauczycielki z Bostob Public, ktora grala Jeri Ryan (chociaz nie chcialabym takich dziwacznych oczu). Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 19:08 RAchel Bilson- Th O.C. www.rachelbilsonfan.com/Visuals/albums/_OC/_STILLS/313/313Still002.JPG www.rachelbilsonfan.com/Visuals/albums/_OC/TheChrismukkahThatAlmostWasnt/TheChrismukkahThatAlmostWasntStills%20(1).jpg www.rachelbilsonfan.com/Visuals/albums/_OC/_OC%20CAPS/313/313TheOC_(001).jpg www.rachelbilsonfan.com/Visuals/albums/_OC/_OC%20CAPS/314/314TheOC_(130).jpg www.rachelbilsonfan.com/Visuals/albums/_OC/_OC%20CAPS/312/312TheOC_(002).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea charlotte w S&C 05.02.06, 20:20 nie zawsze, bo czasami za grzecznie, ale czasami wprost przeslicznie. No i pamietam jej cudowne czarne szpilki w jednym z odcinkow... Odpowiedz Link Zgłoś
laksmi Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 23:13 moja faworytka jest rachel z friendsow, niezlego miala w tym serialu stylistę. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyvonne Re: Friends rules :) 05.02.06, 23:23 One wszystkie z Friends maja niezle ciuszki, tzn na kazdej widze cos co bym chetnie sama nabyla (a wlasnie zrobilam sobie powtorke Friendsow na DVD i jestem na bierzaco). Rachel jako charakter ma wrecz obowiazek dobrze wygladac, wiec sie jej stroje zapamietuje, Phoebe ma ladnie dopasowany styl do roli, najmniej rzuca sie w oczy Monica. Drugi serial na ktory patrze "ciuchowo" to Sex and the City, wybrane sztuki ubran z garderoby wszystkich czterech bohaterek. reszty albo nie ogladam, albo ubieraja sie tak "zwyczajnie" ze wogole nie ma na czym oka zawiesic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi23 Re: Friends rules :) 06.02.06, 18:27 Zgadzam sie ze Friends i przede wszystkim Rachel swietnei ubrana, nie krzykliwie ale z klasa.Tez robie czesto maraton przyjaciol na DVD i podgladam jej ubior.I naprawde wiekszosc tych ciuchow chcialabym miec :)>pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: najlepiej ubrane w serialach 05.02.06, 23:32 fotki z sex and the city na www.hbo.com/city/ Odpowiedz Link Zgłoś
book_of_the_month Re: najlepiej ubrane w serialach 06.02.06, 18:31 Rachel(przyjaciele), Gabrielle (gotowe na wszystko), i wszystkie cztery bohaterki seksu w wielkim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: najlepiej ubrane w serialach 06.02.06, 18:37 Rzeczywiście dziewczyna z Instant Star ubiera się kapitalnie,bo w sumie to pracuje nad nią sztab stylisów i wiadomo,że są to ciuchy wyszukane,w Polsce połowa podobnych by się nie znalazła nawet. Ale co do tej dziwki z fotek to nie widzę jakiegoś ideały,za to na każdym zdjęciu ma zderzaki centralnie na wierchu+oczy "spaniela".OOOOOooohyda. Ale brawa za instant star przynajmniej ona wnosi troche punka w tą całą gamę seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 10:48 wez, czemu dziwka od razu:/ to chyba normalne, ze bywaja takie sesje zdjeciowe? Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: najlepiej ubrane w serialach 06.02.06, 18:46 Musze podac swoja serialowa konkurentke z The bold and the Beautiful a jest nia kochana Sally Spectra . Ma ciekawy i odwazny styl , kolorowy i wesoly . Mimo , ze nie jest piekna jest zawsze odpowiednio ubrana do swojej figury . Tego nie powiem o Stephanie Forrester . Chodzaca nudna klasyka . Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: najlepiej ubrane w serialach 06.02.06, 19:17 barbara mostowiak maria zięba Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: najlepiej ubrane w serialach 06.02.06, 19:49 SATC! www.hbo.com/city/look/carrie_5.shtml www.hbo.com/city/look/carrie_6_2.shtml www.hbo.com/city/look/carrie_6_3.shtml www.hbo.com/city/look/carrie_2.shtml www.hbo.com/city/look/carrie_2_2.shtml www.hbo.com/city/look/carrie_4_3.shtml OK, wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
suzi75 Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 13:37 A mnie się bardzo swojego czasu podobały ciuszki Ally McBeal :) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 13:39 a mi pety williams alias nikity Odpowiedz Link Zgłoś
bridgewater Re: najlepiej ubrane w serialach 09.02.06, 14:58 rzeczywiście serialowa nikita to jest coś!!! zawsze czekałam co tym razem przykuje moją uwage Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najlepiej ubrane w serialach 08.02.06, 17:42 Mnie sie podoba styl Wiktorii i Moniki Z Na Wspolnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
be-me Re: najlepiej ubrane w serialach 09.02.06, 00:32 Zdecydowanie "Sex and the City" i "What I Like About You". Odpowiedz Link Zgłoś
malazlosnica Re: najlepiej ubrane w serialach 09.02.06, 08:42 Basia z "Kryminalnych" Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Zdecydowanie rzadzi 09.02.06, 09:21 VIP i ewentualnie Sloneczny Patrol! Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: najlepiej ubrane w serialach 09.02.06, 17:46 Gotowe na wszystko - Gabrielle jest za landrynkowa i za doskonała, ale z prawdziwą przyjemnością patrzę na Susan, którą tam gra Terri Hatcher(tak się pisze?)..SATC nie oglądałam, za późno "załapałam" i żałuję, bo wiem ile straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś