Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co zakładacie pod spodnie..?

12.02.06, 17:37
    dzis o 20 idę na impreze DWUOSOBOWA,HEHEHE...Spotkanie bedzie w
    mieszkaniu.Bedę ubrana w eleganckie spodnie "materialowe",i cienka bluzkez
    długim rekawem, alle w kkroju bardzo oryginalna i ciekawa.Buty proste,na
    obcasie, ale nie szpilce.
    Mniejsza o to.
    Problem mam z tym ze nie cierpie nossic rajstop pod spodnie..ale i tak
    założe, no bo coo innego?Przeciez nie skarpety albo podkolanówki rajstopowe.
    Mam do Was pytanie-co nosicie pod spodnie,jesli bedziecie przebywac w ciepłym
    mieszkaniu??
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 17:45

zaloz ponczochy...
        • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 17:48
          eee, do spodni pończochy??
          Kurde, nie lubie samonosnych...bo wcinaja mi sie w uda, i tworza taka
          opone,mimo że gruba nie jestem...a Takie na pasie...nie mam
          takiego "sprzetu"..jakos nie moge się przekonac do pończoch..Wiem że znacznie
          lepiej wyglądaja na nodze pończochy które dopina sie do pasa, takie które nie
          maja tejj silikonowej gumy..Pomysle o tym.Dzieki
        • saggi7 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 22:22
          Ja bym nic nie załozyla
      • jollyvonne Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 17:51
        A czemu nie skarpety albo podkolanowki rajstopowe? Pomysl noszenia rajstop pod
        spodniami w cieplym pomieszczeniu nie wydaje mi sie byc szczegolnie necacy ...
        • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 17:55
          no, takie podkolanówki rajstopowe,zwane inaczej antygwałtami,to cos co moge
          nosic na codzień...nie na randkę:-)Pomysl, jaka on bedzie miał mine gdy zacznę
          to na jego oczach zdejmowac...juz chyba lepiej bedzie gdy zostanę w
          rajstopach ,które tę sexy nie są...
          • czarna.oliwka Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:10
            pończochy z pasem wcale nie wyglądają lepiej!!!!
            właśnie sobie taki pas zakupiłam i po zmierzeniu wszystkiego razem oponki jak
            cholera!!!!!
            a też nie jestem gruba:(
            już te rajtki chyba najlepsze
            może skorzystaj już u niego w domu z łazienki i szybko wyskocz z tych rajtek?
            żeby nie było niespodzianki....hihihi
            pozdrawiam:)
            ps. udanej randki:)
            • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:20
              ,,,juz kiedys tak zrobiłam,że byłam w 'antygwałtach";-)wszystko ladnie
              elegancko...a pod spodem "antygwałty";-)fajnie to wyglada razem z ładna
              bielizna ;-)
              Chyba tak zrobie...poznie w łazience zdejme to...i bedę na boso;-))własnie
              pomalowałam paznokcie u stóp na bordowo0czerwono;-)A gdzy zapyta czemu jestem
              boso-to co mu powiedziec???;-/)
            • andre37 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 20:33
              czarna.oliwka napisała:

> pończochy z pasem wcale nie wyglądają lepiej!!!!
              > właśnie sobie

> właśnie sobie taki pas zakupiłam i po zmierzeniu wszystkiego razem oponki jak
              > cholera!!!!!
              > a też nie jestem gruba:(

wyrzuć ten pas i kup dobry, bo jeśli coś takiego funduje ci pasek to nie pasek
              a śmieć. Zabiłabym producentów za to co produkują obecnie jako paski.... i
              wcale nie dziwię się że kobiety tak rzadko zakładają pończochy :)

tojaaneksa wiem że moje rady omijasz łukiem, ale się wypowiem,
              zamknij oczy:
              romantyczna namiętna atmosfera, a on ściąga z ciebie spodnie ... rajstopy -
              przecież to już zasługuje na miano pasa cnoty.

Pończochy pod spodnie... nienajlepszy pomysł, samonośne będą się odznaczać na
              wysokości silikonu, a w tych do paska odznaczać się będą zapinki....

natygwałty... ehhhhhhhh nie bez powodu mają swoją nazwę.

więc zostają skarpetki lub jeśli ma być kobieco zrezygnuj ze spodni, większość
              facetów woli kobitki w spódnicach bardziej na nich to działa.
              • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 07:30
                Adnre,czemu mam nie chhciec czytać Twoich rad?Są dla mnie bardzo cenne, i
                dzięki za odpowiedź...
          • jollyvonne Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 19:59
            A jaka mine bedzie mial zdejmujac z ciebie najpierw spodnie, a potem rajstopy?
            Lepiej sie zorientuj w wyborze skarpet/kolanowek zanim zupelnie je odrzucisz.
            Kolanowki mozna sexy zrolowac, jak ponczochy, rajstopy roluja sie tylko na
            przedszkolakach ... Koronkowa skarpetka mozna machnac przed odrzuceniem
            (koniecznie zapamietaj kierunek rzucania, hehe), sex-owny rzut rajstopkami jest
            trudniejszy do wykonania :D
      • zettrzy Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:22
        majtki
        krotkie skarpetki, moga byc z jakiejs fikusnej koronki
        a rajtki czy ponczochy tylko i wylacznie pod spodnice
      • nihan1 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:24
        a moze zaloz te przeklete antygwalty, a gdy zajdziesz do niego zdejmij je w
        toalecie, schowaj do torebki i wyjdz bez nich, tzn zaloz te pantofle/ czolenka
        na gola stope, jesli juz musisz cos miec to najlepsze by byly zdecydowanie
        ponczochy, chodz tez ich nie lubie :(
      • nadinka_nadinka Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:34
        jezeli to randka to daruj sobie rajtki. porwac sie moga przy zdejmowaniu albo
        pozaciagac. lepiej ponczochy, zawsze mozna w nich zostac ;-) ale jezeli nie
        lubisz to, tak jak zettrzy radzila, skarpetki np, w koronkowy wzor.

• tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 07:29
          Dobrze radzicie z tymi wzorzastymi skarpetkami...dzięki.
      • mroofka2 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 18:40

pończochy, always:)
        i sexy:)
      • children_of_the_evolution Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 19:24
        Rany:) Nazwa antygwałty chyba bardziej przeraża niż same skarpety;)

Ja tam sądzę, że grubsze skarpety do kolan, w fajnym kolorze, np. takie jak
        można dostać w Calzedoni czy Venezianie- w fajne wzorki, o różnych fakturach-
        nie są takie złe. Przynajmniej mojemu chłopakowi bardzo się podobają. Jeżeli Ty
        mu się podobasz, to skarpetki w tym nie przeszkodzą;) Tym bardziej, jeżeli masz
        zgrabne nogi a skarpetki nie będą prześwitujące, cieliste i wrzynające się w
        łydki....

No a poza tym, skoro jest to już taka "bliskościowa" randka, to po co się
        wstydzić skarpet??? Niech Ci je sam zdejmie;)
        • amikeo Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 19:52
          Pończochy pod spodnie-zdecydowanie nieapetycznie i niewygodnie i pozbawione
          sensu/ Rajstopy bezmajtkowe ładnie wygladają, czarne majtusie pod spód i to w
          sumie jest całkiem całkiem... A podkolanówki są teraz takie super z Gatty na
          przykład, kabaretki, wzorki różne, kolorystycznie dopasowane do bielizny
          przy "rozbieranej" nawet się dobrze prezentują.Chyba lepiej jak skarpetki:)
      • apfel27 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 19:57
        aneksa pisalas na innym forum, ze masz meza:D
        pewnie to tak samo prawdziwe jak to, ze zarabiasz 4 tys. zł
        jedyna prawda jaka napisalas to opowiesc o peknietej prezerwatywie i o tym, ze
        nie stac cie na ginekologa. zabawna jestes:D
        • jollyvonne Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 20:04
          Posiadanie meza nie wyklucza problemu prezentowanego przez Anekse, tak samo jak
          zarabianie 4tys zlotych nie wyklucza problemu z uregulowaniem rachunku za
          ginekologa. Odrobina wyobrazni i widac jak to wszystko sie ladnie laczy ...
          • apfel27 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 20:26
            jasne, jasne
            tak ją pocieszaj może dzięki temu mniej będzie sfrustrowana i rzadziej będzie
            bluzgać na forum o tym, że chciałaby pewnej osobie znanej z forum "przypierd...
            w głupi ryj". to cytat jej ostatniego wystąpienia. oczywiście w oryginale nic
            nie było wykropkowane:D
            • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 07:24
              ..nie zapominaj,że bluzgam tylko do tego, kto na to wg mnie zasługuje...do
              trampka bluzgałam, i bedę bluzgać.
          • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 07:26
            jolly...nie bede sie tobie tłumaczyć.Z niczego.Uważasz że ściemniam-to ok, mysl
            co chcesz.
            Może mam ci się jeszcze tłumaczyc ze swojego zycia osobistego-z kim
            sypiam,gdzie, i za ile, hehehehe....
            • jollyvonne Re: totyaneksa 13.02.06, 17:56
              Aneksa, nie napadaj na mnie bo tego nie lubie. W przeciwienstwie do apfel masz
              nadmiar wyobrazni i dopatrujesz sie sarkazmu tam gdzie go wogole nie ma. Wyluzuj.
              • apfel27 Re: totyaneksa 14.02.06, 15:25
                mam to szczescie, ze nie musze fantazjowac na temat swoich zarobkow czy meza:)
        • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 07:28
          a ty apfel pewnie zarabiasz 500-;i nie dowierzasz ze ktos zarabia tyle ile ja.
          To twój problem.
          Nie przyszlo ci do glowy...ze mam może i meza i kochanka???;-)
          Przeciez nie jest to zabronione, więc gdzie widzisz problem?
          • apfel27 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 09:25
            uwielbiam czytac te prostackie bzdury, ktore wypisujesz. to tak glupie i
            zalosne ze az zabawne. naprawde mozna sie niezle ubawic czytajac cie.
      • istna Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 20:05
        Aha, to rozbierając się przed swym wybrankiem będziesz mysleć o tym ,jak
        wyglądają twoje skarpetki/podkolanówki/rajstopy? Uuuuuuuu, czuję w powietrzu
        wielką namiętność:)))))
        • apfel27 Re: Co zakładacie pod spodnie..? 12.02.06, 20:26
          :D
      • hyacinth.bucket Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 18:07
        Nie cierpie facetow rozbierajacych mnie z czegos wiecej niz plaszcz .
        Dlatego na twoim miejscu nie przejmowalabym sie tylko ubrala
        sie jak chcesz . Rajstop pod spodnie nie nosze ale jak ci zimno
        to zaloz i po przyjsciu na miejsce sciagnij .
        Mozesz wziac nawet buty na zmiane jak chcesz.
        Wiadomo , ze zawsze sie idzie do lazienki aby sie "odswiezyc" i tam
        mozesz sie przebrac w jakas sexi koszulke ktora przyniesiesz ze soba
        albo body co tam lubisz , mozesz zostac w ladnej bieliznie i dodac sobie
        ponczochy z pasem przyniesione ze soba .
        Chodzi o to , ze zanim facet by mnie zaczynal rozbierac to juz bylabym pierwsza
        w lazience i szykowala sie " do spania " :-)
      • maadz Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 19:20
        nie wyobrazam sobie jak mozna w ogole zalozyc na rozbieraną randke rajstopy
        albo ponczochy pod spodnie ;D
        • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 20:02
          Mam teraz więcej czasu na pisanie-rano przed praca nie bylo jak.
          Nigdy nie miałam tego typu problemów-bo okazuje sie że i tym razem było tak,ze
          on wcale nie zauważył czy mam skarpety, czy rjstopy..Założyłam jednak
          rajstopowe skarpetki,ktore po jakims czasie zdjęłam...i zaprezentowałam mu
          wypielegnowane stópki ;-))
          Wydaje mi sie,że to kobiety wyolbrzymiają ten problem,a faceci wcale nie
          uważaja np rajstop za aseksualne.Wydaje mi sie,że tak naprawde..większośc z
          nich nie zwraca nawet uwagi na super bieliznę.Sa maniacy bielizny, i tacy
          ktorych rajcuja seksiarskie podwiązki i ponczochy...jednak myslę że jest to
          mniejszosc.
          I podobnie jak Hiacynt nie cierpie jak mnie facet rozbiera-wole robic to sama.
          • hyacinth.bucket Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 20:16
            6
            Nie wyobrazam sobie , zeby sciagal mi spodnie i widzial podkolanowki
            czy rajstopy a ponczoch nie lubie zwlaszcza pod spodnie .
            W lecie troche inna sytacja ale no wlasnie ... dlaczego on ma nas
            rozbierac zima i pozbawiac nas intymnosci jesli chcemy wygladac pieknie ?
            Dlatego uwazam , ze od tego jest lazienka .
            Z drugiej strony moze oni wcale na nas nie patrza w ten sposob o jakim myslimy
            bo oni przeciez tez sie rozbieraja i nam to nie przeszkadza .
          • children_of_the_evolution czy mężczyźni lubią rajstopy???:) 13.02.06, 22:50

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2886006
            f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1816003
            f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3158905
            f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=179199
        • tojaaneksa Re: Co zakładacie pod spodnie..? 13.02.06, 20:03
          maadz,to co w tak8m razie ty zakładasz/
      • hyacinth.bucket Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 20:33
        Ciagna za nogawki , nie sciagaja od gory do stop .
        skad mam takie skojarzenie nie wiem , moglo sie nawet mnie przydarzyc :-)
        Ponczochy podobnie .
        Sweterek przez glowe taki ci sciagnie , ze wlosy rozczochra .
        Bo jak sciagam sama to rozciagam reka przy dekolcie aby przeszedl
        nie dotykajac glowy .
        Oni sie tylko nadaja do rozpinania stanikow
        Moj potrafi jedna reka w oka mgnieniu patrzy w oczy a tu hyc stanika nie ma :-)
        No i do rozpinania sukien z tylu moga byc przydatni bo
        do niczego wiecej .
        • tojaaneksa Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 20:53
          Masz racja Hiacynk;-)A zauwazyłas, że oni naprawde nie zwracają wiekszej uwagi
          na bieliznę??Niby to takie wazne, bo oni sa wzrokowcami...a może ja mam takiego
          pecha, i trafiam na takkich którzy nie doceniaja pięknej bielizny...
          • hyacinth.bucket Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 20:59
            Tak to prawda , wiekszosc lubi bielizna tylko do " usuwania jej z ciala "
            w ogole nie znaja sie na pieknie .
            Ale za to godza sie nosic bielizna jaka podoba sie kobietom
            zaspokajajc nasze potrzeby estetyczne ...a to duzy plus .
            • tojaaneksa Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 21:10
              Wiesz, ja uwielbiam ładna bieliznę,i dla własnej przyjemnosci dbam aby zawsze
              miec na sobie taka, nie tylko "od swięta",albo" od randki";-)
              Kiedys, dawno temu miałam fajna przygode .Rano szybko ubierałam sie do szkoły
              (chodziłam wtedy do ogolniaka)i załozyłam niezbyt szykowna bielizne-zresztą
              wtedy nie pzykładfałam do bielizny wielkiej wagi, nie miałam tez funduszy na
              to.No więc, bielizna byla nieciekawa, do tego w rajstopach zrobiło mi sie oczko
              i ...dziura(ale był ze mnie niechluj, nie??;-) )A po szkole nieoczekiwanie
              wypadła mi randka...z kim kto mi sie b podobał, i na tą chwile czekałam b
              długo.Jakk pech to pech...Pojechalismy za miasto jego autem,i doszło na
              jeziorkiemm do sytuacji tzw intymnej..z której niestety nic nie wyszło, bo nie
              pozwoliłam..przypominając sobie jak beznadziejną mam na sobie akurat dzis
              bielizne...nie moglam dopuscic aby to zobaczył..
              • maadz Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 22:28
                ja nosze po prostu skarpetki :> no a wiosną nosze podkolanowki np. do spodnicy
                albo spodni za kolano.. (3/4). a jesli chodzi o rozbieranie, to wole kiedy
                facet rozbiera mnie a ja jego a nie na odwrot ;) to mi sie wydaje bardziej
                romantyczne.. ekhm i ciekawsze ;) ale macie racje ze kolesie zwykle nie
                zwracają uwagi na bieliznę (tak samo jak na ciuchy) choć nie jest to regulą,
                zdarzylo mi sie nawet dosc sporo razy usłyszeć z ust chlopaka ze "ooo jaka masz
                ladna bielizne" etc ;)
                • andre37 Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 13.02.06, 23:31
                  mnie gdyby mój mężczyna zobaczył w rajstopach, antygwałtach czy z oczkiem w
                  pończosze zamówiłby paczkę luksusowych pończoch, tak miałam ostatnio gdy poszło
                  mi oczko w pociągu jadąc do niego... zauważył. Tydzień później listonosz
                  przyniósł paczkę z 12 parami pończoch gio i cervin.
                  • tojaaneksa Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 14.02.06, 07:33
                    To chyba dobrze że nie trafiam na takich pedantów....Ja cenie luz, nawet w tej
                    dziedzinie zycia...Przejmowac sie oczkiem, czy zaciągnięciem-głupota...
                    Dla moich partnerów zawsze wazniejsza BYŁAM JA,niz moje ciuchy, bielizna..I
                    nawet czasem bylo mi zal...bo w końcuu stroje się dla niego...Mimo wszystko
                    wole jak kompplementuuja mnie,a nie ubrania, bieliznę
                    • andre37 Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 14.02.06, 12:23
                      mój mężczyzna jest wzrokowcem, tak jak wszyscy których spotkałam życiu. Owszem
                      najważniejsza jestem ja, ale ciuszki są miłym dodatkiem. Sama uwielbiam piękną
                      bieliznę, mój mężczyzna także. Wiem jedno że a atmosferę w związku trzeba
                      podsycać, dbać o to by było nam dobrze. Pomyślcie wszak nawet najpiękniejszy
                      najukochańszy ciuch waszej szafie czasem wam się opatrzy i chcecie nowego.
                      Owszem można wyjść z założenia,że skoro mnie kocha to będzie cieszył się mną i
                      przyjmował bez zastrzeżeń. Ale chyba jest inaczej - skoro on coś lubi to ja
                      lubię mu dawać małe przyjemności. Nic na tym nie tracę. Skoro on uwielbia mnie w
                      pięknej luksusowej bieliźnie i pończochach to co mi szkodzi ją nosić? Nic nie
                      tracę a raczej zyskuję :) ponieważ on pamięta o tym że pończochy się drą i że od
                      czasu do czasu warto szufladę zasilić nową bielizną, a szafę nowymi ciuchami.
                      Dlatego często odnawia zasoby mej szafy, ale jednocześnie wie jakie pończochy
                      lubię, jaką bieliznę, jakie ciuchy. I doskonale trafia w mój gust. Nigdy nie
                      kupił mi nic co by mi się nie podobało. Często robimy wspólnie zakupy.

I to działa w obie strony. On np. wie że lubię bokserki i zmienił swą bieliznę
                      właśnie na taką.

A co do oczka... żaden problem, to żadna tragedia. Wszak to cecha pończoch że
                      się drą. Mój mężczyzna też to wie, i wie że noszę drogie pończochy, które
                      sprowadzam z Anglii dlatego dba by mi ich nie zabrakło.
                      • tojaaneksa Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 14.02.06, 18:38
                        To fajnie andre ze masz takiego mezczyznę;-))Ja do tej pory nie trafiłam na
                        takiego który by sie interesował damskimi fatałaszkami,kupowal mi sam-i
                        ponadto trafiał w mój gust.Nigdy z żadnym nie chozilam na zakupy ciuchowe,
                        musze i lubie i wole robić to sama, na spokojnie.Zawsze próby wspólnych zakupów
                        kończyły się patrzeniem na zegarek, zniecierpliwieniem.Wiec dzięki za taka
                        przyjemność.
            • fabiani Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 14.02.06, 10:40
              Nie wszyscy panno, nie wszyscy. Faceci to wzrokowcy.
              I przypiuszczam że słowo antygwałty to ich wymysł!

PS
              ponczochy pod spodnie? Dlaczego nie, skoro głóny wątek idzie w kirunku
              rozbierania... więc chyba efekt końcowy powinien się liczyć, nieprawdaż?
              • fabiani Re: Jak faceci sciagaja rajstopy damom 14.02.06, 10:42
                to do --> hyacinth.bucket
      • keepersmaid Re: Co zakładacie pod spodnie..? 14.02.06, 13:31
        Jezeli Madonna jeszcze ma cos wspolnego z trendy to... podkolanowki sa na
        topie.
        Patrz video z "Life goes by so slowly" i wystepy na Grammy i innych galach -
        wszedzie podkolanowki i rozowe/fioletowe body.
        Co nie znaczy, ze mi sie to podoba, ale trynd jaki moze.

Ja bym raczej zalozyla jakies krotsze skarpetki wykonczone u gory koronka,
        druga mozliwosc ponczochy na pasie (to bardziej hard core ale mniej wygodne),
        trzecia i bardzo ostatnia - rajstopy i ucieczka do lazienki w celu ich
        zdjecia "za piec dwunasta".
      • hyacinth.bucket Re: Co zakładacie pod spodnie..? 14.02.06, 13:43
        Jak nieraz poszlo mi w rajstopach oczko to nie chowalam go
        ale wlasnie eksponowalam . Pokazywalam ze oto mam oczko "na szczescie "
        A ze szczescie czesto sie przytrafia w takich sytuacjach
        kolezanki zaczely w to wierzyc i jak ktorejs tez polecialo to cieszyly
        sie jak glupie .
        Jedna nawet sobie raz sama rozprula rajstopy .
        Z inna urzadzilysmy zabawe w miejscu publicznym ona darla na mnie
        a ja na niej . Taka ekspresja na wesolo bowiem byla ex mojego ex :-)
        Z lecacym oczkiem mozna miec naprawde wiele zabawy .
        • searena Re: Co zakładacie pod spodnie..? 14.02.06, 16:15
          Pod spodnie zakładam skarpetki grubsze gdy jestem ubrana bardziej sportowo i
          skarpetki cienkie gdy bardziej elegancko. I nigdy nawet w największe mrozy nie
          noszę rajstop, nie cierpię!! Wiosną i jesienią do spódnicy noszę pończochy
          samonośnie, mam awersje do rajstop. Faceci tez ich nie lubią :))
          • fabiani Re: Co zakładacie pod spodnie..? 14.02.06, 16:29
            a takie do paska ?
            ponoć są modne ...
            • searena Re: Co zakładacie pod spodnie..? 14.02.06, 16:30
              Pończochy z pasem? Nie nosiłam, chyba niewygodne. Może na specjalne okazje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka