starawyjadaczka 01.03.06, 16:29 img347.imageshack.us/img347/7523/ckzegarek8hg.jpg Na CK mnie nie stać, ale fason bardzo mi sie podoba. Ktos widział podobny w przystepnej cenie ? :) Na allegro nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modlisshka Re: fajny zegarek 01.03.06, 18:02 oczywiście że tak !! zaraz wkleję linka Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: fajny zegarek 01.03.06, 19:04 Storm robi bardzo podobne zegarki, wrecz sa prekursorami takiego fasonu Ceny maja bardziej przystepne niz CK. Nie wiem tylko czy sa dostepni w Polsce. www.stormwatches.com/home.htm Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.kaczka Re: fajny zegarek 01.03.06, 19:36 ciut inny ale podobny:)trzeba mieć solidny nadgarstek by sie utrzymał www.e-swatch.pl/product_info.php?products_id=793&osCsid=c4ac3b08cf50c6f78a912eaebb7ebe4a______ ja nie 'z tych' kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: fajny zegarek 01.03.06, 19:52 Ja sie przymierzalam kilka razy do tego Swatcha ktorego pokazalas bo wyglada fajnie ale: - trzeba miec solidny nadgarstek - na moim wisial i wygladalo to zalosnie - ten stalowa bransoleta jest fajna ale sam zegarek wyglada strasznie plastikowo w tej oprawie Wiec jak dla mnie to nie, miomo ze swietnie wygladal na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.kaczka Re: fajny zegarek 01.03.06, 20:17 edavenpo napisała: trzeba miec solidny nadgarstek tak też napisałam:)ciekawe czy znalazła sie jakaś co to na nią ten zegarek pasuje:) ______ ja nie 'z tych' kaczek Odpowiedz Link Zgłoś