Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vero Moda w Lublinie

02.03.06, 08:19
    Widziałam wczoraj na Krakowskim w Lublinie niedawno powstały sklep Vero mody.
    Proszę te z Was które już go odwiedziły o relacje. Ja ostatnio bardzo rzadko
    robię jakiekolwiek zakupy ciuchowe z powodu mojego ślicznego brzuszka
    zawierajacego dzidziusia :))więc nawet nie wiem czy to sklep z ubraniami Vero
    Moda czy tylko tak się nazywa.
    Obserwuj wątek
      • kasiaczek85 Re: Vero Moda w Lublinie 11.03.06, 22:11
        U mnie w Katowicach są dwa sklepy Vero Moda i zdecydowałam się Ci się odpowiedzieć bo właśnie dzisiaj kupiłam sobie śliczną bluzeczkę, w której Twój brzuszek na pewno by się zmieścił. Była przeceniona ze 115 na 25zł:P Vero moda ma dosyć drogie rzeczy(jak na nasze warunki), ale za to ma super wysprzedaże. To są bardzo kobiece rzeczy, zazwyczaj z seksownymi dekoltami i wygodne. Duzo jest oryginalnych spódnic i sukienek. Te ubrania podkreślają kobiecość i wygląda się w nich bardzo stylowo. Gorąco polecam raz do czasu zajrzeć...
        • nihan1 Re: Vero Moda w Lublinie 12.03.06, 13:52
          teraz sa rewelacyjne przeceny ale neistety sporo rzeczy jest juz przebranych,
          chyba polowa asortymentu jets w cenach 25-50 zl, powaznie, jelsi chodzi o ciaze
          to mierzylam tam ostatnio taka ladna bluzeczke odcinana pod biustem, ale po
          zalozeniu jej stwierdzilam ze za bardzo mi sie marszczy i pomyslalam ze fajnie
          by wygladala na kobiecie w ciazy, teraz te bluzeczki sa przecenione na 25 zl,
          obsluga w lublinie jest bardzo mila, przynosza inne rozmiary jak sie przebierasz
          iw ogole, racze ci sie spieszyc bo takie tlumy tak wcozraj byly ze pewnie
          przebrały towar jeszcze bardziej, ale jeszcze wcozraj perelki byly, polecam
          zdecydowanie,
      • panna_turkus Re: Vero Moda w Lublinie 12.03.06, 14:58
        byłam, ale szybko wyszłam. ścisk, tłok... i wrażenie, że na wieszakach ktoś
        przypakiem pozawieszał szmaty w cenie 25-40 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka