yoniska 02.03.06, 09:11 Ide w świeta na chrzciny i nie wiem kompletnie co założyć:( za spódnicami nie przepadam , ale chyba sie przełamie. Dziewczyny poradzcie cos, mam 23 lata , preferuje styl sportowy. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gata81 Re: Chrzciny w święta. 02.03.06, 09:46 A co powiesz na kostium ze spodniami rzecz jasna(skoro nie przepadasz za spódnicami. Jest uniwersalny i na każdą okazję. Ja od zawsze ma w szafie coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: Chrzciny w święta. 02.03.06, 09:57 Pomysł dobry, tylko jeszcze problem koloru. Jestem szatynką,z dosyc jasną karnacją, czerń odpada, brąz chyba też nie. Chciałabym wyglądać elegancko i jednoczesnie "na luzie" tzn. niezbyt formalnie.... ufff chyba mnie czeka długie przeszukiwanie sklepów:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Chrzciny w święta. 02.03.06, 10:07 chrzciny i na wiosne = jasne kolory. bezowy, kremowy.. sama wiesz w czym ci najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: Chrzciny w święta. 02.03.06, 11:22 a może lejące spodnie z jedwabiu do tego ładny top + zakiecik-bolerko. I skoro to wiosna może coś w kolorze np lekkoprzydymionego błękitu, w tym kolorze powinno Ci być dobrze a będzie bardzo modny na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś