Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze gdzie?

16.03.06, 09:35
    Pomieszałyście mi dziewczyny w główie, poradźcie mi prosze gdzie tego typu
    płaszczyk mogę kupić, jeśli macie jakieś fotki tych płaszczy, ktore można
    nabyć to też poproszę.

Klasyczny bezowy, kremowy, popielaty trencz jednorzędowy.
    Obserwuj wątek
      • calo Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 09:41
        tatuum, zara. z wyzszej polki burberry.
        • femme111 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 10:04
          własnie z Tatuum mnie ostatnio zdołowano,że płaszczy jest okropny :(
          • calo Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 10:22
            oj, nie patrz na to, co mowia inni, tylko startuj do sklepu i mierz!
            chyba kazdy wiekszy sklep ma teraz w wiosennej kolekcji trencze, na pewno cos
            znajdziesz. w avanti byl chyba artykul traktujacy o trenczach - tam ogladnij
            wstepnie! udanego zakupu:))
            • cioccolato_bianco Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 10:30
              m&s, peek&cloppenburg - tam jest duzy wybor roznych marek.

rok temu kupilam sobie bardzo ladny plaszcz, wprawdzie nie do konca trencz, bo
              bez paska, ale o klasycznym kroju, dopasowany do sylwetki i z dobrej jakosci
              materialu w m&s.
              • matmam Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 10:39
                Wczoraj przymierzałam w Solarze.Jest jasny i czekoladowy.Ja jednak
                zdecydowałam się na .....zamszowy:))))))))Jest SUPERRRRRRR.......
                • sabriel Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 10:52
                  A te z Solaru to w jakiej są cenie?
                • matmam Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 11:30
                  369 zł lub 389 zł niepamiętam dokładnie.
                  • sabriel Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 23:06
                    E, to drogie.Ja dzisiaj w zarze kupiłam jednorzędowy,beżowy za 199zł.
                    • matmam Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 23:47
                      Solar jak to solar zawsze ma ceny kosmiczne i to z sezonu na sezon coraz
                      bardziej,niestety:(
                    • femme111 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 07:04
                      U mnie nie ma Zary :(
      • pepegi Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 13:11
        jackpot, ale drogie, chyba ok 600 zł
      • 36mayfair Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 16.03.06, 17:21
        Czy Burberry ma jednorzedowe trencze? Klasyczny jest dwurzedowy, a przeciez nie
        kazdemu pasuje (np. jesli ma sie duzy biust)
        • calo Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 19.03.06, 01:32
          > Czy Burberry ma jednorzedowe trencze?

pewnie, ze ma
      • addinka Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 08:42
        byłam wczoraj w paru sklepach i co w oko mi wpadło:

promod- porażka, jakieś pogniecione szmatławe, a necie wygląda ok na ich stronce:(
        tatuum- nie podobały mi się, bo zbyt mięki materiał, mało elegancki
        solar-tragedia, ma jakieś ortalionowe trencze brrr okropnośc, a te z
        normalniejszych materiałów, to nie klasyczne trencze, tylko na suwak pod szyję
        zapinane
        h&m- rozczarował mnie na plus, nigdy mi sie tam nic nie podoba, ale bezowy
        trencz był ładny, ale rozmiarów już brak, zostały 2 szt 42
        zara - ładne lekko połyskujące trencze w kolorach:2 odcienie beżu-niespecjalne;
        błękit, róż, czarny
        kappahl- beżowe trencze ma okropne, ale niezłe były zielone i różowe

ceny kształtują się od 199 do 250 zł; solar 199 te ortaliony do 350 za te lepsze
        • sabriel Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 10:26
          W Zarze z tego co widziałam jest kilka rodzajów i kolorów trenczy.Są dwurzędowe
          z połyskującego materiału(coś ala ortalion),matowe i jednorzędowe(ja taki
          właśnie kupiłam).
          W promodzie jak byłam to z płaszczy nic ciekawego nie widziałam.
          Nad swoim trochę się zastanawiałam ale stwierdziłam,że w tej cenie nic
          podobnego mi sie nie trafi.
          • addinka do sabriel 17.03.06, 10:48
            a jaki kolor kupiłaś? ten jednorzędowy za 199 zł? fakt w promodzie dno, nawet
            solar się nie popisał, jeszcze w monnari nie byłam........
            • sabriel Re: do sabriel 17.03.06, 11:41
              Tak,kupiłam ten jednorzędowy(beżowy) z paskiem w talii za 199zł.
              Mam co prawda płaszczyk z kapturem(też beżowy) z reserved,ale tamten jest
              raczej sportowy.
              Nie miałam tak czasu na bieganie po sklepach i sprawdzanie gdzie co jest.
              Co prawda ten płaszcz na stronie Solara mi sie podobał,ale cena jest dla mnie
              za wysoka.Nie dam za cienki,wiosenny płaszczyk prawie 400zł
              • addinka Re: do sabriel 17.03.06, 11:49
                mi sie w solarze nic nie podobało, nawet za te 400 zł:((

a te z zary są ładne i ładnie lezą
                • femme111 Re: do sabriel 17.03.06, 12:08
                  A ja Zarę mam za daleko... :(
              • femme111 Re: do sabriel 17.03.06, 12:09
                odbierz pocztę...
                • sabriel Re: Femme 17.03.06, 23:25
                  Niestety nie wiem jak ta kurtka Promodowa wygląda w rzeczywistości,nie
                  widziałam jej.
        • femme111 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 10:33

Kożuchowska uchodzi za jedną z najmodniej ubierjących sie gwiazd, a czy ten
          płaszcz jest elegancki? Tez jest z miękkiego materiału.

www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=890&fpage=2

images.google.pl/imgres?imgurl=http://vipnews.pl/!
          __octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_s/29/36_file.jpg&imgrefurl=http:
          //vipnews.pl/!__octopus_front/article.php%3Farticle%3D328%26category%3D4%
          26aprev%
          3D327&h=80&w=80&sz=3&tbnid=XTgdiqTcoVtGFM:&tbnh=70&tbnw=70&hl=pl&start=23&prev=/
          images%3Fq%3Dko%25C5%25BCuchowska%2Bvipnews%26start%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%
          26lr%3D%26sa%3DN
          • femme111 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 10:34
            vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_s/29/36_file.jpg
      • oka5 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 09:43
        W "Monari" widziałam parę sztuk w kolorze ecru.
      • adsa_21 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 17.03.06, 12:53
        mysle ze w Zarze
      • starawyjadaczka Monnari 18.03.06, 09:30
        wczoraj weszłam przypadkiem i wisiały ;) cena chyba 289 zł o ile pamietam.
      • vesper_lynd Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 18.03.06, 10:28
        W Vero Modzie są klasyczne beżowe trencze, są również czarne i oliwkowe.
        Cienkie, ale ładnie się układają, a cena - 150zł (!)
        • sabriel Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 18.03.06, 14:57
          Dzisiaj na bazarku widziałam ładny płaszczyk tatum-beżowy i jasno
          brązowy,jednorzędowe,z paskiem w talii i kołnierzem.Przez chwilę zaczęłam
          żałować,że już jestem po zakupie trencza.Ale jak zobaczyłam cenę-349zł to mi
          przeszło.
          Szkoda, że nie zajrzałam do vero mody,bo lubię ich rzeczy.
        • femme111 Re: Klasyczny krem, bez trencz. Proszę jeszcze g 20.03.06, 12:15
          a macie moze zdjęcie tego z Vero MOda lub MOnnari?
          • femme111 Oficjalnie zamykam wątek:) Płaszczyk kupiony :))) 22.03.06, 07:20
            Kupiłam Tatuum, byłam w Monnari, ale mi sie nie spodobały.
            Dziękuję :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka