Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co takiego jest torebkach z greenpointu?...

17.03.06, 18:39
    ...Że nie ma dnia, żebym jakiejś babki z taką nie zauważyła...czarne, beżowe
    najczęściej, zdarzają się też inne warianty kolorystyczne... Co takiego one w
    sobie mają, podpowiedzcie mi. Są niedrogie, to wiem. Dlatego kiedyś nawet
    myślałam, żeby kupić. Ale właśnie ta ich popularność mnie zniechęca...:)
    Obserwuj wątek
      • lucy215 Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 18:41
        Ja kiedyś byłam bliska zakupu, a to przez niezwykły, zielony kolor, ale potem
        zauważyłam serię "mojego" koloru więc ochota mi odeszła:p
      • hiii Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 18:44
        Co takiego one w
        > sobie mają, podpowiedzcie mi.

myślę, że cena i tzw."bezpieczny" wygląd (są do wszystkiego - czyli do
        niczego :P)
      • kum-nye Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 18:52
        Ale o co chodzi?:)
      • hanureku Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 18:58
        otoz to, niska cena, bezpieczne kolory, klasyczny wzor
        • magdaksp Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 20:27
          a ojakie torebki chodzi?
          • kum-nye Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 17.03.06, 20:44
            Właśnie też chciałabym się dowiedzieć:)
      • przemkowa.b Proszę:) 17.03.06, 21:25
        img207.imageshack.us/img207/2571/torbagreenpoint4jf.jpg
        • frrancuzeczka Re: Proszę:) 17.03.06, 21:29
          Szczerze mówiąc jeszcze nikogo nie widziałam z taką torbą. :)
        • kum-nye Re: Proszę:) 17.03.06, 21:32
          Nie znam:) Może dlatego, że co prawda wgapiam się w ludzi jak głupia, ale jakoś koncentruje się na twarzach:) Ale nie kojarze zupełnie...
          • przemkowa.b Re: Proszę:) 17.03.06, 21:34
            może to tylko lokalne zjawisko:) krakowskie:)
            • miska_malcova Re: Proszę:) 17.03.06, 21:41
              torebki sa dosyć tanie, w "bezpiecznych" kolorach i funkcjonalne. Ja mam
              brązową, ale nie taką jak na zdjęciu
            • alex_koz Re: Proszę:) 17.03.06, 21:44
              ja w Poznaniu tez nie widzialam, wiec chyba lokalnie.

ale w Poznaniu polowa miasta ma identyczne szaliki: takie jakby dziergane
              (najczesciej brazowy, turkusowy, lub jasny) z naszytymi kwiatami w
              konstrastujacym kolorze (np. do turkusu rozowy).pol miasta je ma, ale sa
              calkiem ladne;)
              • frrancuzeczka Re: Proszę:) 17.03.06, 21:49
                Lublin też ma takie szaliki. :)
                • miska_malcova Re: Proszę:) 17.03.06, 21:51
                  ... ale nie zauwazyłam, żeby w Krakowie było przesadnie duzo takich torebek...
                • alex_koz Re: Proszę:) 17.03.06, 22:00
                  a z jakiego sklepu te szaliki? ktos wie??
                  • kum-nye Re: Proszę:) 17.03.06, 22:02
                    Tez zauważyłam w Poznaniu modę na te szaliki...ale nie mam pojęcia skąd one sa...
                    • kati_p Re: Proszę:) 17.03.06, 22:48
                      na każdym straganie ulicznym są te szaliki ;) pół krakowa je nosi- masakra ;)
                      Czy w takiej 'dziurawej' czapce może być ciepło?? :))
                      • pump_it_up Re: Proszę:) 18.03.06, 10:32
                        nooo w kraku widze duzo dziewczyn w tych torebkach, ale glownie na uczelni, bo
                        na rynku niet:)
                      • gosiaqus Re: Proszę:) 18.03.06, 13:20
                        te szaliki są straszne :/ torebki- nie mój styl, choć kiedyś zostałam obdarowana torebką z greenpointu, czarna i nieduża, ale i tak prawie jej nie używam.
                  • mankencja Re: Proszę:) 18.03.06, 17:15
                    w krakowie ze stoisk na swiezym powietrzu oferujacych gl skarpety, rajstopy,
                    szaliki, czapki i rekawiczki
            • beem3 Re: Proszę:) 18.03.06, 11:09
              ja tesz mam te torebke-nie taka jak na zdjęciu :P i czarną
              na co dzień z nia chodzę,ale mam tez inne - po prostu: PROSTE,PAKOWNE i TANIE
              ta "moja" mi sie spodobała i ją kupiłam
      • gaggi Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 11:15
        ani torebki ani szalika nie kojarze:)
      • kragmel Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 12:31
        Przemuś, kup sobie i wpadnij ponosić do Wawy ;) u nas takich nie widać. btw
        całkiem mi się ta torba podoba, ale gdyby nosiło je pół miasta też bym
        zrezygnowała.
      • shirl Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 13:02
        Ciągle widzę w Krakowie, te torebki, a najczęściej w tramwaju:P Chociaż to
        całkowicie nie mój styl, to aż się kiedyś wybrałam do Greenpointu je pooglądać -
        niedrogie, nieprzesadnie paskudne, jak ktoś potrzebuje taniej, sportowej
        torebki,to są jeszcze nienajgorsze. Pewnie wiele osób tak myśli...
      • cioccolato_bianco Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 13:23
        pierwsze widze i pierwsze slysze o tych torebkach..
      • apfel27 Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 15:36
        nie znam tych torebek...
        • calo Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 16:14
          szaliki kojarze - strrraszne;)
          torebki w sam raz dla szkolnych dziewczat na "po szkole" - sportowe, nie bija
          po oczach, zmiesci sie duzo dupereli. i pewnie tanie. ale dla kobiet
          zdecydowanie nie.
      • nessie-jp Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 16:33
        Torebka ładowna i praktyczna, akurat na sytuacje nie wymagające operowej
        elegancji, typu uczelnia, kino, zakupy. Zmieści się butelka wody mineralnej,
        chustki do nosa, portfel, parasolka.

Sama bym taką sobie kupiła, bo moja "supermarketówka" z czarnej mikrofibry
        notorycznie gubi uszy.

A szaliczki w róże są widoczne także na ulicach Warszawy w całkiem dużych
        ilościach. Podobają mi się te brązowe z różowymi różami. Nawet chciałam sobie
        kupić, ale nie wiedziałam, czy to modne czy obciachowe :P i w końcu nabyłam
        pasiasty długi szalik całkiem w bok od trendów mody.
        • muzomaniaczka Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 20:55
          Mam ich torebkę tez beżową ale inny kształt i nie ma tylu kieszonek.Odpowiedź na
          pytanie o nią jest prosta: jest bardzo pakowna(wszystkie książki na uczelnię mi
          sie w nią mieszczą,jest zrobiona z całkiem dobrego materiału(mimo że możecie
          miec wątpliwości co do tego widząc je na zdjęciu),ma kolor który pasuje mi do
          większości ciuchów,dobra długość rączek które są wytrzymałe nawet przy dużych
          ciężarach(sprawdziłam nieraz),niedroga była-39zł kosztowała a nie wygląda na
          pierwszą lepszą z bazaru czy coś.Poza tym widziałam tylko jedną dziewczyne z
          taką torebka więc nie wiem czy rzeczywiście taki wysyp.Z resztą i tak nie jest
          to podyktowane jakąś głupią moda tylko sa to dobre torby dla ludzi uczących
          się/studiujących(nie mam zamiaru chodzić z mała torebeczką na uczelnię i
          ksiązkami pod pacha lub w siatce jak to niektóre paniusie robia)
          • seppuku1 Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 18.03.06, 22:10
            no ale co w środku tych torebek jest wątek dotyczył chyba?
      • pianazludzen podejrzewam... 18.03.06, 22:49
        >Co takiego jest torebkach z greenpointu?...

Podejrzewam że mogą być w nich: portfele, dokumenty, kosmetyczki, komórki i
        pare innych dupereli. nie jestem pewna.

;)
      • przemkowa.b Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 12:19
        To w Wawie i Poznaniu nie ma Greenpointu? Myślałam, ze to polska firma taka jak
        reserved...
        • alex_koz Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 12:24
          ja sie przyznaje ze nie wiem czy w Poznaniu jest greepoint ale chyba nie, bo
          nigdy nie widzialam.
      • sumire Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 13:00
        Ja mam jedną. Torbę właściwie, nie torebkę. Nie wiem, czy to dla kobiet, czy nie :)) ale mnie bardzo dobrze służy w podróżach. Jest pakowna, rozciągliwa, ma od cholery kieszeni, nie szkoda ciskać jej po kątach, wrzucać do schowków bagażowych itepe. Sprawdza się lepiej, niż niejeden gustowny zestaw podróżny ze świetną metką.
        • tygrysek2006 Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 13:27
          Ja również mam jedną torebkę z greenpointu. NIe taką jak na zdjęciach, ale czarną, średniej wielkości i jaką pakowną. Chodzę w niej na codzień (czytaj: uczelnia). Świetnie mi służy. Wszystko się zmieści, a nie wygląda na "wielką torbę". Jestem z niej bardzo zadowolona. I w moim mieście i w okolicach nie widać żadnego wysypu.
          Na innego rodzaju wyjścia szykuję sobie inną torebkę, zależną od okoliczności.
          • nusiak85 Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 13:51
            W Poznaniu jest greenpoint,a raczej małe stoisko,w Kupcu Poznańskim, na
            przeciwko Inglota w tym sklepie z jeansami(nie pamiętam jak się nazywa):)))
            • alex_koz Re: Co takiego jest torebkach z greenpointu?... 19.03.06, 14:39
              nigdy nie wchodze do tego sklepu stad moja niewiedza;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka