Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

10 nowych haseł

18.03.06, 09:19
    Jaka śliczna Reni :) Dobra, może nie "śliczna", ale widać, że dziewczyna z
    charakterem, a nie kolejna pusta buźka trzynastoletniej modelki o oczach
    lalki. "Trendy" jakoś nie powalają świeżością, bo wszystko już było albo jest
    kontynuacją. Dobre zdjęcia.
    Obserwuj wątek
      • czerwonasukienka1 Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 09:48
        Ale Pani Aldona nie wykazala sie pomyslowoscia na zdjecia i pobrala pomysly ze
        sznurkami.
        • edavenpo Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 10:12

Reni jest super, sesja jak na Gazete bardzo dobrze zrobiona i wystylizwana.
          • wedrus Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 21:43
            na szczęście dla niej belter jej nie dopadł.
            nic by z jej urody nie zostało.
            • kamad20 Re: 10 nowych haseł 19.03.06, 08:39
              A co to jest belter ?
              • trotuar4 Re: 10 nowych haseł 19.03.06, 08:42
                to taka choroba zwana też brzydem.Szpetota i tyle.
      • piesek.leszek "A kiedyś Cię znajdę"-Reni śpiewa o swoim talencie 18.03.06, 10:36
        Piosenka ta została również hymnem grzybiarzy

Reni pamietam,jak stała u Jaro w chórkach , śpiewając:"/...buuuła ła rowery
        dwa. Buła ła, na polu stały...!"

śmieszna lala z paszteciarską facjatą
        • vesper_lynd Re: "A kiedyś Cię znajdę"-Reni śpiewa o swoim tal 18.03.06, 11:42
          słyszałam od niejednego faceta, jaka to brzydka: Salma Hayek (ma wąsy), Patricia
          Arquette (krzywy zgryz), Reese Whiterspoon (szczurzy pyszczek) i temu podobne
          komentarze. Pier***nie anonimowych facetów, którzy wyżywają na sławnych
          kobietach swoje kompleksiki; że można komuś doładować, a w konfrontacji twarzą w
          twarz siedzieli by jak zbite kundle, bo nie dla psa kiełbasa :p
          • ab03 Re: "A kiedyś Cię znajdę"-Reni śpiewa o swoim tal 18.03.06, 12:21
            Zalosna Reni "Szczurzy Ryj" Jusis - zawsze "dżezi, trendi i coool".

Historyjka ktora opowiadala Ania Mucha w radiu: jakis bal, rozmawia z Reni a ta
            nagle wpada w panike (o jezuu o bozee) - co sie okazuje ? na bal wkroczyla
            jakas tam babka ze znanego pisma a biedna Reni byla juz widziana w kreacji z
            tego wieczora.

Trzeba cos dodawac?
            • vesper_lynd Re: "A kiedyś Cię znajdę"-Reni śpiewa o swoim tal 18.03.06, 12:39
              ale ja wcale nie bronię Reni Jusis jako osoby, bo jej NIE ZNAM, jej muzyki też
              nie słucham. Jasne, bogiem intelektu może nie jest (a może jest, who knows?), o
              jej snobizmie plotki omiatają Polskę, klasyka fashion victim, itd, itp. Tylko
              krytyka osoby a właściwie jej twarzy - z bezpiecznego, anonimowego schowka
              internetu - to jest niskie i niczemu nie służy. Plucie jadem świadczy tylko o
              osobie która to robi. Jeśli bym znałą ją osobiście, to mogłabym się wypowiedzieć
              - że głupia, zmanierowana, ale ubiera się ze smakiem. Mogę ocenić tylko to co
              dociera z mediów, a je ciężko nazywać obiektywnymi.
          • chuck.norris bu ła ła rowery dwa , bu ła ła na polu stały 18.03.06, 15:59
            Tak się składa ,że jej twarz idealnie obrazuje jej sztukę

Porównywanie Reni do Hayek jest nadużyciem

Także nie pieprz bzdur niewiasto
            • vesper_lynd Re: bu ła ła rowery dwa , bu ła ła na polu stały 21.03.06, 12:20
              samże bzdur nie pieprz synku, bo nikt Reni do Hayek nie porównywał, chodziło mi o to, że nawet na b.urodziwe gwiazdy się bluzga w najniższy sposób. Poza tym cięzko nazwać to co robi Jusis "sztuką", to po pierwsze.
      • eeeee1 Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 12:58
        wole ogladac brzydkie dziewczyny takie jak Reni Jusis bo sie przynajmniej
        bardziej starają zeby z czyms wybic i dZieki temu sa ciekawsze;
        • vlaa Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 14:41
          Stylizacja kompletnie nie w moim stylu- "paaaskudna". Ostatnio w WO rzadko
          zdarzają się w ogóle jakieś stylizacje, a jak juz się zdarzają, to 80% wygląda
          strasznie.
          Co do "modelki"- nie słucham jej muzyki, ten typ urody też nie mój gust. Ale o
          owej pani niewiele wiem i nie ma sensu jakkolwiek oceniać.

Mogę stwierdzić tylko, że stylizacja jest bardzo "be".
      • wildrose661 Nic ciekawego 18.03.06, 14:59
        Ani modelka, ani ciuchy nie podniecają, za to ceny niezłe... konia z rzędem
        temu kto znajdzie na ulicy tak ubraną dziewczynę... to nie dla młodych i
        ślicznych dziewczyn... w sumie nie wiem dla kogo, bo jak wiele osób uważa,
        jakoś trąci myszką...
      • n_nicky Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 15:18
        Reni jest muzyczną i merytowyczną zagadką na polskim rynku muzycznym. Można się
        spierać jak to możliwe, że osoba tak wybitnie pozbawiona ciekawej barwy głosu,
        bez jakichkolwiek umiejętności w pisaniu tekstów może robić karierę...ale
        patrząc na niektóre polskie wokalistki, to Reni jest szczytem dobrego gustu.

Co do sesji-właściwie podoba mi się tylko spódnica z KappAhl. Przyzwyczaiłam
        się, że sesje WO mają bardziej cieszyć oko, ubrania niezbyt nadają się do
        noszenia na co dzień. Reni jako modelka wypada pozytywnie, bo mam dosyć
        patrzenia na plastikowe modelki w innych sesjach.

Reni jako osoba to temat na osobą dyskusję.
        • n_nicky Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 15:19
          >merytowyczną
          oczywiście 'merytoryczną'
        • chuck.norris Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 16:04
          Myślę,że sukcesy muzyczne zawdzięcza dalece rozwiniętej technice przetwarzania
          dźwięku za pomocą komputera.

------------
          buułała rowery dwa
      • michelle77 Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 16:13
        Stylizacja jej nie pomoże..Ma po prostu brzydką, końską twarz i tyle :))
        • yavanna86 Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 17:14
          twarz,twarz...popatrzcie sobie na palce stóp na chyba drugim
          zdjęciu...makabrycznie wyszły ..brrr:P
          • kochanica-francuza Re: 10 nowych haseł 19.03.06, 21:18
            yavanna86 napisała:

> twarz,twarz...popatrzcie sobie na palce stóp na chyba drugim
            > zdjęciu...makabrycznie wyszły ..brrr:P
            w takich butach to KAżDE palce by tak wyszły
      • kochanica-francuza Ładna jest 18.03.06, 17:21
        ciuchy niektóre też fajne - nie wiem dlaczego "nie dla młodych dziewczyn"?

sfrustrowane prawiczki przy kompach niech sobie piszą :-PPP
        • zloty_delfin Re: Ładna jest 18.03.06, 18:11
          kochanica-francuza napisała:

> ciuchy niektóre też fajne - nie wiem dlaczego "nie dla młodych dziewczyn"?
          >
          > sfrustrowane prawiczki przy kompach niech sobie piszą :-PPP

Ładnie to ujęłaś. Podpisuję się:)
      • alpepe Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 18:18
        boshhe, nie mogę patrzeć na tę twarz. Strasznie musi być bycie brzydką
        dziewczyną. Niby wymalują, wyfryzują, ale i tak widać, że pasztet.
        • kochanica-francuza Pasztet 18.03.06, 20:21
          wygląda tak:

tinyurl.com/guo7b
          "Strasznie jest być brzydką dziewczyną". Nie rozumiem, mamy sobie w łeb strzelać?
          • karolina.pis Kiszona Reni... 19.03.06, 19:31
            Czego te gwiazdy nie zrobią ,żeby ich płyty kupowali...Tosz (buhehe) ta REni ma
            nawet fajny głos , ale urody za grosz...
      • elizariusz podobna 18.03.06, 20:13
        do faceta....
      • trotuar4 Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 20:51
        Na pewno nie używa beltera
        • percy Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 21:08
          Ludzie drodzy...... nigdy nie wierzyłem, że człowiek może być ZŁY, ZAWISTNY,
          OKRUTNY z samej zasady, dla zasady, tylko po to by kogoś skrzywdzić, oczernić,
          upokorzyć. Ale niestety włos sie jeży na głowie, czytając to co tu
          wypisujecie...... Upokarzające jest czytać to wszystko, uwłaczające jest pisać
          to wszystko, nawet gniewu to nie wzburza, że jesteście tak małostkowi .....
          jedynie litość, że tu w sieci tak bezkarnie wylewacie ten cały jad, który Was
          zalewa, a w rzeczywistym świecie toczą Was jedynie kompleksy i nic więcej......

szacunku dla siebie i innych życzę.....
          • adeladeotero urody jej brak 22.03.06, 17:33
            Widziałam ja kiedyś na zywo w HM. Uwierz mi, brzydka jest nieziemsko. Słów brak.
            Mój ojciec mówi o takich paniach, ze są "okrutnej urody".
      • ana-green Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 23:06
        Ech, właściwie tylko paski mnie przekonują, reszta pół na pół lub zupełnie nie
        w moim stylu.:)
      • klarak Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 23:15
        jak na obcasy to wstrzasajaco wypasiona sesja...
        • magdaksp Re: 10 nowych haseł 18.03.06, 23:37
          fajnie sie tak ponapinac przed internetem?dowartosciowujecie sie wten sposób?
          reni robi naprawde dobra muzyke i do tego oryginalną.na tych zdjeciach wyszła
          kiepsko ale wrzeczywistosci wygląda owiele lepiej
          • adeladeotero o wiele lepiej? 22.03.06, 17:34
      • deep_deep_red foty 19.03.06, 11:41
        zdjęcia mi się bardzo podobają - zwłaszcza stylizacja - nie wiem czy było to
        zamierzone, ale Reni wygląda jak Kora z czasów płyty Nocny Patrol - dla mnie to
        nawet uderzające podobieństwo - wiec moze należało pójść w tym kierunku, a nie
        uzywac tych bezsensownych "sznurków" - zupełnie chybiony pomysł - kupy się to
        nie trzyma , nie ma do tego żadnego nawiązania w tytule, a wykonanie
        tych "sznureczków" tragedia - nie dość ze to tylko biale kreseczki, to jeszcze
        zastosowane niekonsekwentnie - raz są , a tam gdzie grafik nie wiedzial jak je
        wstawic to ich po prostu nie ma - to nie na poziomie GW.
        • xxxxyyyyzzzz Re: foty 19.03.06, 15:56
          deep_deep_red napisała:

> zastosowane niekonsekwentnie - raz są , a tam gdzie grafik nie wiedzial jak
          > wstawic to ich po prostu nie ma - to nie na poziomie GW.

Wlasnie na poziomie GW, jak najbardziej!
          • deep_deep_red Re: foty 19.03.06, 17:06
            he he, moze zeczywiscie to właśnie ten poziom:)
        • gomory Re: foty 21.03.06, 13:26
          > wykonanie tych "sznureczków" tragedia - nie dość ze to tylko biale kreseczki, to jeszcze zastosowane niekonsekwentnie - raz są , a tam gdzie grafik nie wiedzial jak je wstawic to ich po prostu nie ma - to nie na poziomie GW.

To nie grafik robil te kreski.
      • daggy4 Re: 10 nowych haseł 21.03.06, 13:33

to naprawde sa aktualne trendy...tom tak do wszystkich dziewczyn, ktore wpisuja
        posty w stylu "co sie teraz nosi?"..
        nie wiem tylko dlaczego znalazlo sie tu zdanie "Supermodne są też znowu spodnie
        capri do połowy łydki" bo je sie nosi od co najmniej roku...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka