Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dżinsy...

20.03.06, 15:47
    Hej, mam 150 cm wzrostu i okropny problem z kupowaniem spodni dżinsowych.
    Gdzie mogę kupić prawdziwe biodrówki na ten wzrost, dzownowate i obcisłe? Nie
    wiem gdzie mam szukać. Porszę o pomoc. Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • malenstfo_84 Re: Dżinsy... 21.03.06, 11:29
        Nie ma tu takich malutkich osóbek jak ja ? Myślałam, że może ktoś mi tutaj
        poradzi jakiś skelp... Jeszcze raz proszę :)
        • calo Re: Dżinsy... 21.03.06, 11:34
          mysle, ze wszystkie popularne marki dzinsowe maja krotkie gatki - dlugosc 28
          nie nalezy do rzadkosci chyba? nie wiem, bom dluga;) a jak nie ma, to trzeba
          skracac po prostu. czesto sklep ma swojego krawca i usluga jest wliczona w cene
          spodni.
          • malenstfo_84 Re: Dżinsy... 21.03.06, 11:40
            Calo oj niestety jeszcze się z tym nie spotkałam żeby któryś skelp mi to
            zaproponował w cenie spodni...
            • calo Re: Dżinsy... 21.03.06, 11:51
              w sklepach levi's w krakowie tak bywa, popytaj. a ostatecznie skrocenie spodni
              nie powinno byc bardzo drogie. to powodzenia malenstfo(sliczna ksyFka;)))
              • malenstfo_84 Re: Dżinsy... 21.03.06, 11:54
                calo dzięki za pomoc. :) popytam napewno, muszę sobie jakieś portki kupic.
                pozdrawiam
      • maggi9 Re: Dżinsy... 21.03.06, 12:02
        Jestem niewiele wyższa ale też czasami mam ten problem.Nie pytam się zazwyczaj w sklepach o skracanie bo jakos sobie radze-podwijam nogawki itp
        W jednym z Warszawskich sklepów-na Marszałkowskiej(tam gdzie maja diesla, americanosa itp)skrócili mi za darmo spodnie które u nich kupiłam a spodnie z innego sklepu za 10 zł.
      • gata81 Re: Dżinsy... 21.03.06, 12:07
        Ja ma 160 cm i też problem z kupnem dżinsów o odpowiedniej długości.Chociaż
        zdażyło się że levisy i wranglery byly idealnej długości. Natomiast ostatnio
        kupiłam Americanosy biodrówki ale niestety poszły do skrócenia - jak wiekszość
        moich spodni zresztą.
        Pozdrawiam :)
      • zloty_delfin Re: Dżinsy... 22.03.06, 09:16
        Jestem zbliżonej wielkości do Ciebie:), dżinsy kupuję we Wranglerze
        (najmniejszy rozmiar) i naprawdę nieznacznie je skracam. Powodzenia.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka