Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pomocy !!!!! (13-latka)

30.03.06, 14:59
    Dziewczyny błagam gdzie mogę kupić nie za drogo bo nie mam funduszy za wielu
    własnych, a rodzice mi tak nie dadzą. Szukam żakieciku w koimplecie ze
    spodniami lub spódnicą (do kolan) i wolałabym spódnicę. Ze sztruksu najlepiej
    ale nie musi byś. W kolorze jakimś ładnym ;). Chodzi mi np. o brąz, niebieski
    najlepiej, ale mogą być inne. Nie mam wielkich wymagań, ale ma być nie za
    drogie. Nie musi być ze sztruksu. Chcę poprostu coś takiego znaleźć. Aha. Mam
    ok. 155 cm wzrostu (mało;) ) i dość dobrze jestem zbudowana. Jesli doczytacie
    do konca pomozcie !!!!!! Please !!! Będe wdzieczna
    Obserwuj wątek
      • calo Re: Pomocy !!!!! (13-latka) 30.03.06, 15:09
        niedrogie sztruksowe i bawelniane zakiety, spodnie i spodnice znajdziesz w
        tatuum, trollu, reserved. nie wiem, z jakiego jestes miasta, ale click tez ma
        niewysokie ceny i mlodziezowe fasony. no i nie wiem tez, ile mozesz na ten
        komplecik przeznaczyc, ale najlepiej obchodzic wszystkie sklepy i zrobic
        rozeznanie:))
        • nihan1 Re: Pomocy !!!!! (13-latka) 30.03.06, 15:53
          jest tez taka firma 'grey wolf' nigdy niczego w tych sklepach nie kupowalam,
          wiec o jakosci wypowiadac si enie moge, ani o rozmiarach, ale we wsyztskicj ich
          sklepach widzialam glownie wlasnie sztruksowe ubraina- spodnice, spodnie, i
          mnostwo zakietow, ceny sa takie przecietne, zakiety kostzowaly od 50zl(przeceny)
          do 120 chyba, jak to jest ze spodnicami to nie wiem, wiem tylko ze sprzedaja
          wsyztsko oddzielnie, i mozna sobie samemu 'skompletowac stroj', swietne jest to
          dla sob niewymiarowych, ktorym np na gore trzeba 34, a na dol 36 albo odwrotnie
      • foamclene Re: Pomocy !!!!! (13-latka) 30.03.06, 16:49
        Orsay - niedrogi i czesm mozna znalesc cos fajnego

• natalia1020 Re: Pomocy !!!!! (13-latka) 03.04.06, 19:21
        A moze Cropp?? Ja tam znalazlam fajny zakiecik niedrogo :) ale bez spodni lub
        spodnicy do kompletu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka