adalon 04.04.06, 00:39 sklep, w którym wydaje wam się, że są lustra wyszcczuplające niewdzięczny temat, wiem jak coś przymierzam w reserved to zawsze wyglądam jakoś możliwie, a przed lustrem w domu to szkoda słów... ;-) (oczywiście tą samą rzecz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u25 Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 00:43 Pamietam jak kiedys bylam z przyjaciolka na zakupach. Cos tam przymierzala. Na pytanie sprzedawczyni 'No i jak?' Odpowiedziala, ze lustro bierze na pewno :D Odpowiedz Link Zgłoś
hanamizuki Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 12:03 Nie tylko Reserved "wyszczupla":] Właściwie teraz większość sklepów ma takie lustra. Do tego w niektórych są ustawione prawdopodobnie pod lekkim kątem, tak że wydaje się, że nogi dłuższe:/ Niby można sobie poprawić nastrój, ale średnio mi się to podoba(pokazują mi, jak powinnam wyglądać, a nie wyglądam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 01:16 jak jeszcze pomyślę to Vero Moda a może mi się tylko wydaje zrobiłam się podejrzliwa wobec wszystkich luster ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 07:33 w reserved nigdy ie kupuje nic sama. zawsze biorę ze soba męża bo lustra tam kłamia niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
milamare Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 10:29 w h&m lustra strasznie przekłamuja wygląd. jak nie mam pewności, czy rzeczywiście powinnam tak się zachwycac tym, jak na mnie leży dany ciuszek, robię skłon do boku (o 90 stopni od pionu) i wtedy widze jaka się robię szeroka ;)) to pozwala wyciągnąć średnią i myśleć trochę obiektywniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 12:39 O tak, w lustrach H&M zawsze wyglądam świetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 12:59 kappAl w warszawskim Klifie - wchodzę, żeby sobie humor poprawić :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 13:57 mam chyba zdolność mimika... w każdym lustrze wyglądam tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
n_itka Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 17:52 ja kupuje w croppie i tam lustra sa mega wyszczuplajace :P robie sie w nich calkiem podluzna :P szczegolnie jest to widoczne jak sie stanie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
children_of_the_evolution Re: lustra wyszczuplające 04.04.06, 18:31 Te lustra są koszmarne. Wygląda się w nich jak po ciężkiej walce z rakiem albo jak jakiś człekokształtny stwór:/ Nic w nich nie widać. Oprócz wydłużonego dziwadła. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia443 Re: lustra wyszczuplające 06.04.06, 16:34 New Yorker w Galerii Łódźkiej... tam we wszystkim sie fajnie wyglada, bo wydaje sie ze wszystko wyszczupla... Odpowiedz Link Zgłoś
teresa104 Re: lustra wyszczuplające 06.04.06, 19:45 Oj tak, tak! Tylko tam zaopatruję się w białe spodnie, które po mojej domowej przymiarce konkubent odnosi z powrotem;) Odpowiedz Link Zgłoś
mersi2 Re: lustra wyszczuplające 06.04.06, 16:38 dokladnie jak zobaczylam twoj post to pomyslalam ze napisze o reserved, tez kupilam ostatnio spodnie i tam wygladalam ok, niestety w domu wygladalam juz troche inaczej :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 09:40 A mi się takie ostatnio trafiło w hotelu! Ale humor od rana poprawiało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
belly1111 Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 11:56 do całej tej kolekcji dodam Monnari Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 12:15 hm zdecydowanie, chyba najbardziej wyszczuplające lustra, ale rozmiarówkę też mają jakąś dziwną-spodnie kupuje u nich w rozmiarze 36 i to czasami są za duże, a ostatnio spódnicę kupiłam 34, chociaż wcale nie schudłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosasharn Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 18:51 H&M w Toruniu na Szerokiej... moja pyzata buzia zrobiła się podłużna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 w Toruniu nie ma H&M 09.04.06, 14:39 W Toruniu nie ma H&M, chyba coś Ci się pomyliło. Podejrzewam, że miałaś na myśli New Yorkera. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 18:57 heh a dlaczego mnie wszystkie sklepowe lustra pogrubiają? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 18:59 to chyba zależy od miasta... we Wrocławiu: h&m-wyglądam normalnie, denerwuje mnie tylko strasznie sztuczne światło Vero Moda w CH Borek-okropnie pogrubia! wyglądam w ich lustrach jakbym nosiła 42, tymczasem noszę 36... w tym na Świdnickiej już normalnie Reserved-wyszczupla, tutaj wyglądam jakbym miała 34 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: lustra wyszczuplające 07.04.06, 19:32 W tally weijl nie dość że kabiny są dla krasnoludków,to lustra są własnie wyszczuplające a to tego niemiłosiernie wąskie! I mają beznadziejne światło! Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: lustra wyszczuplające 08.04.06, 00:24 tally weijl okropne przymiwrzalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea PROMOD!!! 09.04.06, 14:46 promod w galerii mokotów ma po prostu bezszczelne te lustra! w życiu tam nie kupie spodni! Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: PROMOD!!! 09.04.06, 20:22 Zgadzam sie-Promod w GM czy Arkadii.Jak oglądam sie w ich lustrach to czuje sie wspaniale :)))Wydaje mi sie, że HM też ma specjalne lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: lustra wyszczuplające - na poważnie 09.04.06, 15:07 A wiecie , ze instalowanie takich luster jest niezgodne z prawem, można na nich nasłać inspekcje handlowa, a przynajmniej napisać do rzecznika praw konsumenta. Fajnie ze w sklepie wygląda w czymś dobrze, ale to normalne oszustwo, przychodzę do domu i nie mogę na siebie spojrzeć. Jak mieszkasz niedaleko sklepu to jeszcze może pójdziesz wymienić, ale jak kupiłaś rzecz np w zupełnie innym mieście :/. Moje typy to: H&M - nie dosc ze lustra to jeszcze okropne światło, reserved - do nich to naprawde nie radze samemu isc na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: lustra wyszczuplające 09.04.06, 15:16 Mnie tam takie lustra nie poprawiaja humoru, mam pociagła twarz, a w nich wygladam jak widmo /: Odpowiedz Link Zgłoś