lou25 05.04.06, 08:39 Lece dzisiaj do Polski. Cienki wiosenny plaszcz wystarczy? No bo chyba nie puchowa kurtka? Chociaz patrzac na temperatury mam watpliwosci :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: Temperatura.pl 05.04.06, 08:49 och , nie wiem, nie wiem, mnie rowniez nie ma w Polsce... z pewnoscia latwiej bedzie ci doradzic jezeli napiszesz do jakiego miasta konkretnie sie wybierasz... rozmawialam wlasnie z mama, mowila ze strasznie sie ochlodzilo plus wspomniala cos o zapowiadanych opadach sniegu :( Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Temperatura.pl 05.04.06, 09:15 sprawdz pogode w sieci! snieg nam chyba nie grozi,a w weekend ma byc juz cieplej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lou25 Re: Temperatura.pl 05.04.06, 09:27 Bede w Warszawie. Pogode w sieci sprawdzam jak oblakana w paru serwisach. Chodzi mi o realne odczucie ciepla/zimna. Na mame nie mam co liczyc - to amatorka przegrzewania przez caly rok. Dlatego licze na Wasze rozsadne glosy. Odpowiedz Link Zgłoś
borri Re: Temperatura.pl 05.04.06, 09:39 zaloz cos grubszego pod ten plaszczyk (sweterek konieczny), bo powietrze jest mrozne, a jak zawieje wiatr, to uszy marzna. Ale puchowke zostaw w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Temperatura.pl 05.04.06, 09:40 w warszawie jest dzisiaj zimno i nieprzyjemnie(o 7 rano tylko 3stopnie), ale zimowa garderoba to przesada. lepiej zabrac lzejsze okrycie i ubierac sie na cebulke. koniecznie wez ze soba cieply szal i rekawiczki. i parasol:) milej podrozy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lou25 Re: Temperatura.pl 05.04.06, 09:55 Dziekuje serdecznie za rady. Od razu widac rozsadek :) Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: Temperatura.pl 05.04.06, 10:54 Niestety, ale za oknem widać coraz więcej białych płatków. A przynajmniej w Krakowie właśnie pada śnieg. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Temperatura.pl 05.04.06, 10:59 W centrum Polski świeci słonko, ale jest chłodno tylko 6st.! Sweterek koniecznie weź! Wczoraj na spacerek założyłam czapkę, bo mi wiaterek koło uszków harcował... generalnie trzeba sie nastawić... "Kwiecień plecień bo przeplata, troche zimy troche lata..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Temperatura.pl 06.04.06, 17:12 w takim razie moja mama jak zwykle przesadzila :) Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: Temperatura.pl 05.04.06, 11:52 zimno, wstrętnie i nie widać szans na poprawę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lou25 Re: Temperatura.pl 06.04.06, 16:42 Dziekuje za wszystkie wypowiedzi. Juz jestem i wcale nie jest tak zle :) Zycze wszystkim cieplej wiosny Odpowiedz Link Zgłoś