papryczka_ag 07.04.06, 12:06 ... klubowo/sportowych. Płaska podeszwa, brązowy zamsz albo pseudozamsz. Widziałyście takie gdzieś? Jestem sklepowo opóźniona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: Szukam butów... 07.04.06, 12:23 Eh byłam wczoraj w Deichmanne i kupiłam sobie takie zamszowe, tyle tylko ze czarne :) Z tego co mi wiadomo brązowe tez były- możesz zajrzeć tam zatem :) Aha , moje kosztowały 89zł Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Szukam butów... 07.04.06, 12:56 coś takiego powinno być w gino rossi, kolekcja damska, linia vivere:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Szukam butów... 07.04.06, 13:03 w galerii handlowej metro centrum jest sklep z butami diverse - ja bym tam sprawdzila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Szukam butów... 07.04.06, 13:04 ooo... faktycznie jest taki... pójde dzis :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Szukam butów... 07.04.06, 13:10 i jeszcze zdaje sie na NŚ jest diverse. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Szukam butów... 07.04.06, 13:14 to sie rozejrze dzis i jutro - musze na jutro na imprezę kupić buty bo tak sobie załatwiłam stopy na ostatniej że do dzis jakoś dziwnie na mnie patrzą obie... Odpowiedz Link Zgłoś