kluczyn 19.04.06, 09:06 Ojej... Czy ta SPÓDNICA Olsen 999zł. Ozdobiona nitami. Zamsz to napewno kosztuje te 999 zł??? Cos nie chce mi sie wierzyc... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okmi Re: Koronki i ażury 20.04.06, 11:15 pokazywanie białych produktów na białym tela mija się z celem - w zasadzie można ich wogóle nie pokazywać. Czy jest możliwośc że zmienicie tło? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka80 Re: Koronki i ażury 28.04.06, 20:24 ojej...czy ty nigdy nie kupywałas markowych ubran?markowe tyle kosztuja a od projektanta jeszcze drozej,jak cie nie stac to nie czytaj tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
kluczyn Re: Koronki i ażury 18.05.06, 13:32 paulinka80 napisała: > ojej...czy ty nigdy nie kupywałas markowych ubran?markowe tyle kosztuja a od > projektanta jeszcze drozej,jak cie nie stac to nie czytaj tej gazety Chyba masz kolezanko jakis problem. Ciekawa jestem czy Ciebie stac, chyba ze masz bogatych rodzicow i mamsz w nosie pracowanie na swoj wlasny rachunek zeby miec satysfakcje ze godchodzisz do czegos swoim wlasnym kosztem. Jak akurat mam ta przyjemnosc, a wcale nie musze kupowac spodnicy za 1000 zl zeby miec fajny ciuch :) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Koronki i ażury 20.05.06, 11:27 sory, ale tylko frajerzy kupują ciuchy w takiej cenie. dajecie się głupiutkie panienki zmanipulować tą atmosferą, must have etc... ŻADEN tiszert nie jest wart więcej niż 70 złotych, żadna spódnica więcej niż 300. I wciskanie kitów o kosmicznej jakości, rewelacyjnym wzornictwie i unikalności szmaty z 999 zł to zwykła reklama na którą takie panienki jak ty dają się nabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 drobna uwaga do serwisu 20.05.06, 10:57 please, jesli zamieszczacie zdjecia bialych ubran, butow, torebek itd na stronach internetowych umiescie je na tle w kolorze innym niz bialy. Ogladanie tego na monitorze komputera jest bez sensu - prawie nic nie widac. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś