przemkowa.b 25.04.06, 12:34 ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje:) images.google.pl/images?q=Adrien+Brody&svnum=10&hl=pl&lr=&start=20&sa=N Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: W moim typie:) 25.04.06, 12:36 on chyba troche w typie naszego polskiego maseraka? ;) www.taniectowarzyski.com/Rafal%20Maserak%20&%20Kamila%20Kajak.02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: W moim typie:) 25.04.06, 12:37 a to przepraszam ;) ale jakos mi sie wydalo, ze twarz podobna i kolor wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:46 dobrze, to ja sie wylamie - mi sie nie podoba ;) mi sie taki typ podoba: images.google.pl/images?q=josh+hartnett&hl=pl&lr=&sa=X&oi=images&ct=title Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:47 Ach, czyli typowy słodziak:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:48 ano. fajnie sobie popatrzec na 'cos' ladnego :) na szczescie w zyciu akurat to jest dla mnie najmniej wazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:50 ja też lubię popatrzeć na "coś" ładnego:) Albo na kogoś:) Dla mnie to jest ważne, cenię sobie miłe doznania estetyczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:52 ja tez sobie cenie. ale nie jest to warunek konieczny. warunek konieczny to doznania intelektualne. zaden z chlopakow, z ktorymi sie spotykalam nie byl jakims szczegolnym 'modelem' - raczej dosc przecietni co do wygladu byli. za to nieprzecietnie inteligentni :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 12:53 Ale ja nie mam na myśli, że w kwestii mojego wyboru to jest warunek konieczny:P Odpowiedz Link Zgłoś
tojaaneksa Re: mamy podobny gust n/t 25.04.06, 13:11 o!!!zdecydowanie-lepszy-gust... Odpowiedz Link Zgłoś
bridgewater Re: W moim typie:) 25.04.06, 12:43 wygląda zupełnie jak mój ukochany,tylko ze mój ma nieco mizerniejszy nosek:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: W moim typie:) 25.04.06, 12:54 Niezłe zwierzę ;-) Są takie typy, daleko odbiegające od kanonów urody, jednak mające w sobie to coś. Adrien Brody, Jean Reno, Nicolas Cage. Tak brzydcy, że aż superprzystojni ;-))) Niestety u kobiet nie zawsze to działa - Agata Buzek, Maria Peszek :-) A czasami działa aż nadto - Greta Garbo, Marlene Dietrich, Anjelica Houston, Meryl Streep, Glenn Close, Uma Turman. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: jeszcze Liam Neeson:) 25.04.06, 13:04 O, tak tak :-) Zwłaszcza jako Rob Roy w kilcie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b heh:) 25.04.06, 12:45 O jego istnieniu dowiedziałam się dopiero w 2002 roku, jak puścili "Pianistę" - byłam na nim kilka razy w kinie, a jak wydali dvd natychmiast kupiłam:D od tego czasu obejrzałam także inne filmy z jego udziałem, oświeciło mnie także wtedy, jakie proporcje ciała u facetów mi się najbardziej podobają:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: heh:) 25.04.06, 12:54 Ja jego oryginalną urodę odkryłam dopiero w ...King Kongu:) W Pianiście jakoś nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: heh:) 25.04.06, 12:59 A ja kingkonga nie oglądałam:((( nagrali mi a potem nie zdązyłam obejrzec i zagrali...poza tym ostatnio kumpela mi opowiadała o filmie "Obłęd" (The Jacket), który przeszedł bez echa, a podobno rewelacyjny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: mam ciut inny gust:) 25.04.06, 12:56 ideałem męskiej urody jest dla mnie on:) images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=dolph+lundgren&btnG=Szukaj lub ten: images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=val+kilmer&btnG=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka oł jee :)) 25.04.06, 16:15 justynnka napisała: > ideałem męskiej urody jest dla mnie on:) > images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=dolph+lundgren&btnG=Szukaj > lub ten: > images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=val+kilmer&btnG=Szukaj to jest to, co starewyjadaczki lubia najbardziej ;)) jakby mój facet mial rękę taka samą jak ja (chudą) to nie byłby dla mnie facetem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W moim typie:) 25.04.06, 13:03 Adrien jest jednym z tych++++ Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: W moim typie:) 25.04.06, 13:07 a mnie podobali się dwaj mężczyżni z bajki "Fantagiro" - Romualdo i Czarny książe(chyba tak mu było:-)) ale niestety nigdzie nie mogę znalężc ich fotek... Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: W moim typie:) 25.04.06, 13:10 Znalazłam (żle wpisywałam <idiotka>P) krainafantaghiro.republika.pl/fopow.html Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: W moim typie:) 01.05.06, 00:15 Ksiąze Tarabas jest przesliczny... calkowicie w moim typie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: W moim typie:) 25.04.06, 13:19 Adrien jak najbardziej:) dla mnie jeszcze Bono:) ale numero uno:)(nie mialam czasu znalezc lepszych zdjec:)) www.myvillage.com/photos/jose_mourinho.htm# Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: W moim typie:) 25.04.06, 14:01 a69.g.akamai.net/n/69/10688/v1/img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/35/84/95/18476473.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: W moim typie:) 25.04.06, 14:03 Brody świetny aktor. Ja uwielbiam Gaela G.Bernala.Za wygląd i filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: W moim typie:) 25.04.06, 14:58 W moim typie na pewno: Jude Law www.movie-gazette.com/directory/img/jude+law.jpg Ralph Fiennes - szczegolnie za Angielskiego Pacjenta rogerkuin.net/journal/Fiennes%20by%20Newton.jpg Clark Kent - tak tak, Superman w przebraniu bo moj maz jest podobny do mlodego Christophera Reeve w tej roli... ;-)))) www.tagliners.org/pics/supes-clark.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zloto Re: W moim typie:) 25.04.06, 19:22 dolaczam sie! mimo, ze niski. ale podczas ogladania filmow to na pewno nie przeszkadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: W moim typie:) 25.04.06, 15:02 a w moim: www.google.pl/search?hl=pl&q=Richard+Gere&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet ostatnio: 25.04.06, 15:06 ale bez histerii :D, po prostu fajny gość images.google.pl/images?q=Jamie+Denton&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w zawsze: Alan Rickman jak Snape w "Harrym Potterze" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: ostatnio: 25.04.06, 16:03 jak już to raczej... www.pianetascuola.it/anni_precedenti/archivio/dida/cinescuola/lezioni/frusciante/foto2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Jeśli selebritis to oczywiście 25.04.06, 15:57 pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00171/jude_law_Afp_171727g.jpg ale na ogół dobrze zbudowany, ładnie ubrany, wzrost 175-180 max, krótkie niesforne włosy, wielkie oczy, twardy zarost- hmm ukochany odbiega od tego ideału o kilkanaście centymetrów niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:04 moim zdaniem gosc jest brzydki ale wlasnie w tej brzydocie jest cos fascynujacego, pociagajacego Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:11 Brody mi sie nie po do ba! jest za chudy, ma za ostre rysy twarzy. Nic nie przychodzi mi do glowy, podoba mi sie mój mąz, ale zdjęc nie wstawię :)) zawsze podobał mi sie Tom Berenger, nie lalusiowaty, normalny facet, zdrowy a nie jakis wychudzony. images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=tom+berenger Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka hmmm 25.04.06, 16:29 normalny, dojrzały facet... www.cineastentreff.de/teleschau/200534/1/200534_157227_2_012.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:38 swoją drogą,tacy jacyś gładcy i ulizani ci faceci z tego wątku [znakomita większość]...może poza klownem :> ja tam za takimi nie jestem, no ale o gustach się nie dyskutuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:39 ja pisalam, że lubię takich z twardym, trzydniowym zarostem, choć w przypadku poisadaczy tego twardego,to jeden dzień wystarczy by to osiągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:42 heh :) owszem, byle do popatrzenia :) ale w ogóle - wybitna regularność rysów tu panuje... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:44 yavanna86 napisała: > heh :) owszem, byle do popatrzenia :) ale w ogóle - wybitna regularność rysów t > u > panuje.. . tak, szczególnie u brodiego ;)) i u klauna oczywiscie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: W moim typie:) 25.04.06, 16:46 mi się to trafiło nie tylko do popatrzenia, ale też do całowania :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: tak, klown najlepszy :DDD n/t 25.04.06, 16:48 Brody i klaun jako wyjątki powtierdzające regułę :P ciekawe jak się całuje takie duże,uśmiechnięte,uszminkowane usta :] Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: tak, klown najlepszy :DDD n/t 25.04.06, 16:55 yavanna86 napisała: > Brody i klaun jako wyjątki powtierdzające regułę :P > ciekawe jak się całuje takie duże,uśmiechnięte,uszminkowane usta :] co za problem sprawdzić? mało klownow po swiecie chodzi? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: W moim typie:) 25.04.06, 18:44 a to mój pupilek: upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5e/Mathieu-Kassovitz-02.jpg chociaż podobno niski i ze złej dzielni pochodzi:):):) lubię też jego koleżkę vincenta cassela ale cóż, on ma juz monicę belucci:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: W moim typie:) 25.04.06, 18:53 i tutaj www.freewebs.com/wogsalg/kassovitz.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: W moim typie:) 25.04.06, 19:06 A. Brody calkiem, calkiem, ale J. Law taki bardziej meski sie wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: W moim typie:) 25.04.06, 19:14 o taaaaakkkk..... :) ciekawe dlaczego większość kolegów, wzdryga się na myśl o tym, ze się może jude law kobietom podobać Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: W moim typie:) 25.04.06, 19:26 images.google.pl/images?q=Matt+Damon%22&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w a w moim typie jest ten oto pan. Ale Brody tez mi się podobał w King Kongu (wtedy go "odkryłam") ;D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: W moim typie:) 25.04.06, 19:51 Potwiedze wspominanego juz Bernala,dodam Ala Pacina i Deepa i Brando Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_bandyty Re: W moim typie:) 25.04.06, 21:59 o tak ! miałam wpisać wszystkich trzech :P Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_bandyty Re: W moim typie:) 25.04.06, 21:59 o tak ! miałam wpisać wszystkich trzech :P Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: W moim typie:) 25.04.06, 20:13 Jude Law meski? Dziewczyny, co sie dzieje. Meski to jest Clive Owen: images.google.pl/images? q=clive+owen&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w Mialam kiedys etap gdy podobal mi sie Guy Pearce, ale tylko w wersje 'Memento'. images.google.pl/images? svnum=10&hl=pl&lr=&q=guy+pearce+memento&btnG=Szukaj I juz mi w sumie ta fascynacja nim przeszla. Obecnie jestem na etapie facetow jak Clive i chyba juz mi nie przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: W moim typie:) 25.04.06, 20:05 on images.google.pl/images?q=Wentworth+Miller&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w i on images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=keanu+reeves Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: W moim typie:) 25.04.06, 20:27 Brody owszem cos ma w sobie. Natomiast moja wiernosc mezowi zostalaby wystawiona na probe gdyby na horyzoncie pokazal sie: Clive Owen, albo Matt Dillon, albo Viggo Mortensen Z bukietem kwiatow i sypialnia w oczach :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: W moim typie:) 25.04.06, 21:23 zapominałam o moich czarnoskórcyh faworytach : Denzel Washington i Pharell Williams ach te czekoladki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ana258 Re: W moim typie:) 25.04.06, 23:22 A w moim typie sa: Bruce Willis i Hugh Grant Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: W moim typie:) 26.04.06, 00:22 a co powiecie otym:images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=joaquin+phoenix&spell=1 strasznie mi sie podoba:) sazczególnie wfilmie "spacer po linie" ale wogole jest super Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: W moim typie:) 26.04.06, 00:24 atak najbardziej(oprócz mojego chlopaka)to david trezeguet images.google.pl/images?hl=pl&q=david%20trezeguet&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=&sa=N&tab=wi -- "CZY WIERZYCIE W UTRZYMANIE? - TAK!WIERZYMY DROGI PANIE! - coraz słabiej..." Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: W moim typie:) 26.04.06, 09:49 Jesli już muszę być szczera, bardzo lubię panów z długimi noskami, zwłaszcza typ celtycki: małe, wąskie oczka, długi, prosty nos, duże usta i mocno zarysowana żuchwa, jak np. Richard Gere, Harrison Ford i David Duchowny. Jak są dodatkowo niesamowicie rudzi i piegowaci jak nagła cholera (Dave Mustaine lub Eric Stoltz), to wymiękam ;-) Mogą też mieć nieco szlachetniejsze rysy jak np. Keanu Reeves lub Hugh Jackman. Ten ostatni jest także odpowiednio umięśniony i kudłaty :-)))) No i jest jeszcze ideał nad ideały, czyli Ken Watanabe :-) Ale jak to w życiu bywa, trafił mi się młodszy brat Jamesa Hetfielda i zabujałam się na amen ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anew123 Re: W moim typie:) 26.04.06, 10:14 images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=Josh+Holloway&btnG=Szukaj Ten jest wspaniały :P Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: W moim typie:) 26.04.06, 10:24 Oni tez maja cos w sobie: www.veraanderson.com/2005/a-orlandobloom.jpg www.celebrities.pl/joaquin_phoenix/joaquin3.jpg static.sky.com/images/pictures/1248430.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: W moim typie:) 26.04.06, 10:28 malestars.codserver.com/cnt/joaquin_phoenix/photos/13.jpg malestars.codserver.com/cnt/joaquin_phoenix/photos/17.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: W moim typie:) 26.04.06, 13:04 a ja zdecydowanie jako ten odszczepieniec gustuję w długowłosych :) tak jeszcze do popatrzenia: cd.ciao.co.uk/Lorenzo_1990_1995_Jovanotti__41033:P Odpowiedz Link Zgłoś
kotq1 Re: W moim typie:) 26.04.06, 15:11 www.videomax.ro/Images/actors/1138_a_normal.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mech-k Re: W moim typie:) 26.04.06, 21:34 a, no to ja przepraszam, ale odkąd pamiętam to właśnie ten: images.google.pl/images?q=Kojak&hl=pl&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w był w moim typie ;) no i jeszcze ten (szkoda, bo nie łysy ;)) images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=jeremy+brett&btnG=Szukaj możliwe, że mam spaczony gust ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: W moim typie:) 26.04.06, 22:19 a moi ulubieni to: images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=sean+patrick+flanery&btnG=Szukaj oraz : images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=colin+farrell&btnG=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
ana-green Re: W moim typie:) 01.05.06, 09:53 Postawię na: images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=johnny+depp&btnG=Szukaj images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=johnny+depp&btnG=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: W moim typie:) 01.05.06, 10:44 WOW!!!!nie przypuszczalam, ze komus jeszcze moze sie podobac! ja go wprost uwielbiam:))))a moi znajomi tylko sie krzywia i mowia "alien brody".....;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: W moim typie:) 01.05.06, 10:56 Moja mama mówi, że on ma "kaprawe" oczka:P Ale, zupełnie obiektywnie trzeba przyznać, że jest przykładem na to, że można być uznanym za przystojnego mimo np. nosa... Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: W moim typie:) 01.05.06, 11:28 wlasnie te kaprawe oczka i nochal na kilometr sa super! facet ma w sobie cos niesamowitego i magnetycznego, zawadiackiego i tajemniczego. i lubie taka posture u facetow, troche jak na szczudlach;)kiedys marek chlanda zrobil glosny cykl masek gipsowych, takich ptaszylowatych - wypisz wymaluj brody! Odpowiedz Link Zgłoś