maialina1 27.04.06, 15:11 Paznokcie u stop pomalowane na czerwono - co o tym sadzicie? Oczywiscie zakladam ze przy odpowiednio dobranym ubiorze. Beznadziejne, mimo dobranego ubioru? Czy sexy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:17 Jeżeli stopy zadbane, a lakier ladny, to moim zdaniem sexy i eleganckie. Zwlaszcza na wyjscie. Nie jestem za to zwolenniczka francuskiego manicure na stopach. Sam bezbarwny lakier- jak najbardziej. Ale te biale krawedzie wygladaja dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:18 wyłacznie czerwone lub wisniowe. innego koloru na paznokciach stóp nie uznaję. czerwień jest sexy;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:25 lubie, mam wlasnie w tej chwili tak pomalowane, podobnie jak ktoras z poprzedniczek - nie przepadam za "bialymi koncowkami" na konczynach dolnych Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:27 a ja w ogole nie rozumiem malowania paznokci, a co dopiero u stop ;)) śmieszy mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskow1 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:29 czerwone paznokcie u nóg - sam miód, zwłaszcza do czarnych kabaretek Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 15:33 Ja myślę, że tak naprawdę to zależy od stóp. Ot co. A sama baaaardzo rzadko maluję paznokcie na jakikolwiek kolor - przy czym zdecydowanie wolę czerwień od rozmaitych zieleni, czerni, fioletów i innych sinawych barw, które na pewno seksownie nie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 16:06 Otoz wlasnie dzis zmienilam moj odwieczny kolor lakieru do paznokci u stop: blado-rozowo-blyszczacy na czerwony :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 16:12 zalezy na jakiej stopie... jezeli paznokcie duze to czerwien wyglada pieknie jezeli malutkie w ramie ze skory to wole jasne kolory ale najbardziej podobaja mi sie stopy bez zarysowanych plytek paznokcia czyli pelny natural :) tak jak na wybiegach Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 16:29 tak nie www.paha.podroznik.pl/mx_4894.html?&L=-9 tak nie! stopki.moblog.pl/img/opv_moblog0_1121712654.jpg tak www.wabags.com/products/shoes/images/foots.jpg www.pedicurecenter.com/images/pedicure.jpg takie lopaty tez zle wygladaja w czerwieni www.cozumelmycozumel.com/Photos/pedicure.jpg a tu naturalne ;) www.digitalfog.com/gallery/pedicure.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 16:32 Ostatni link jest...No tego powinni zabronic;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 17:45 Widze, foamclene, ze powaznie podeszlas do tematu. hehehe! Ostatni link jest arcy-parszywy! a co do reszty to sie z toba zupelnie zgadzam. Nie zrobilam co prawda takiego rozroznienia, i to ze zdjeciami, ale intuicyjnie nigdy nie pomalowalabym na czerowno malutkich paznokietkow w "skorzanej" oprawce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 17:16 podobają mi się:) jeżeli paznokcie u stop pomalowałabym na czerwono, to poznakci u rąk nie malowałabym juz, jedynie bezbarwnym lakierem albo odżywka... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka OT 27.04.06, 17:37 a pamietacie taka scene z filmu slomiany wdowiec, kiedy MM opowiada sasiadowi jak utknal jej palec w kranie i musiala wzywac hydraulika? i jej slowa o tym, ze obcy mezczyzna a ona z niepomalowanymi paznokciami u nog? ;-) tez tak kiedys mialam. na szczescie z wiekiem mi przeszlo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 17:56 czerwony jest jednym z moich ulubionych kolorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 18:04 moim zdaniem mogą być. Ja obecnie mam pomalowane na mleczny odcień czerwieni- ciemnego różu..ciężko sobie wyobrazić, ale efekt jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 18:06 tak na marginesie- ja zazwyczaj paznokcie u stóp maluję na ciemno ( brąz, czerwień...) jakoś lepiej to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 18:27 ja też na ciemno. tak jest najładniej i pasuje mi do większości ubrań i butów Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene jeszcze kilka fotek :) chyba mam obsesje 27.04.06, 18:46 ladne www.pinkgypsy.com/barefoot-sandals/ nieladne www.salsjourney.com/archives/images/sandals.jpg ladne "niewidzialne" :) www.strangenewproducts.com/uploaded_images/topless-sandals-735175.jpg z wybiegow www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/detail/thumb/all?&page=4 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: jeszcze kilka fotek :) chyba mam obsesje 27.04.06, 18:47 to wiosna 2006 na wybiegach wiec czerwone chyba beda jednak modne :) www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/detail/thumb/all?&page=5 www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/detail/thumb/all?&page=6 Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: jeszcze kilka fotek :) chyba mam obsesje 27.04.06, 23:13 foamclene napisał: > ladne > www.pinkgypsy.com/barefoot-sandals/ > nieladne > www.salsjourney.com/archives/images/sandals.jpg > ladne "niewidzialne" :) > www.strangenewproducts.com/uploaded_images/topless-sandals-735175.jpg > z wybiegow > www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/detail/thumb/all?&page=4 Foamcele, w trzecim linku, tak zmianiajac temat, jak myslisz ze ona sobie przykleila te podeszwe do stopy? Interesujacy pomysl :) i tanszy niz caly but, hehehe! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: jeszcze kilka fotek :) chyba mam obsesje 27.04.06, 23:15 maialina1 napisał: > foamclene napisał: > > > ladne > > www.pinkgypsy.com/barefoot-sandals/ > > nieladne > > www.salsjourney.com/archives/images/sandals.jpg > > ladne "niewidzialne" :) > > www.strangenewproducts.com/uploaded_images/topless-sandals-735175.jpg > > z wybiegow > > www.style.com/fashionshows/collections/S2006RTW/detail/thumb/all?&page=4 O matkoooo! A w drugim to podobny koszmarek jak w tym ostatnim z poprzedniego postu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 18:48 mi się podobają, przeważnie takie mam w lecie Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 19:21 Zasadniczo nie przepadam, bo przy drobnych i krótkich paznokciach wygląda to jak po ataku wampira-fetyszysty... Odpowiedz Link Zgłoś
adalon Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 20:01 ja również wybieram czerwień Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 22:35 nie lubie czerwieniani na panokciach stóp ani rąk Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: czerwone paznokcie u stop 27.04.06, 23:09 Ja zawsze paznokcie u nog maluje albo na gleboka czerwien, albo fuksje, albo ciemno-wisniowo. Czym jak czym, ale stopami akurat moge sie pochwalic, jesli chodzi o ksztalt i ogolny wyglad, i paznokciami tez, wiec dlaczego tego nie podkreslac? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czerwone paznokcie u stop 28.04.06, 02:16 tylko granat lub ciemny blekit czerwone paznokcie nie pasuja do mojej letniej garderoby Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: czerwone paznokcie u stop 28.04.06, 08:23 Uwielbiam czerwień na paznokciach u stóp, ale w okresie letnim lubię się pobawić z kolorami i wzorami, zwłaszcza ,że paznokcie u rąk preferuje tylko w kolrach neutralnych. Mój ulubiony wzór na paznkociach u stóp to french z biało- niebieskimi kwiatkami , do tego niebieskie sandałki - nie mogę się doczekać lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 zalozycielka watku oznajmia... :) 28.04.06, 08:30 Zalozycielka watku oznajmia ze na wczorajsza zmiane wygladu jej stop (nowe buciki i czerwony kolor na paznokciach) jej partner zareagowal niezwykle entuzjastycznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: czerwone paznokcie u stop 28.04.06, 08:42 TYLKO CZERWIEN od 3lat;) no, czasem zdradzana - ecru, beż, neutral Odpowiedz Link Zgłoś