kochanica-francuza 27.04.06, 23:28 gołych stóp społeczeństwu;-) pokazywać? i jeśli tak ma, co za obuw nosi w lecie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:30 skoro nie lubisz pokazywac golych stop to nos zabudowane sandaly albo do spodni cienkie , zamszowe mokasyny (skora tylko bez 'podszewki') Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:32 tralalumpek napisała: > skoro nie lubisz pokazywac golych stop to nos zabudowane sandaly albo do spodni > > cienkie , zamszowe mokasyny (skora tylko bez 'podszewki') wiesz może , która firma oferuje takowe? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:33 pytasz o mokasyny cua sandaly? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:46 jezeli pytasz o mokasyny to polecam goraco: img215.imageshack.us/img215/8083/butyhilfi2df.jpg sprawdzone i sprawdzaja sie :), do lnianych portek na lato, kiedy nie chce zakurzyc stopy .... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:31 Wolisz panow w skarpetkach i sandalach?! Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:37 Jak tak miałam mniej więcej do połowy liceum i nie mam pojęcia skąd to się wzięło:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:42 znaczna część Polaków ma jakiś dziwny kompleks na tym punkcie...później widzimy na ulicach setki panów w sandałach i skarpetkach i pań w zestawach sandałki+podkolanówki(zwane "antygwałtami" ;)). a tak nietrudno jest zadbać o stopy... Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:45 Ale co do tego ma zadbanie? Tu chyba chodzi o brak sandałów, a nie zestaw sandały+ skarpetki... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:46 aja natomiast bardzo lubie letnie buty-koturny,sandalki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kto tak ma, że nie lubi 27.04.06, 23:49 > sandałki+podkolanówki(zwane "antygwałtami" ;)). a tak nietrudno jest zadbać o > stopy... stopy mam zadbane, ale nie znoszę ich wystawiać na widok publiczny Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: Kto tak ma, że nie lubi 28.04.06, 13:56 nie lubie z jednego wzgledu: przejde sie po miescie godzine i piety mam czarne od kurzu, brudu ulicznego itp. co z tego, ze o nie dbam, kiedy cale to staranie mozna o kant d... potluc co innego na plazy, w lesie itp. naturze chyba, ze podrozuje z plecakiem i wtedy moja stopy w sandalach sportowych moga byc dowolnie czarne i zaniedbane --> uroki podrozowania i zycia wsrod natury Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Kto tak ma, że nie lubi 28.04.06, 15:37 Nie lubię wędrować po mieście w odkrytych butach na gołą stopę - brud, smród i degrengolada dookoła :) Jedyne moje buty bezskarpetkowe to japonki, wykorzystywane raczej na krótki dystans. Widok panów w skarpetkach i sandałach nie przeszkadza mi wcale. Nieprawda, że łatwo jest zadbać o stopy. Nie lubię oglądać plątaniny czarnych żylaków i koślawych paluchów Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kto tak ma, że nie lubi 28.04.06, 15:42 ja tak mam i chodzi mi nie o pokazywanie ale o brud uliczny a nosze rozmaite buty Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: Kto tak ma, że nie lubi 28.04.06, 15:46 a ja tam lubiem pokazać czasem moje wypedikiużone stupeczki - kolorek baby pink sugar sweet bahama Dior...i moge iź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet iź? 28.04.06, 15:52 to znaczy, że co? czy to ma znaczyć mogę iść? goldioo napisała: ...i moge iź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: iź? 28.04.06, 15:59 goldioo napisała: > iźdź, dobra dobra, nie pżczepiamy sie! hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:02 pasujemy?, kohana francusko ty, pasujemy? (machanie ogonem a'la szczeniaczek) cieszysz sie?bede tfoją pszyjaciółkom laleczkom?prooooosze kofana! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: iź? 28.04.06, 16:04 goldioo napisała: > pasujemy?, kohana francusko ty, pasujemy? > (machanie ogonem a'la szczeniaczek) > > cieszysz sie?bede tfoją pszyjaciółkom laleczkom?prooooosze kofana! je t`ai au cul Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:07 ni rozumie zabardzawo, ze duzom cul-kom jezdeź?a po jakiemu to?mariusz powiedział że dobrze umiem po francuzku... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: iź? 28.04.06, 16:09 goldioo napisała: > ni rozumie zabardzawo, ze duzom cul-kom jezdeź ai to od avoir, nie od etre Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:13 naprawdę nie umiem po francusku, nie przepadam, pani mieć, pani chcieć. Nowe słowo poznałam, arigato kosaimasta (arigato kozajmaśta!)!!!!! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:10 ja zjezdem cul?no powiedz kofana?ty masz dużom cul-k - wyrozla ci skads?o boooooooooże! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: iź? 28.04.06, 16:12 goldioo napisała: > ja zjezdem cul?no powiedz kofana?ty masz dużom cul-k - wyrozla ci skads?o > boooooooooże! caisse-toi, pauvre conne Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:17 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pobiłaś mnie francuskim, boooooooli:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: iź? 28.04.06, 16:21 a propos - czy baiser to PEWNE określenie pewnej osoby, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: iź? 28.04.06, 16:27 goldioo napisała: > a propos - czy baiser to PEWNE określenie pewnej osoby, czy nie? to bezokolicznik Odpowiedz Link Zgłoś