angelhistory 23.05.06, 13:25 Wczoraj widziałam Panią Joannę "na żywo". Kawał kobity z niej, tłuściutkie ramionka, jakby lekki zarys wąsa na górnej wardze, mocny make up...oj nic wspólnego z ta ładna dziwczyną z gazet to ona nie ma. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.b Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:28 Jakieś przesłanie, motto w związku z tym?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angelhistory Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:29 że nie wszytsko złoto co się świeci:-)) ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:32 angelhistory napisała: > że nie wszytsko złoto co się świeci:-)) > ładne? ja jeszcze dodam, zeby nie wierzyc w te zdjecia z "fotoszopa" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalapeta Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:32 Brodzikowa chodzi z moja kumpelą na spotkania bulimiczek, stąd jej wachania wagi i zmęczona cera. Ale to podobno miłe dziewczę tylko z problemami, kiedyś bardzo schudła i było ok, a odkąd ma problemy z prasą i TV, zaczęła wpychac w siebie jedzenie i efekty sa widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:33 kalapeta napisała: > Brodzikowa chodzi z moja kumpelą na spotkania bulimiczek, stąd jej wachania wag > i > i zmęczona cera. > Ale to podobno miłe dziewczę tylko z problemami, kiedyś bardzo schudła i było > ok, a odkąd ma problemy z prasą i TV, zaczęła wpychac w siebie jedzenie i efekt > y > sa widoczne. Nie rozumialam tego nigdy, jak ja mam problemy-w zyciu nic w siebie nie wcisne, chudne od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalapeta Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:35 oj to jest bardzo duży problem, jedni reagują tak , że nic nie jedzą inni wrzucają w siebie kupę żarcia a potem to zwracają. no cóż choroba staraszna, a Brodzikowa nawet w TVN Style mówiła o tym problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:36 ja tez chudne:)dajcie spokjoj tej brodzik naprawde az zal takie głupie komentarze czytac.dowartosciowujecie sie kosztem slawnych ludzi-super Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:37 Ja w stersie nie jem - chudnę w zastraszajacym tempie . A jesli chodzi o wąsik to sama Brodzik o tym wspominała ,że owszem ma i usuwa. taka uroda niektórych brunetek . Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:40 oj nie bądź taką obrończynią uciśnionych. Jak ktoś jest osobą publiczna to narażony jest na atak np. na takim forum. Ja też uważam, że J. B nie wygląda dobrze, bo to nie jest jej naturalny rozmiar i wydaje się taka rozlana w tych wszytskich ubraniach. Coż w tym złego?? Wyrażać swoją opinię argumentując to to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:41 ja np lubie jak ktos slawny nosi rozmiar wiekszy niz 36 anie same jakies chudzielce Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:45 magdaksp napisała: > ja np lubie jak ktos slawny nosi rozmiar wiekszy niz 36 anie same jakies > chudzielce nie chodzi o rozmiar!! Chodzi o proporcje!! Brodzikowa jest nieproporcjonalna nawet w tym swoim rozmiarze 40/42. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:33 > Brodzikowa jest nieproporcjonalna nawet w tym swoim rozmiarze 40/42. to naprawdę straszne! chyba przestanę oglądać cokolwiek z jej udziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:36 A ja jak jestem szczęśliwaw miłosci, jestem szczupła, jak jestem sama, tyje. Stąd wniosek, że w najbliższym czasie utycie mi nie grozi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:38 nie wiem jak teraz, ale ja ja widzialam jakies 3 lata temu i byla szczuplutka :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:43 no teraz niestety się nam Joasia?Kasia?MagdaM. rozlała....coż pojedzie do jakiegoś SPA, pójdzie na lipo do chcę być piękna i będzie ok:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:45 kazdemu moze sie przytyc. to jeszcze nie koniec swiata :) schudnac zawsze mozna, jak sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:51 co mnie obchodza jej proporcje jak jewt szczesliwa tak jak wyglada to nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:53 ano wlasnie. ale tak to juz jest, ze tlumy sie interesuja gwiazdami pop- kultury, w tym rowniez ich waga :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:59 oczywiscie, tez uwazam, ze na tym forum trzeba poruszac tylko wazne tematy, moje propozycje: - glodujace dzieci w Afryzce; - Turcja - korytarz tranzytowy surowcow energetycznych do UE; - wielkosc importu gazu z Rosji - kontrakt transbałkański :] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:00 uwazam ze to nie jest ani twoja ani moja sprawa waga joanny brodik ,mozemy omowic jej ciuchy ale niekoniecznie trzeba odrazu gadac ojej wadze bo uwazam ze niejest to istotna kwestia Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:04 magdaksp napisała: > uwazam ze to nie jest ani twoja ani moja sprawa waga joanny brodik ,mozemy > omowic jej ciuchy ale niekoniecznie trzeba odrazu gadac ojej wadze bo uwazam ze > > niejest to istotna kwestia a ja uwazam, ze jak sie jest osoba publiczna i pretenduje do miana wzorca dla kobiet (guru itd)to trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie sie ja ocenialo pod kątem wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:19 zgadzam sie:) znane osoby reklamuja najrozniejsze produkty, w mediach sa przedstawiane jako ucielesnienie urody i piekna. udzielaja sie w wywiadach w ktorych zdradzaja nam tajemnice swojej urody i mlodosci (oczywiscie nie beda mowic o liftingach, odsysaniu tluszczu tylko o produktach za promowanie ktorych dostaja niezla kase, ewentualnie poleca nam swoja ksiazke, dvd z poradami dotyczacymi zdrowia i dbania o urode). wszystko ok, ale jesli dana gwiazda wcale nie jest taka idealna i naturalna dlaczego do choley wszyscy maja sobie wmawiac, ze jest inaczej albo milczec. nie musze piac z zachwytu ogladajac zdjecia jakiejs kobiety, ktora moim zdaniem nie jest zadna pieknoscia. niedobrze mi sie robi, kiedy czytam te bzdury w gazetach o np. pieknej, wiecznie mlodej s. loren (kiedy widze ta kobiete i jej pomarszczone, opalone na czarno cycki w wydekoltowanej sukni robi mi sie gorzej) mysle, ze mam prawo powiedziec, ze to gowno prawda. ze s.loren nie jest ani naturalna ani piekna, ze wyglada oblesnie sczerzac swoje sztuczne zeby, pokazujac pomarszczone cycki i wdzieczac sie niczym nastolatka. i nie sadze zeby to bylo z mojej strony podle, czy nietaktowne. taktu i zdrowej krytyki to czesto brakuje wlasnie samym gwiazdom i mediom, ktore napedzaja caly ten szal. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:16 gwiazdy i gwiazdki popkultury poniekad wystawiaja na targowisko plotek i sprzedaja rowniez swoje ciala nie tylko 'gre akorska' czy 'umiejetnosci wokalne/taneczne' itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ana258 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 10:27 Wiecie co,jakby polowa kobiet na ulicach wyglądało tak jak Brodzik to byłoby całkiem niezle i myślę, że one same by tez nie narzekały. A tak pozatym to ona sama nie "aspiruje do miana glamour"-to media ją wykreowały i postawiły za wzorzec kobiecości i stylu. Czytając ten wątek można odnieść wrażenie,że większosc piszących tu osób to chodzące idealy. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 11:36 bzdury opowiadzasz:) gdyby nie aspirowala do miana kobiety glamour to nie wzielaby udzialu w reklamowaniu chociazby tej gazetki:) byla ich twarza, wlasnie jako kobieta glamour. nie reklamowalaby tylu najrozniejszych produktow, nie wypuscilaby na rynek serii okularow przeciwslonecznych reklamowanych jej nazwiskiem i twarza itd. okulary te zreszta wcale sie nie sprzedawaly i w koncu zostaly wystawione na sprzedaz w sieciach handlowych typu real po cenie w jakiej mozna kupic okulary na straganie, zreszta obawiam sie ze jakosc ich straganowa wlasnie mogla byc. oczywiscie pani brodzik robi to wszystko dla pieniedzy. absolutnie jej za to nie potepiam. to oczywiste, ze jesli ktos mze zarobic niemala kase w ten sposob to raczej nie bedzie sie zastanawial. tym bardziej, ze papieru toaletowego czy kielbas ani plynu do szorowania wc gwiazdy nie reklamuja:) chodzi jednak o to, ze skoro juz ma ona byc uznawana za skonczona pieknosc i wzor do nasladowania to niech faktycznie wyglada idealnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
angelhistory Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:55 cioccolato_bianco napisała: > ano wlasnie. ale tak to juz jest, ze tlumy sie interesuja gwiazdami pop- > kultury, w tym rowniez ich waga > :) > jak sie jest na widoku, to mimochodem zostanie sie ocenionym np. przeze mnie robiącą zakupy w Arkadii. A zresztą co w tym złego, tłuściutka jest i nieładnie jej z tym. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:57 a moze np bierze sterydy bo jest chora i puchnie od tego?iwtym wypadku ocenianie jej juz nie jest takie jednoznaczne Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:01 magdaksp napisała: > a moze np bierze sterydy bo jest chora i puchnie od tego?iwtym wypadku > ocenianie jej juz nie jest takie jednoznaczne A moze sie obzera? a moze ma tendencje do tycia? a moze jest leniwa i nie uprawia zadnego sportu? tez mi to zwisa, ale jesli kogos to interesuje, to niech sobie zaklada watek o powodach, w koncu gwiazdy (??) sa na widelcu i musza sie liczyc z ty, ze zostana obgadane. Odpowiedz Link Zgłoś
angelhistory Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 13:59 a to mało wiem, nie wiedziałam , że może brać sterydy. A dlaczego kobiety je biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:01 sterydy to nie tylo cos co biora faceci na silowni zeby byc wieksi.mama mojej koleznaki bierze sterydy po operacji kolana,kolezanka bierze sterydy bo tracila glos. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:01 no wiec co do jej urody to mam odmienne zdanie. twarz ma sliczna, na zdjeciach nie wyglada tak ladnie jak w rzeczywistosci. co do figury: zgadza sie, do szczuplych ani proporcjonalnych nie mozna jej zaliczyc. najgorsze ma ramiona i uda. to tyle jesli chodzi o urode. ktos tu napisal ze to podobno mila dziewczyna. hmmm, byc moze... bylam na imprezie, ktora zaszczycili swoja obecnmoscia pani brodzik i aktor ktory gral tomka w popularnym serialu (nie pamietam nazwiska). zaszczycili nas oczywiscie nie za darmo. dostali za poprowadzenie konferencji niezla kase. niestety, pani joanna wykazala sie totalnym brakiem profesjonaliszmu:) pomylki, potkniecia jezykowe, problemy z czytaniem i ogolnie dretwe poczucie humoru. tak naprawde jej partner przejal prowadzenie calej imprezy. po wszystkim zjedli obiad, przy okazji Pan Gwiazdor z twarza wymietolona jakby cierpial na nadmiar skory burknal kilka niemilych slow w kierunku osob ktore chcialy zrobic sobie z "gwiazdami" zdjecie i z minami mega bufonow zmyli sie. chociaz zaplacone mieli za to zeby zostac jakies 2 godziny dluzej. nikt za nimi nie tesknil bo odebrani zostali bardzo negatywnie. jako, ze jestem osoba ktora nie podnieca sie na widok znanych osob, nigdy nie prosi o autografy i wrecz udaje ze slawnych osob nie zauwaza pragne zaznaczyc, ze to nie ja prosilam o wspolna fotke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:02 >Wczoraj widziałam Panią Joannę "na żywo". Kawał kobity z niej, tłuściutkie > ramionka, jakby lekki zarys wąsa na górnej wardze, mocny make up...oj nic > wspólnego z ta ładna dziwczyną z gazet to ona nie ma. i co w zwiazku z tym ? a moze trzeba było podejsc do niej ...i tak po cichu, dyskretnie na ucho szepnac: " Pani Joanno , ale sie Pani spasła " Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:07 wiktoryna25 napisała: > a moze trzeba było podejsc do niej ...i tak po cichu, dyskretnie na ucho > szepnac: " Pani Joanno , ale sie Pani spasła " > a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:26 > a po co? chociazby po to: 1) istnieje duze prawdopodobienstwo, ze tutaj pani joanna moze tego nie przeczytac 2) sprawdzic sie w cztery oczy, jak juz sie mialo taka niepowtarzalna okazje Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:29 wiktoryna25 napisała: > > a po co? > > chociazby po to: > 1) istnieje duze prawdopodobienstwo, ze tutaj pani joanna moze tego nie > przeczytac > 2) sprawdzic sie w cztery oczy, jak juz sie mialo taka niepowtarzalna okazje > > sprawdzic sie w czym??? ;D ps. nie chodzi o to, zeby brodzik to przeczytala, autorka watku wyrazila swoja opinie i nic ci do tego ;) To jest FORUM jakbys nie zauwazyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:11 niestety jest tłusta. Ma bardzo brzydkie stopy , które zazwyczaj wylewają się z sandałków(grube paluchy), tłuste nogi ( kołkowate), tłuste ramiona, które odkrywa. podobno jest jakiś tam kanonem mody, jakis Galomour czy coś?? Ja przyznaję, ze dla mnie nie jest ona żadnym kanonem, drewniana jako aktorka i nieciekawa bo zbyt tłusta jako kanon mody i urody. Bufonowata, bo także byłam na imprezie w jej "towarzystwie". Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:12 i co w zwiazku z tym,ze wyglada jak wyglada?Stac przed lustrem i ocen krytycznie sama siebie,albo popros kogos obcego na ulicy.Byc moze tez nie jest tak rozowo. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka więc się powtorze 23.05.06, 14:27 hubbabubba napisała: > i co w zwiazku z tym,ze wyglada jak wyglada?Stac przed lustrem i ocen krytyczni > e > sama siebie,albo popros kogos obcego na ulicy.Byc moze tez nie jest tak rozowo. a ja uwazam, ze jak sie jest osoba publiczna i pretenduje do miana wzorca dla kobiet (guru itd)to trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie sie ja ocenialo pod kątem wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: więc się powtorze 23.05.06, 14:31 no i na tym forum sa same sprzecznosci.Raz jest, ze nie wazne ile kobieta ma lat i jaki ma rozmiar,tylko,zeby byla czysta (to w watkach o zaniedbanych osob z nadwaga).Innym razem juz wazny jest wyglad. Podchodzenie do kogos i powiedzenie mu,ze wyglada niedobrze,uwazam za szczyt zlego zachowania.Poza tym zanim sie cos zrobi,trzeba pomyslec,czy gdyby nam zrobiono to samo,czy by nas to nie zabolalo. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: więc się powtorze 23.05.06, 14:33 hubbabubba napisała: > no i na tym forum sa same sprzecznosci.Raz jest, ze nie wazne ile kobieta ma la > t > i jaki ma rozmiar,tylko,zeby byla czysta (to w watkach o zaniedbanych osob z > nadwaga).Innym razem juz wazny jest wyglad. > > Podchodzenie do kogos i powiedzenie mu,ze wyglada niedobrze,uwazam za szczyt > zlego zachowania.Poza tym zanim sie cos zrobi,trzeba pomyslec,czy gdyby nam > zrobiono to samo,czy by nas to nie zabolalo. I masz racje! Ale jak widze nie moze do Ciebie dotrzec jedno: powtarzamn czwarty (?) raz: jesli ktos aspiruje do miana glamour i ikony mody i wygladu-to niech tak wyglada, a nie jak cos wrecz odwrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: więc się powtorze 23.05.06, 14:37 ...ale ja tutaj abstrahuje od Joanny Brodzik jako ikony.Ja tutaj pisze o Joannie Brodzik jako kobiecie,takiej jak Kasia Nowakowska czy Julita Marszałkowska. A co do ikony,to dawno już lans Joanny sie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: więc się powtorze 23.05.06, 14:42 hubbabubba napisała: > ...ale ja tutaj abstrahuje od Joanny Brodzik jako ikony.Ja tutaj pisze o Joanni > e > Brodzik jako kobiecie,takiej jak Kasia Nowakowska czy Julita Marszałkowska. > A co do ikony,to dawno już lans Joanny sie skonczyl. Wlasnie i w tym problem, nie rozumiesz, bo abstrahujesz od tematu. a tematem tego watku nie jest julita kowalska, ale brodzik i jej wygląd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: więc się powtorze 23.05.06, 14:51 A co do ikony,to dawno już lans Joanny sie skonczyl jakos nie zauwazylam zeby sie skonczyl. moze juz nie jest tak, ze wyskakuje nawet z konserwy ale nadal jest uznawana za guru od tego czy sramtego jesli chodzi o styl i urode Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 podejść i powiedzieć hahaha... 23.05.06, 14:38 ktoś tu słusznie zauważył, że to jest forum i jak ktoś napisze , że jego zdaniem Brodzikowa jest gruba to ma do tego prawo. A swoja droga ikona "mody" i "urody" nie może byc tłusta jak pączek w falbankach w kropki. Do tego warto jeszcze poczytać jak to Brodzikowa mówi o tym , że uwielbia sushi i ruccolę, ale chyba zatopioną w majonezie:-PP Ach wredna jestem ,ale nie lubie tych wszytskich gwiazdeczek mówiących o zdrowym trybie życia( Brodzikowa jara jak smok) i ma bulimię. Albo pije tylko wode Evian i Vittel , ale chyba z wódką?? Dramat. Nie cierpię tej obłudy gazetowej, tego gadania o tym jak to trzeba postępować ze swoim ciałem, jak trzeba kochać swoje stopy, uda i brzuch. To wszytsko wielka ściema!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:12 przyslij swoje zdjecie i podaj namiary;)jak sie cos w Tobie zmieni,to wysle kogo trzeba,aby szepnal Ci to do ucha;>> dzizas;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocieoczko Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:16 Brodzikowa to grubaska. Mieszka niedaleko, widze ją często. Prosiak. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:33 A ty za to, jak widzę, demon intelektu:> Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:37 > przyslij swoje zdjecie i podaj namiary;)jak sie cos w Tobie zmieni,to wysle kog > o > trzeba,aby szepnal Ci to do ucha;>> > dzizas;) ke ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:40 tak to bylo do Ciebie,tylko zle sie wkleilo.Skoro chcesz podchodzic do innych i sie konfrontowac,to widze,ze odwazna jestes;)Czy uwazasz,ze jestes na tyle idealna,ze ktos obcy by czegos w Tobie nie znalazl i nie skrytykowal?A moze masz wiedze na temat przyszlosci i tego,ze w Tobie nigdy sie nic nie zmieni?:) chociazby po to: 1) istnieje duze prawdopodobienstwo, ze tutaj pani joanna moze tego nie przeczytac 2) sprawdzic sie w cztery oczy, jak juz sie mialo taka niepowtarzalna okazje Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:43 proponuje przeczytac wczesniejsza moja wypowiedz (nt podchodzenia do kogos i komentowania wygladu ) kilka razy,moze nawet na głos....bo sie nie zrozumielismy/zrozumiałysmy .... Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:56 matko boska!!! kobieto czytaj ze zrozumieniem i przestan zachowywac sie jak swieta. po pierwsze: jest to forum, na ktorym kazdy ma prawo wyglosic swoja opinie:) po drugie: brodzik jest gruba wiec stwierdzenie faktu to zadna zbrodnia. zbrodnia jest to co nam wciskaja na temat gwiazd media... po trzecie: przestan tak atakowac kogos za to, ze powiedziala prawde o sosoie, ktorej nie zna i nic dla niej nie znaczy. jestes taka swieta?? ciekawe... nigdy nie skomentowalas czyjegos zlego wygladu? widzac kogos w pracy, na ulicy, w szkole? raczej malo to prawdopodobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:17 ...mój kumpel ma świetną chate i autko za retusz takich fotek....chyba nikt nie spodziewa się, że wstawiają je jak leci, prosto z aparatu....:) Z każdej z was zrobiłby "super laseczke", nawet ładniejszą niż J.B. w gazetkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
kocieoczko Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:20 nawet z takiego prosiaczka można zrobić piekność:-))Tylko po co ta cała komedia, że taka piękna, że to wzór kobiety naszych lat?? Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:30 kocieoczko napisała: > nawet z takiego prosiaczka można zrobić piekność:-))Tylko po co ta cała komedia > , > że taka piękna, że to wzór kobiety naszych lat?? > No wiec wlasnie o to chodzi, jesli ktos aspiruje do miana pieknej, glamour i naj, to niech wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:27 angelhistory napisała: > A szkoda... Tylko się nie rozpłacz. Odpowiedz Link Zgłoś
kocieoczko Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:30 precz z prosiakami!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:32 ja proponuje wytepic nietolerancje.bedzie luzno. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:39 hubbabubba napisała: > ja proponuje wytepic nietolerancje.bedzie luzno. a ja proponuje redaktorom gazet kolorowych o przemyslane propozycje osob noszacych miano ikon mody, a nie ludzi, ktorzy z obecnie lansowanym wzorcem nie maja nic wsponego, wtedy nie bedzie takich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:43 a to tez prawda;)ale prawda niestety jest to,ze 'ikony' proponowane i lansowane przez gazety,niekoniecznie musza byc piekne.Wystarczy,ze akurat leci z nimi jakis serial/program,dluzej niz 2 tygodnie pod rzad;> patrz:wlasnie Brodzik,teraz Jablczynska (wedlug Vivy i Gali -nowy symbol seksu),Kozuchowska,Dygant i by mozna bylo wymieniac z programem telewizyjnym... Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Ejże a najważniejsza? 23.05.06, 14:47 małe, cycate, czarne i głupie :-))) Ale jest jeszcze jedna mądrość gazetowa : Jabłczyńska czy jakos tak, boże co za debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Ejże a najważniejsza? 23.05.06, 14:48 Jabłczyńska Joanna, ta z tańsca z gwiazdami , gra " Na wspólnej". Jak przeczytałam jej wywiad to sie popłakałam ze śmiechu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ejże a najważniejsza? 24.05.06, 09:04 Mnie sie Jabłczyńska bardzo podoba.Ma fajna dziewczecą urodę i ładny uśmiech.Zgrabna też jest Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Ejże a najważniejsza? 23.05.06, 14:50 No ich pseudointelektualna Mucha z budową enerdowskiej kulomiotki!!! Jak mogłam zapomnieć o Pannie : Takbardzochciałabymbyćsławna:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:46 kto to jest jabłczyńska?? I dlaczego ciagle musze sie logowac? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:48 no to jest laska,ktora gra w 'na wspolnej' i w ciagu miesiaca ostatniego pojawila sie na 4 okladkach i juz gazety ja symbolem nazywaja;> (ogladalam 'magiel towarzyski');> ah cichopek-jak moglam przeoczyc;P wybaczcie;> Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:48 Gra w serialu "Na Wspólnej". Ale co do symbolu seksu to chyba tylko dla pedofilów. Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:53 hubbabubba napisała: > i dla Vivy i dla Gali;> > To ja nie wiem, czy poseł Wierzejski nie powinien sie redkacjami tychże zainteresować, bo upodobania co najmniej podejrzane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:51 krowa_w_kropki napisała: > Gra w serialu "Na Wspólnej". Ale co do symbolu seksu to chyba tylko dla > pedofilów. Błagam! Nie oglądam zbytnio tivi, dlatego nie jestem w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
hubbabubba Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:53 to ja polecam na tvnstyle 'magiel towarzystki',przeglad prasy bulwarowej;>tv i prasa w pigulce;> Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:41 heh. czytam to forum juz jakis czas. kilkakortonie zdarzylo sie, ze dziewczyny tu przebywajace podaly swoj rozmiar. i ten rozmiar to nie bylo wymarzone co niektorych 34, takze nie rozumiem skad to oburzenie. same nosicie 38/40/42 a czepacie sie Brodzikowej. nie rozumiem tego. ten watek to chyba jakas glupia prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:42 ps. obejrzalam kilka odcinkow magdy m i nie zauwazylam tej rzekomej nadwagi J.B. moze powinnam sobie kupic okulary?! Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:45 oj płakac mi się chce ze śmiechu jak zacięcie niektóre z was bronią tolerancji, skarżą sie na atak na Brodzikową, bo to takie nieładne, niekulturalne hahaahhahaa... Dajcie spokój dziewczyny!!! BRODZIKOWA JEST JUż NIESTETY DE MODE ( możę dlatego taka tłusta z żalu):-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:49 marceline2 napisała: > oj płakac mi się chce ze śmiechu jak zacięcie niektóre z was bronią tolerancji, > skarżą sie na atak na Brodzikową, bo to takie nieładne, niekulturalne hahaahhah > aa... > Dajcie spokój dziewczyny!!! > BRODZIKOWA JEST JUż NIESTETY DE MODE ( możę dlatego taka tłusta z żalu):-PPP bo to jest tak, jak ktos jest chudy to mozna go krytykowac i mowic: rany, jaka ty jestes strasznie chuuuuuda, a jak gruba sie skrytykuje to juz zakrawa na nietolerancje. Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:51 podpisuje sie po tym czterema łapami :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:04 juz dawno to zauwazylam. a przoduja w tych uwagach wlasnie panie niezbyt szczuple:) one nie maja problemu zeby powiedziec kolezance: jaka ty jestes chuda!albo czy ty masz anoreksje?? mam przyjaciolke, baaardzo szczupla dziwczyne. nie jest z tego zadowolona i naprawde chcialaby przytyc, zaokragllic sie nieco:) je wszystko, nie glodzi sie. ale nie tyje. mamy dwie znajome, ktore wygladaja jak kootlety schabowe i to wlasnie one z troska w glosie, czaasem wrecz z nagana komentuja co jakis czas szczupla sylwetke kolezankki. oczywiscie sprawiaja jej tym przykrosc ale gdyby tak ona odwdzieczyla sie tekstem w stylu: jak ty jestes tlusta! czy ty przypadkiem nie cierpisz na obzarstwo?? zrob cos ze soba bo wygladasz okropnie! bylaby afera i wielki placz. wrzaski i posadzanie kolezanki o chamstwo i zle serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:18 apfel27 napisała: > juz dawno to zauwazylam. a przoduja w tych uwagach wlasnie panie niezbyt > szczuple:) one nie maja problemu zeby powiedziec kolezance: jaka ty jestes > chuda!albo czy ty masz anoreksje?? mam przyjaciolke, baaardzo szczupla > dziwczyne. nie jest z tego zadowolona i naprawde chcialaby przytyc, zaokragllic > > sie nieco:) je wszystko, nie glodzi sie. ale nie tyje. mamy dwie znajome, ktore > > wygladaja jak kootlety schabowe i to wlasnie one z troska w glosie, czaasem > wrecz z nagana komentuja co jakis czas szczupla sylwetke kolezankki. oczywiscie > > sprawiaja jej tym przykrosc ale gdyby tak ona odwdzieczyla sie tekstem w stylu: > > jak ty jestes tlusta! czy ty przypadkiem nie cierpisz na obzarstwo?? zrob cos > ze soba bo wygladasz okropnie! bylaby afera i wielki placz. wrzaski i > posadzanie kolezanki o chamstwo i zle serce:) Moja eks przyjaciolka bardzo chciala schudnac, niestety nie mogla, pewnie dlatego, kiedy zobaczyla mnie po latach chuda-z udawanym przerazeniem stwierdzila: boze, jaka ty jestes chuda, jestes na cos chora? :D Powinnam byla wtedy zapytac, dlaczego ona ciagle gruba, ale przemilczalam. Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:21 a niech sie kłócą, że to nieetyczne, niemoralne i wogóle beeeee... w nosie to mam. Ta cała "galaktyka" Brodzik, Mucha, Cichopek--sa tłuste i tyle. I będę to mówić, bo mam do tego prawo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
umbranet Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 10:42 A ty jesteś tępa jak belka stropowa i też będą to mówić , bo ma do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 14:54 i co lepiej Wam teraz jak jej pojechalyscie? nie rozumiem jaki jest sens tego watku Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 kolejny prosiak mediów Mucha 23.05.06, 14:56 kiedys słyszałam jak ona opowiada o swojej pasji: chodzenie do dobrych restauracji i jedzenie. mówiła, że niecierpi jak ma długo czekać na jedzenie i często robi awantury, że zbyt długo czeka. Stara prawda: z kucharzem się nie dyskutuje buahahahaha. a to , że lubi wcinac to widać. Plecy jak u pływaczki.Brzucho duże, wciecia zero, no i przy Wojewódzkim wygląda jak szafa gdańska :-))). Też tłuścioch, zero Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka jasne, same grubasy, plus Cichopek:)) 23.05.06, 15:07 Cichopek też chuda nie jest i co z tego? nie ma to jak Kręglicka, ta to ma figurę, najlepiej nic nie jeść i popaść w paranoje ciekawe czy jak kiedyś córki szanownych forumowiczek będą chcialy wzorować się chudzielcach i popadną w anoreksję, będziecie zadowolone??????trochę dystansu proponuję Odpowiedz Link Zgłoś
umbranet Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 10:41 marceline2 napisała: kiedys słyszałam jak ona opowiada o swojej pasji: chodzenie do dobrych > restauracji i jedzenie. no i przy Wojewódzkim wygląda jak szafa gdańska :-))). > Też tłuścioch, zero No rzeczywiście, prawdziwa tragedia. Kobieta mówi, ze jedzenie sprawia jej przyjemność. Przecież kazdej normalnej kobiecie jedzenie sprawia nieprzyjemność, chowa listki sałaty pod koc, dzieli sucharek na 20 częśści i je go cały dzień oraz jedzenie chowa do łóżka , za regał itp. To jest norma , 175 cm i 45 kg wagi to jest norma dla kobiety - tylko jakieś mutanty i psychopatki chodzą do restauracji i nei wymiotują po posiłku, zeby nie utyć. Brawo, tylko tak dalej - głupota aż wylewa się uszami u wielu z was. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 11:39 mnie zal jest ciebie i tylu osob, ktore nie wiedza ze nie trzeba byc wychudzona anoretyczka ani miec wielkiej dupy czy tlustych ud i ramion. tak sie sklada, ze kobiety nie dziela sie tylko na grupy: wychudzone, przy kosci i tluste. mozna miec szczupla sylwetke (nie chuda) i zgrabne nogi, ladny okragly tyleczek i biust:) Odpowiedz Link Zgłoś
lokkobanda Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 11:46 apfel27 napisała: > mnie zal jest ciebie i tylu osob, ktore nie wiedza ze nie trzeba byc wychudzona > > anoretyczka ani miec wielkiej dupy czy tlustych ud i ramion. tak sie sklada, ze > > kobiety nie dziela sie tylko na grupy: wychudzone, przy kosci i tluste. mozna > miec szczupla sylwetke (nie chuda) i zgrabne nogi, ladny okragly tyleczek i > biust:) no tak,tylko, że Mucha nie ma ani ładnych nóg, ani ładnego jak to nazwałaś tyłeczka, ma za to klocowaty wygląd trolla i rozbuchanego ego do granic możliwości. Przy tych wsztskich "zaletach" jest drewniana jak Pinokio jeżeli chodzi o aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 11:53 no i o to mi wlasnie chodzi, ze mucha ani brodzik nie sa zgrabne. napisalam to do osob, ktore naskakuja na kazda osobe ktora smie skrytykowac te panie i bluzgaja nam od nanorektyczek:) nie trzeba byc anorektyczka jesli nie jest sie grubym. istnieja kobiety, ktore sa naprawde zgrabne i kobiece jednoczesnie nie maja problemow z tyciem wiec nie musza sie glodzic. wystarczy tylko cwiczyc, zeby taka figura utrzymala sie jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 11:58 apfel27 napisała: > no i o to mi wlasnie chodzi, ze mucha ani brodzik nie sa zgrabne. napisalam to > do osob, ktore naskakuja na kazda osobe ktora smie skrytykowac te panie i > bluzgaja nam od nanorektyczek:) nie trzeba byc anorektyczka jesli nie jest sie > grubym. istnieja kobiety, ktore sa naprawde zgrabne i kobiece jednoczesnie nie > maja problemow z tyciem wiec nie musza sie glodzic. wystarczy tylko cwiczyc, > zeby taka figura utrzymala sie jak najdluzej. to jest tez kwestia proporcji, jak ktos jest proporcjonalnie zbudowany-nawet przy rozmiarze 42 wyglada dobrze, jak ktos jest szeroki w barach, ciosany jak klocek, nie ma wciecia w talii i do tego opone-nie ma sily, zeby wygladal dobrze. a taka jest Mucha. fajnie gra, bardzo naturalnie, ale figure ma do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 12:00 A wg mnie Mucha jest zgrabna. I podoba mi sie przy takich włąsnie proporcjach, zwłaszcza podobaja mi sie jej piersi. Nie uwazam, ze jest tłusta, nei uwazam, ze jest neiproporcjonalna , nie uwazam, ze jest klocowata. Skoro ty tak uwazasz, to wypada zdać sobie sprawę, ze twój ogląd sprawy nei jest jedynym i inni mogą na to patzreć inaczej. Wypada wiec pisać , wg mnie czyli wg apfel27 Mucha nie jest zgrabna, a nei Mucha nie jest zgrabna. Bo wg mnie - jest i nie mam co do niej żadncyh zastzrezeń, bo to ładna dziewczynka . Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 12:11 zdanka1 napisała: > A wg mnie Mucha jest zgrabna. I podoba mi sie przy takich włąsnie proporcjach, > zwłaszcza podobaja mi sie jej piersi. Nie uwazam, ze jest tłusta, nei uwazam, > ze jest neiproporcjonalna , nie uwazam, ze jest klocowata. Skoro ty tak > uwazasz, to wypada zdać sobie sprawę, ze twój ogląd sprawy nei jest jedynym i > inni mogą na to patzreć inaczej. > > Wypada wiec pisać , wg mnie czyli wg apfel27 Mucha nie jest zgrabna, a nei > Mucha nie jest zgrabna. Bo wg mnie - jest i nie mam co do niej żadncyh > zastzrezeń, bo to ładna dziewczynka . Szczerze mowiac nie bardzo wiem, o co Ci chodzi :) To chyba logiczne i oczywiste, ze skoro wyrazamy na jakis temat opinie-jest to opinia wg nas? Po co jeszcze dodatkowo o tym pisac? Takie tlumaczenie dla debila? Noooo, nie zakladajmy, ze tu oszolomy pisza, wszystkie normalne i inteligentne kobiety na pewno wiedza, ze kazde zdanie jest wg tej osoby ktora to napisała oraz jej zdaniem. Po co niepotrzebnie sie powtarzac?? Nie jestesmy w szkole dla uposledzonych umyslowo... Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 12:16 coraz bardziej mnie ta dyskusja bawi:)) jesli pisze cos, ja apfel27 to jest to oczywiste, ze tak wlasnie jest MOIM ZDANIEM:D nie musze tego podkreslac:) wyobraz sobie, ze zdaje sobie sprawe z tego ze moze ktos ma zdanie odmienne od mojego. ja pozwalam wam je miec, dlaczego wiec tak tutaj niektorzy odbieraja mi prawo do powiedzenia ze brodzik i mucha zgrabne nie sa? wiec pisz sobie, ze mucha to ladna "dziewczynka" a ja bede twierdzic nadal ze twarz ma ladna ale figure beznadziejna. to tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
lokkobanda Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 12:25 oczywiste jest także to, że zaraz jak to na forum znajdą się obrończynie Muchy, Liszowskiej i Brodzik, które zaciekle będą walić w klawiaturę aby odeprzeć atak na w/w osoby i z wielka zaciętością będą głosić: że to TV pogrubia, że one są zgrabne , pięknę, szczupłe. Otóż nie !! nieprawdą jest, że te kobiety mają cokolwiek wspólnego z szykiem, klasą i urodą. a moje zdanie na temat Muchy: kobieta, która strasznie ciśnie na małolatę, chciałaby być taka wiecznie fresz jak nastolatka a tu wielka duxxpa!Bo figura kołkowata, bo plecy jak u norweskiego drwala i brzucho brzydkie jak po porodzie. Więc jeżeli ktoś ma takie zdanie jak ja to ok, a jeżeli inne to też ok, bo to FORUM jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: kolejny prosiak mediów Mucha 24.05.06, 11:49 umbranet napisała: > marceline2 napisała: > > kiedys słyszałam jak ona opowiada o swojej pasji: chodzenie do dobrych > > restauracji i jedzenie. > > no i przy Wojewódzkim wygląda jak szafa gdańska :-))). > > Też tłuścioch, zero > > > No rzeczywiście, prawdziwa tragedia. Kobieta mówi, ze jedzenie sprawia jej > przyjemność. Przecież kazdej normalnej kobiecie jedzenie sprawia > nieprzyjemność, chowa listki sałaty pod koc, dzieli sucharek na 20 częśści i je > > go cały dzień oraz jedzenie chowa do łóżka , za regał itp. To jest norma , 175 > cm i 45 kg wagi to jest norma dla kobiety - tylko jakieś mutanty i psychopatki > chodzą do restauracji i nei wymiotują po posiłku, zeby nie utyć. > > Brawo, tylko tak dalej - głupota aż wylewa się uszami u wielu z was. Brawa dla ciebie, nie ma to jak wspaniala nadinterpretacja oraz wmawianie komus czegos, czego nie napisal. Bo moze jakbys przeczytala wszystkie watki, to zauwazylaby,ze zadna z nas nie namawia do anoreksji, nie jest jej zwolenniczka i nie o to chodzi. Ach ten jad oczy zalewajacy.... Zaczynam sie zastanawiac, czy warto w ogole dyskutowac, zaraz tu wyskoczy jakis dwuglowy potwor a'la hunter56 alias courtney i zacznie cos pisac o imbecylach i fermencie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
asineczka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:02 widziałam ją na żywo kilka lat temu, miała jeszcze czarne włosy,czy jakiś ciemne, była bardzo szczupła, do tego jest niska, nie ma chyba 160 cm; teraz owszem jest gubsza, ale nie sądzę, żeby nosiła wiecej niż 38, a czy to rozmiar dla grubasa??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hadidza Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:31 Pewnie,że dla grubasa,przy takim wzroście,będąc osobą publiczną,nie powinna nosić nawet 34.To chyba oczywiste? Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:24 a do torped sceny polskiej dorzucam jeszcze spaślaka Liszowską!! I te jej kudły dzieki, którym wygląda jeszcze grubiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalapeta Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 15:27 Liszowska to chruma roku, ale jest jeszcze jedna Bujakiewicz, z tym jej krowim wielkim zadem!! Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Tłusta Brodzik 23.05.06, 23:21 Wariactwo po prostu! same podcinamy gałąź, na której siedzimy - narzekamy, że anoreksja się szerzy i musimy koniecznie sprostać jakimś durnym wymysłom na temat rozmairu 34/36. Ale jak wreszce w tv pokazują fajne kobitki z biustem i pupą, nagle oburzenie - jak takiego tłuściocha mozna pokazywać publice!!! To jakaś schizofrenia po prostu. Ja uważam, ze i Brodzik, i Mucha to fajne kobitki - nie filigranowe, ale przepraszam, czy w telewzji mozna pokazywać wyłącznie filigranowe aktorki??? Idiotyzm. Pewnie zaraz ktoś mi tu zarzuci, że pewnie sama gruba jestem i stąd moja postawa. Noszę 38 przy wzroście 170 i dla tych, którzy nosza 34 pewnie jestem gruba. I niech tak będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 01:01 frutinka napisała: > Wariactwo po prostu! same podcinamy gałąź, na której siedzimy - narzekamy, że > anoreksja się szerzy i musimy koniecznie sprostać jakimś durnym wymysłom na > temat rozmairu 34/36. Ale jak wreszce w tv pokazują fajne kobitki z biustem i > pupą, nagle oburzenie - jak takiego tłuściocha mozna pokazywać publice!!! To > jakaś schizofrenia po prostu. Ja uważam, ze i Brodzik, i Mucha to fajne > kobitki - nie filigranowe, ale przepraszam, czy w telewzji mozna pokazywać > wyłącznie filigranowe aktorki??? Idiotyzm. Pewnie zaraz ktoś mi tu zarzuci, że > pewnie sama gruba jestem i stąd moja postawa. Noszę 38 przy wzroście 170 i dla > tych, którzy nosza 34 pewnie jestem gruba. I niech tak będzie:) zgadzam sie wstuprocentach i nawet wymiary i romiar mamy ten sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 08:31 ja nie musze niczemu sprostac, zadnym wymaganiom. jestem szczupla bo mam taka budowe ciala i dbam o to zeby nie stac sie rozlazla. i nie jestem wieszakiem, mam pupe i biust. co do brodzik ma jak napisalam sliczna twarz oraz grube uda i nalane ramiona wiec nie podoba mi sie i mam do tego prawo. mucha jest zbudowana jak enerdowska plywaczka. wielkie rozbudowane bary i zero wciecia w talii a do tego jest bardzo niska. wiec moim zdankiem jest okropnie niezgrabna i wyglada jak wyciosana. taki maly pudzian jak dla mnie:) mam prawo tak sadzic? mam:) nie podobaja mi sie rowniez wyjatkowo szczuple kobiety jak np. calista flockhart. to juz wole pudziana w spodnicy. popmimo niecjheci do grubaskow MM zawsze bedzie dla mnie idealem kobiecosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:32 >mam prawo tak sadzic? mam:) pewnie ze masz prawo... >co do brodzik ma jak napisalam sliczna twarz oraz grube uda i > > nalane ramiona wiec nie podoba mi sie i mam do tego prawo. mucha jest zbudowana > > jak enerdowska plywaczka. wielkie rozbudowane bary i zero wciecia w talii a do > tego jest bardzo niska. wiec moim zdankiem jest okropnie niezgrabna i wyglada > jak wyciosana. taki maly pudzian jak dla mnie ale wypowiedzi na kształt tej powyzej swiadcza o kulturze/ braku kultury wypowiadajacego sie... Odpowiedz Link Zgłoś
lokkobanda Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:36 cyt ale wypowiedzi na kształt tej powyzej swiadcza o kulturze/ braku kultury > wypowiadajacego sie... tzn, że należało by napisać: Mucha jest nieco niezgrabna, ma nieco za duży brzuch i plecy oraz ogólnie brzydką figurę. Czy wówczas byłoby to delikatne i etyczne?? Czy wogóle krytyka tych rzekomych gwiazd jest twoim zdaniem nie na miejscu? Bo przecież sa tak boskie, że nie wypada krytykować? Krytyka, ocenianie jest wpisane w naturę ludzką, i jakbys z tym nie walczyła, będzie zawsze, a tym bardziej na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:42 lokkobanda napisała: > cyt > ale wypowiedzi na kształt tej powyzej swiadcza o kulturze/ braku kultury > > wypowiadajacego sie... > > tzn, że należało by napisać: Mucha jest nieco niezgrabna, ma nieco za duży > brzuch i plecy oraz ogólnie brzydką figurę. > > Czy wówczas byłoby to delikatne i etyczne?? > > Czy wogóle krytyka tych rzekomych gwiazd jest twoim zdaniem nie na miejscu? Bo > przecież sa tak boskie, że nie wypada krytykować? > > Krytyka, ocenianie jest wpisane w naturę ludzką, i jakbys z tym nie walczyła, > będzie zawsze, a tym bardziej na forum.... Nieeeee noooooo po proooooostuuuuu..... trzeba to robic w bialych rekawiczkach, tak jak zaproponowalas, czyli: Mucha ma inną figurę, jest zgrabna inaczej itd. Rozumiesz, co innego myslisz, co innego piszsz, nikt nie jest urazony, kisimy sie we wlasnym sosie, jest fajnie i bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:52 > tzn, że należało by napisać: Mucha jest nieco niezgrabna, ma nieco za duży > brzuch i plecy oraz ogólnie brzydką figurę. > > Czy wówczas byłoby to delikatne i etyczne?? owszem, jezyk jakiego uzywamy i słowa jakie dobieramy maja znaczenie .... co nie zmienia faktu,ze takie ocenianie czyjegos wygladu (ktorego sie przeciez nie wybiera)nie lezy w dobrym tonie... > Czy wogóle krytyka tych rzekomych gwiazd jest twoim zdaniem nie na miejscu? Bo > przecież sa tak boskie, że nie wypada krytykować? ...nie napisałam ze gwiady sa boskie, sa takie jak wszyscy inni.... jest jednak roznica pomiedzy krytyką, a napisaniem swojej opinii w sposob taki, by obrazic, osmieszyc, pokpic z kogos... > Krytyka, ocenianie jest wpisane w naturę ludzką, i jakbys z tym nie walczyła, > będzie zawsze, a tym bardziej na forum.... ludzie niestety myla krytykę, z obgadywaniem i ponizaniem innych oraz siebie nawzajem....ale to typowe dla polaka,nikomu nie przepusci...tylko wobec siebie jest bezkrytyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
marceline2 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:59 wiktoryna25 napisała: > > tzn, że należało by napisać: Mucha jest nieco niezgrabna, ma nieco za duż > y > > brzuch i plecy oraz ogólnie brzydką figurę. > > > > Czy wówczas byłoby to delikatne i etyczne?? > > owszem, jezyk jakiego uzywamy i słowa jakie dobieramy maja znaczenie .... co > nie zmienia faktu,ze takie ocenianie czyjegos wygladu (ktorego sie przeciez nie > > wybiera)nie lezy w dobrym tonie... > > > Czy wogóle krytyka tych rzekomych gwiazd jest twoim zdaniem nie na miejsc > u? Bo > > przecież sa tak boskie, że nie wypada krytykować? > > ...nie napisałam ze gwiady sa boskie, sa takie jak wszyscy inni.... > jest jednak roznica pomiedzy krytyką, a napisaniem swojej opinii w sposob taki, > > by obrazic, osmieszyc, pokpic z kogos... > > > Krytyka, ocenianie jest wpisane w naturę ludzką, i jakbys z tym nie walcz > yła, > > będzie zawsze, a tym bardziej na forum.... > > ludzie niestety myla krytykę, z obgadywaniem i ponizaniem innych oraz siebie > nawzajem....ale to typowe dla polaka,nikomu nie przepusci...tylko wobec siebie > jest bezkrytyczny... Wiktoryno!!! Nie posiusiaj się, a raczej nie spuść kropli moczu walcząs z orężem przeciwko chamstwu, które szerzy się na forum. Niunia, jak cię tak razi sposób pisania ludzi na tym forum to powiedz mi słoneczko ty nasze dlaczego wchodzisz w to bagno chamstwa i pomyj? Jestes masochistką? Lubisz walczyć, popisywać się swoją niestety kiepską "sztuką" pisania? Idż na forum kultura i sztuka....tam cię zlinczują za Twoje grafomańskie teksty w ciągu 5 sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:46 smieszne jest to co piszesz:) jesli uwazasz, ze brakiem kultury jest stwierdzenie faktu to ja powiem tobie, ze brakiem kultury jest zarzucanie komus chamstwa w sytuacji jak ta. bez wulgaryzmow wyrazilam swoje zdanie i nie widze powodu dla ktorego mam twierdzic ze ktos jest szczuply kiedy ewidentnie nie jest:) nie bede tez pozwalala wmawiac sobie przez media ze panie brodzik czy mucha sa piekne i ze kobiety powinny chciec wygladac tak jak one. ja nie chce i chciec nie bede, no chyba ze przytyje jakies 25 kg... wtedy pewnie ich figury bylyby dla mnie idealne:D Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:38 Nie widziałam "nowej" Brodzik, więc się nie wypowiem. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś nosi 36 czy 46, byle by był proporcjonalny. Liszowska według mnie wygląda naprawdę dobrze - po prostu klasyczny "kawał pięknej baby". Fakt, ma sporą dupcię, duże piersi i zarys drugiego podbródka, ale ma też talię (nawet porośniętą lekkim sadełkiem) i nie robi galaretowatego wrażenia, czego nie można powiedzieć o innych rodzimych sławach. Z resztą zauważyłam jak ostatnio drastycznie zmienił się kanon urody. Teraz najwęższe miejsce tułowia nie przypada już na wysokości talii, ale tuż pod piersiami. Niżej to już rozlewająca się grucha z pępkiem o kształcie leja powybuchowego. I wszystkie jak jeden mąż w tych nieszczęsnych biodrówkach, które jedynie podkreślają mankamenty figury i dygoczące nad spodniami micheliny. Cud-miód - wracamy do kanonów przehistorycznych Wenus z Willendorfu ;-) Tak samo ramionka, niegdyś atletyczne i jędrne, dziś obwisłe i tłuste jak u kobiety w menopauzie zażywającej strydy - vedi Mucha i jej podobne. No cóż, to też kwestia nadmiaru estrogenów w plastrach antykoncepcyjnych (ponoć organizm wchłania o 60-70% więcej hormonow z plastra niż z pigułki). Ale nic przeciwko pani Ani nie mam. Wszak jest zapotrzebowanie na różne typy urody w aktorstwie, a ktoś musi wypełnić lukę w kategorii "krowiaste i przysadziste" ;-) Swoja drogą to Paschalska też krowieje od tych plastrów. Cóż za szaleniec namówił tak młode dziewczyny (jeszcze nie dzieciate, jak domniemywam) na estrogeny? Odpowiedz Link Zgłoś
lokkobanda Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:44 cudownie to opisałaś, łzy mi poleciały ze śmiechy, zwłaszcza o wzmiance o Paschalskiej buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:49 A co ja poradzę, kiedy to prawda? ;-) No będąc "politically correct" powiedziałabym, że Mucha i Paschalska prezentują dość "kontrowersyjną" urodę. No i jest jeszcze Jungowska, ale ona mniej się pcha na okładki, więc jej wybaczamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hirpi Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 12:47 hmmmm, poczytałam kilka wypowiedzi, nie chce mi się przeglądać tak zupełnie wszystkich, więc może zdubluję czyjegoś niusa, ale sama dobrze pamiętam jak w czasach swojej podstawówki, czyli jakies 7 lat temu dorwałam w "pani domu" całą cotygodniową serię zwierzeń pani brodzik, która wtedy była baaaaardzo początkująca gwiazdeczką i najwyraźniej próbowała zaistnieć w prasie. tekst był o jej walce z kompleksami i nadwagą, którą zwalczyła dramatycznie restrykcyjna dietą ( i że niby wtedy otwarły sie przed nią drzwi do kariery i że każda zakompleksiona dziewczyna może zmienic siebie, zostac kimś i dalej w ten deseń). artykuły były opatrzone zdjęciami rzeczonej brodzik na których wyglądała jak pancernik. więc cała teoria o bulimiach, skłonności do tłustych ud i podobnych może nie jest wyssana z palca. JEDNAKŻE ogromnie się zmieniła od tego czasu, teraz wydaje mi się zupełnie zgrabna, nawet jeśli ni nosi rozmiaru 34. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 15:29 Nie chodziło mi o to, ze trzeba mówić "zgrabna inaczej" czy cos w tym rodzaju. Ocena typu - mnie się nie podoba jest zupełnie OK, bo przecież kazdy ma inny gust i każdy ma prawo o nim mówić. Jednak zdanie - "mnie sie nie podoba, bo ma moim zdaniem zbyt grube uda", a zadnie "obleśny tłuścioch" nieco różnią się od siebie, czyż nie? A poza tym nadal uważam, ze takie gadanie to podcinanie gałęzi, na której my kobiety siedzimy. I to prawda, że faceci wolą babeczki z pupa i biustem. A za anoreksję obwiniam inne kobiety właśnie - i ich komentarze "obleśny tłuścioch" na kobitkę rozmiar 40. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Tłusta Brodzik 24.05.06, 15:36 frutinka napisała: > Nie chodziło mi o to, ze trzeba mówić "zgrabna inaczej" czy cos w tym rodzaju. > Ocena typu - mnie się nie podoba jest zupełnie OK, bo przecież kazdy ma inny > gust i każdy ma prawo o nim mówić. Jednak zdanie - "mnie sie nie podoba, bo ma > moim zdaniem zbyt grube uda", a zadnie "obleśny tłuścioch" nieco różnią się od > siebie, czyż nie? A poza tym nadal uważam, ze takie gadanie to podcinanie > gałęzi, na której my kobiety siedzimy. I to prawda, że faceci wolą babeczki z > pupa i biustem. A za anoreksję obwiniam inne kobiety właśnie - i ich > komentarze "obleśny tłuścioch" na kobitkę rozmiar 40. Ale tu nie chodzi o rozmar, ale o PROPORCJE i nadmiar czegos, gdzie tego nie potrzeba. Mam kolezanke rozmiar 42 i wyglada dobrze, nie ma ani cellulitisu ani walków, po prostu jest dobrze nabita. Nikt mi nie wmowi, ze rozmiar swiadczy o nadwadze, o nadwadze swiadcza: wałki, opony, boczki, galareta itp kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy-bear Re: Tłusta Brodzik 29.05.06, 21:13 Szczerze to chyba po raz pierwszy weszłam na tego typu forum. Myslałam lub moze miałam nadzieje, ze znajde tu cosik ciekawego, jakies inteligentne wypowiedzi. I ..... Zawiodlam sie. Przeczytlam nawet nie polowe tego co tutaj nawypisywane, bo wiecej sie nie dalo. Jak wy strasznie sie powtarzacie! W kolko tylko o tym jak to JB jest tlusta lub ze nie powinno sie tak mowic, gdyz nie wypada. Dziwna dyskusja? W polowie czytania zapomnialam jak brzmial poczatkowy watek!?! Nie wiem moze temat powinnyscie zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś