emila40 31.05.06, 09:08 Podobno w Auchan, czy przy Auchan otwierają jakis nowy sklep z ciuchami, słyszałam, że Re, nie wiecie, czy to prawda i czy już jest otwarty, bo wybieram się do Białegostoku w tę sobotę na zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalaruszek Re: Auchan-Białystok? 31.05.06, 09:44 sporo tam nowych pootwierali ale nie jestem w stanie powiedzieć Ci co bo nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Auchan-Białystok? 31.05.06, 15:25 nie ma reserved. tylko camaieu. carry i solar powiekszyli. nowosc - jest ecco, vistula. nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 12:56 Boże, co za wioska, a przecież to nie jest takie małe miasto, żeby nie było żadnego sklepu z tzw. sieciówką. A ten, który budują obok Auchan to nie jest jakiś sklep właśnie z ciuchami? Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 14:24 hmm tam nic juz nie buduja, dobudowali kawalek i sa tam wlasnie te sklepy, o ktorych pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 14:34 Białystok to wiocha, przyjedz lepiej do Warszawy na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
sikora01 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:10 a ty niby myslisz że dla niektórych twoja "Warszawka" nie jest wiochą??? Zapewniam Cie że niktóre osoby mieszkające w Berlinie, Paryzu itp. mają takie własnie zdanie o Warszawie, więc nie obrazaj tych mieszkajacych w Białymstoku Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:53 ale za to zapyziała Warszawa nie ma nawet sklepu LV :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiag_77 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:55 Kochanie, większość prawdziwych warszawiaków zginęło podczas powstania lub wyprowadziło się z niej po powstaniu, większość dzisiejszych "warszawiaków" to, jak ty to nazywasz, "wioska". P.S. A wkąd pochodzą twoi rodzice? Sochaczew, Mińsk Mazowiecki? (niczego tym miasteczkom nie ujmując) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 19:02 wg prognoz za 10 lat średnia pensja Wrocławska będzie wyższa od średniej pensji Warszawskiej. Nie bywam często w Wraszawie, a jak już bywam to to, co widzę jako turysta to urbanistyczna rozpierducha, przykro mi to mówić. I konia z rzeedem że jesli juz LV postawi swą butikową stopę w Polsce to będzie to Wrocłąw nie Warszawa (ale wymysliłam :) ) Śmieszy mnie też to zadęcie Warszawiaków, niestety najbardziej wysuniętymi na wschód stolicami mogacymi nosić miano europejskich są Praga i Wiedeń, nie Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 19:25 Ale skoro dziewczyna juz gdzies JEDZIE, to niech lepiej przyjedzie do Warszawy na zakupy, sezon przecen wlasnie sie zaczyna :) Lepsze to niż Auchan :)) Nie napisałam, że Warszawa jest centrum światowej mody, ale JEŚLI CHODZI O POLSKĘ to JEST. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli hotally 01.06.06, 19:34 to co napisalac wczesniej, to dopiero wiocha.... a myslalam, ze jakis poziom trzymasz. typowo gowniarski tekst, przykro Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: hotally 01.06.06, 23:16 To pokaz bo dziewczyny ciekawe i cierpliwie czekaja jak takie cudo wyglada;-) Ale nie w katalogu ani na www tylko Twoja;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 23:09 Mamy dom w Białowiezy i na zakupy do Białegostoku jezdże w lecie.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.W Krakówku nie ma takich luksusowych sklepów jak na ul.Lipowej...a i ludzie coraz zamozniejsi.Obserwuję marki samochodów,rezydencje z basenami i lądowiskami dla helikopterów w okolicach Białowiezy i Hajnówki..Dzisiaj poprosiłam mamę o kupienie butów Ecco,Geox dla mojej córeczki.W krakowie w tym roku bedzie lub nie letnia kolekcja tych firm a w Białymstoku juz od MARCA wszystkie modele...Podobnie z luksusuwymi ciuszkami Sanetta-W Krakówku zatrzymały się na rozmiarze 86..tam-wszystkie sa...Villeroy&Boch w Krakowie nie ma reklamowanych wszedzie kompletów porcelany dla dzieciaczków-nawet zamówić nie mozna..A ja już mam-mama przysłała.Z Białegostoku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 23:18 no ja dziś się natknęłam na konkurs na ratusz rozpisany przez białystok, no i w jury zasiada m.in pan architekt Domicz, jeden z najlepszych w Polsce architektów. Myślę że z tego może wyjść coś dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Auchan-Białystok? 02.06.06, 08:10 Ale się dyskusja wywiązała i są nawet głosy w obronie Białegostoku, nic temu miastu nie ujmując, to pod względem oferty ubraniowej to pustynia, oprócz Solara i kilku raczej drożsych firm większość to szmatki ze stadionu Dziesięciolecia sprzedawane 2-3 drożej. Oczywiście do Warszawy też się wybieram, ale w lipcu na prawdziwe przeceny. Mieszkałam tam przez ostatnie 10 lat i naprawdę bez względu na narzekania na stolicę, brakuje mi Warszawy i nie chodzi mi tylko o ciuchy. Mieszkając w małym mieście teraz, chociaż nie wiem jeszcze jak długo z rozbawieniem przyjmuję często narzekania na H&M, Zarę i itp. bo większość tych firm dla moich koleżanek jest w ogóle niedostępna nie ze względu na ceny, ale po prostu brak takich sklepów w najbliższej okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś