Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Auchan-Białystok?

31.05.06, 09:08
    Podobno w Auchan, czy przy Auchan otwierają jakis nowy sklep z ciuchami,
    słyszałam, że Re, nie wiecie, czy to prawda i czy już jest otwarty, bo
    wybieram się do Białegostoku w tę sobotę na zakupy...
    Obserwuj wątek
      • kalaruszek Re: Auchan-Białystok? 31.05.06, 09:44
        sporo tam nowych pootwierali ale nie jestem w stanie powiedzieć Ci co bo nie bylam
      • hratli Re: Auchan-Białystok? 31.05.06, 15:25
        nie ma reserved. tylko camaieu. carry i solar powiekszyli. nowosc - jest ecco,
        vistula. nic ciekawego
      • emila40 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 12:56
        Boże, co za wioska, a przecież to nie jest takie małe miasto, żeby nie było
        żadnego sklepu z tzw. sieciówką. A ten, który budują obok Auchan to nie jest
        jakiś sklep właśnie z ciuchami?
        • hratli Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 14:24
          hmm tam nic juz nie buduja, dobudowali kawalek i sa tam wlasnie te sklepy, o
          ktorych pisalam
      • hotally Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 14:34
        Białystok to wiocha, przyjedz lepiej do Warszawy na zakupy
        • sikora01 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:10
          a ty niby myslisz że dla niektórych twoja "Warszawka" nie jest wiochą???
          Zapewniam Cie że niktóre osoby mieszkające w Berlinie, Paryzu itp. mają takie
          własnie zdanie o Warszawie, więc nie obrazaj tych mieszkajacych w Białymstoku
        • pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:53
          ale za to zapyziała Warszawa nie ma nawet sklepu LV :DDD
        • sylwiag_77 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:55
          Kochanie, większość prawdziwych warszawiaków zginęło podczas powstania lub
          wyprowadziło się z niej po powstaniu, większość dzisiejszych "warszawiaków" to,
          jak ty to nazywasz, "wioska".
          P.S. A wkąd pochodzą twoi rodzice? Sochaczew, Mińsk Mazowiecki? (niczego tym
          miasteczkom nie ujmując)
          • sylwiag_77 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 18:57
            to było oczywiście do hotally
        • pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 19:02
          wg prognoz za 10 lat średnia pensja Wrocławska będzie wyższa od średniej pensji
          Warszawskiej. Nie bywam często w Wraszawie, a jak już bywam to to, co widzę
          jako turysta to urbanistyczna rozpierducha, przykro mi to mówić. I konia z
          rzeedem że jesli juz LV postawi swą butikową stopę w Polsce to będzie to
          Wrocłąw nie Warszawa (ale wymysliłam :) )

Śmieszy mnie też to zadęcie Warszawiaków, niestety najbardziej wysuniętymi na
          wschód stolicami mogacymi nosić miano europejskich są Praga i Wiedeń, nie
          Warszawa.
          • hotally Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 19:25
            Ale skoro dziewczyna juz gdzies JEDZIE, to niech lepiej przyjedzie do Warszawy
            na zakupy, sezon przecen wlasnie sie zaczyna :) Lepsze to niż Auchan :))
            Nie napisałam, że Warszawa jest centrum światowej mody, ale JEŚLI CHODZI O
            POLSKĘ to JEST.
            • hratli hotally 01.06.06, 19:34
              to co napisalac wczesniej, to dopiero wiocha.... a myslalam, ze jakis poziom
              trzymasz. typowo gowniarski tekst, przykro
              • hotally Re: hotally 01.06.06, 20:52
                Ale sprostowałam.
                • weronka77 Re: hotally 01.06.06, 23:03
                  Uszyli już tą sukienkę Chloe?;-))
                  • weronka77 Re: hotally 01.06.06, 23:16
                    To pokaz bo dziewczyny ciekawe i cierpliwie czekaja jak takie cudo wyglada;-)
                    Ale nie w katalogu ani na www tylko Twoja;-))))
                  • umaa Re: hotally 17.07.06, 23:59
                    byc moze sponsor sie wycofal...
      • weronka77 Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 23:09
        Mamy dom w Białowiezy i na zakupy do Białegostoku jezdże w lecie.Jestem bardzo
        pozytywnie zaskoczona.W Krakówku nie ma takich luksusowych sklepów jak na
        ul.Lipowej...a i ludzie coraz zamozniejsi.Obserwuję marki samochodów,rezydencje
        z basenami i lądowiskami dla helikopterów w okolicach Białowiezy i
        Hajnówki..Dzisiaj poprosiłam mamę o kupienie butów Ecco,Geox dla mojej
        córeczki.W krakowie w tym roku bedzie lub nie letnia kolekcja tych firm a w
        Białymstoku juz od MARCA wszystkie modele...Podobnie z luksusuwymi ciuszkami
        Sanetta-W Krakówku zatrzymały się na rozmiarze 86..tam-wszystkie
        sa...Villeroy&Boch w Krakowie nie ma reklamowanych wszedzie kompletów porcelany
        dla dzieciaczków-nawet zamówić nie mozna..A ja już mam-mama przysłała.Z
        Białegostoku;-)
        • pianazludzen Re: Auchan-Białystok? 01.06.06, 23:18
          no ja dziś się natknęłam na konkurs na ratusz rozpisany przez białystok, no i w
          jury zasiada m.in pan architekt Domicz, jeden z najlepszych w Polsce
          architektów. Myślę że z tego może wyjść coś dobrego:)
      • emila40 Re: Auchan-Białystok? 02.06.06, 08:10
        Ale się dyskusja wywiązała i są nawet głosy w obronie Białegostoku, nic temu
        miastu nie ujmując, to pod względem oferty ubraniowej to pustynia, oprócz
        Solara i kilku raczej drożsych firm większość to szmatki ze stadionu
        Dziesięciolecia sprzedawane 2-3 drożej. Oczywiście do Warszawy też się
        wybieram, ale w lipcu na prawdziwe przeceny. Mieszkałam tam przez ostatnie 10
        lat i naprawdę bez względu na narzekania na stolicę, brakuje mi Warszawy i nie
        chodzi mi tylko o ciuchy. Mieszkając w małym mieście teraz, chociaż nie wiem
        jeszcze jak długo z rozbawieniem przyjmuję często narzekania na H&M, Zarę i
        itp. bo większość tych firm dla moich koleżanek jest w ogóle niedostępna nie ze
        względu na ceny, ale po prostu brak takich sklepów w najbliższej okolicy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka