Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.06.06, 13:40
    Co sądzicie o kolczykowaniu ciała?Co myślicie o piercingu?Nie chodzi mi tylko
    o dziewczyny ale tez o facetów?Podoba Wam się to?Potępiacie takie osoby?
    Wytykacie?czy jeszcze coś innego?A może macie gdzies kolczyk?Napiszcie coś na
    ten temat....:)
    Obserwuj wątek
      • sumire Re: Piercing 02.06.06, 13:48
        noszę kolczyki tylko w uszach i jest to jedyna część ciała, w której toleruję
        takie ozdoby, u płci obojga. nigdy mnie to nie podniecało, podobnie jak
        tatuaże. jestem zwolenniczką gładkich ciał.
        ale jeśli ktoś ma, to niech sobie ma. najwyżej nie pójdzie ze mną na randkę :)
      • kochanica-francuza Re: Piercing 02.06.06, 14:29
        uważamy za idiotyczne
      • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 16:17
        Potepiam za glupote i bezmyslnosc poza tym to bardzo nieestetycznie wyglada .
        Nie mam kolczykow , pozostaly mi w uszach dwie malutkie dziurki a nosilam
        moze z miesiac wiele lat temu . Kolczyki w uszach to co innego
        ale dziurki po piercingu zostana w oczach i w nosie na cale zycie .

• szumszum Re: Piercing 02.06.06, 19:27
          > Potepiam za glupote i bezmyslnosc poza tym to bardzo nieestetycznie wyglada .
          jak to glupote i bezmyslnosc? a co kolczyki maja do czyjej inteligencji?
          sama pare lat temu zrobilamw nosie kolczyk i niezle mnie to uzaleznilo przez co
          mam jescze w pepku i 4 w uszach. u kobiet wygladaja calkiem fajnie
          kolczyki(chyba ze sa w jakichs totalnie ekstremalnych miejscach typu:sutki czy
          lechtaczka) a u facetow..hmm..najwyzej w brwi..rezte maja tak jakby za bardzo
          owlosiona na kolczyki;)
          • szumszum Re: Piercing 02.06.06, 19:28
            a z odkrytym brzuchem nie chodze. chyba ze sie opalam:P
            • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 19:34
              Glupota i bezmyslnosc bo moze kiedys zmienisz srodowisko i takie rzeczy jak
              piercing i tatuaze nie beada tolerowane .
              • szumszum Re: Piercing 02.06.06, 19:48
                > Glupota i bezmyslnosc bo moze kiedys zmienisz srodowisko i takie rzeczy jak
                > piercing i tatuaze nie beada tolerowane .
                taaa tylko ze my tu mowimy o piercingu, a nie o tatuazach, ktore rzeczywiscie
                byloby w takim przypadku trudno usunac, ale 1.moze niekoniecznie zmienie
                srodowiso 2.moze kiedys jak juz zmienie to srodowisko, to ludzie beda bardziej
                tolerancyjni. 3.kolczyk mozna w kazdej chwili wyjac albo nosic taki malo
                widoczny. nie rozumiem takie podejcia..ze to glupota..
                • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 19:57
                  szumszum Sylwia zadala pytanie o nasz stosunek i czy potepiamy wiec
                  odpowiedzialam ze tak i wyrazilam swoj stosunek do tego typu dekorowania
                  twarzy , podobnie patrza na to inni ludzie , ktorzy piercingu nie maja
                  i jak latwo zauwazyc stanowia oni wiekszosc .
                  Zaloze sie tez , ze zostala ci dziura w nosie i nie przecze , ze jestes fajna
                  dziewczyna .
                  Czy wszystkim w twoim kregu sie to podoba ? Nie mowie nawet o kolezankach ale
                  o rodzicach i znajomych .
                  • szumszum Re: Piercing 03.06.06, 12:27
                    > szumszum Sylwia zadala pytanie o nasz stosunek i czy potepiamy wiec
                    > odpowiedzialam ze tak i wyrazilam swoj stosunek do tego typu dekorowania
                    > twarzy , podobnie patrza na to inni ludzie , ktorzy piercingu nie maja
                    > i jak latwo zauwazyc stanowia oni wiekszosc .
                    > Zaloze sie tez , ze zostala ci dziura w nosie i nie przecze , ze jestes fajna
                    > dziewczyna .
                    > Czy wszystkim w twoim kregu sie to podoba ? Nie mowie nawet o kolezankach ale
                    >
                    tak, ja rozumiem ze zadala pytanie, ale mnie zaintersesowalo czemu masz wlasnie
                    takie zdanie na ten temat. fakt stanowia wiekszosc, ale i tak coraz wiecej osob
                    chce nosic tego typu ozdoby. A dziury w nosie nie mam.mam maly kolczyk..
                    > o rodzicach i znajomych .
                    znajomym niektorym sie podoba, niektorzy nawet tego nie zauwazyli a inni nie
                    maja nic przeciwko, ale tez sami by sobie czegos takiego nie zrobili. jesli
                    chodzi o rodicow to tata mowi zebym wyjela'to metalowe swinstywo z nosa' ale juz
                    o tym zapomnial i nawet nie widzi a moja mam w sumie jest w porzadku. na kolczyk
                    sie zgodzila, tylko nie pozwala mi go zdejmowac ani zakladac na jej oczach:)
        • nycole Re: Piercing 02.06.06, 19:52
          To do mnie?
          Potępiasz mnie za co? Za tatuaż? A pytał cię ktoś o zdanie?
          Nic dziwnego ,że mocherowe berety rządzą Polską ,skoro takim paniom tatuaż
          przeszkadza .
          Znam lekarzy ,nauczycieli z tatuażami i jakos nikt się ich nie wyrzekł ,nikt
          nie potępia..
          Tępić nalezy zasciankowośc i wąskie horyzonty ...
          • szumszum Re: Piercing 02.06.06, 19:55
            nycole Ty do mnie to?
          • nycole Re: Piercing 02.06.06, 20:05
            to było do Hiacynty.
            • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 20:10
              A ty co tak od razu wyskakujesz z beretami , Rzadem i nie na temat ?
              Nawet nie wiedzialam , ze masz tatuaz i wydalo sie .
              • nycole Re: Piercing 02.06.06, 20:11
                Twoja odpowiedz była pod moim postem - myślałam,że mnie potępiasz ,że mam
                tatuaż a ja nie prosiłam o opinię...
                • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 20:15
                  To przeczytaj sobie dokladnie pytanie autorki , jest o potepianiu ? jest
                  A niby dlaczego mialabym ciebie potepiac personalnie , nawet cie nie znam .
                  • nycole Re: Piercing 02.06.06, 20:21
                    <Przepraszam >
                    • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 20:30
                      :-)
                      Rozumiem frustracje co do Rzadu ale ja nie z tych :-)
      • nycole Re: Piercing 02.06.06, 19:33
        bree31 napisała:

> koniecznie kolczyk w pepku i odkryty brzuch, nycole na pewno ma na ten temat
        > cos do powiedzenia :)
        A co to za personalne posty? hmmmm
        bo napisałam ,że czasem odkrywam brzuch? Odkrywam ale jest to kilka centymetrów
        gołego ,jędrnego ciałka i CO Z TEGO!
        Rozczaruję cię bo kolczyka w pępku nie mam . Nie lubię biżuterii -oprócz
        pierscionka zarecz i obrączki nic nie noszę .
        Mam za to tatuuaż i bynajmniej nie na brzuchu P
      • hyacinth.bucket Re: Piercing 02.06.06, 20:00
        Nie to bylo do mnie a ja odpowiadalam na pytanie autorki watku .
        Potepiam a nie moge ?
      • babunowa Re: Piercing 02.06.06, 20:33
        jako nastolatce mi sie to podobalo,teraz do osob,ktore posiadaja mam stosunek
        obojetny,a sama juz bym raczej sie nie piercingowala;>
      • hotally Re: Piercing 02.06.06, 20:44
        Ja mam kolczyk w pepku. Uwazam, że odkryty pępek bez kolczyka wyglada
        nieseksownie.
        • ejziej Re: Piercing 02.06.06, 20:48
          Widziałyście "chce byc piekna " Tam kobiety opowiadały że w młodości zrobiły
          sobie tatuaż i wyglądał fajnie a teraz... Zgrubły i rozciagną się blee. Ja nie
          potępiam osób które maja tatuaze lub kolczyki bo to wyłącznie ich sprawa.
          Czasem to wygląda bardzo fajnie!!
          • hotally Re: Piercing 02.06.06, 20:55
            Ja tatuażu bym sobie nie zrobiła. Uwazam, że mam za fajne ciało, aby je
            szpecić :))
            A tak powaznie- to jestem osoba, której się szybko coś tam nudzi i to co mnie
            teraz bawi, za jakis czas bedzie passe i bede szukac lepszych wrazen. Więc
            tatuaż pewnie by mi się szybko znudził, a wtedy bym żałowała.
            • miska_malcova Re: Piercing 02.06.06, 21:00
              tez uważam, że mam fajne ciało, aby je szpecić, dlatego nie mam tatuaży i
              kolczyków w pępku np. :-)
              • sumire Re: Piercing 03.06.06, 14:50
                no właśnie :) dla mnie seksowne jest tylko ciało bez sztucznych ozdób.
                a kiedyś robiłam sondę wśród znajomych mężczyzn. większość z nich tego u kobiet
                nie lubi.
                dla mnie to jest klasyczny kaprys młodego wieku; sama chciałam sobie zrobić
                tatuaż, ale mój ówczesny facet wybił mi to z głowy i jestem mu za to ogromnie
                wdzięczna dzisiaj.
                poza tym mam opory natury higienicznej.
      • magdaksp Re: Piercing 02.06.06, 21:20
        podoba mi sie ,nie jest to juz dla mnie cos dziwnego czy szokujacego ,nie
        potepiam,i ufacetow tez mi sie podoba .nosze kolczyki tylko wuszach ale
        zamierzam sobie dorobic kilka dziurek ale tylko wuszach,.dla mnie to juz nie
        jest nic oryginalnego wiec zadnego innego miejsca nie biore pod uwage
      • myniek1 Re: Piercing 02.06.06, 22:14
        Mam parę kolczyków w uszach, kolczyk w pępku (od 11 lat, gdy w Polsce to na
        prawdę był szok), tatuaż na kości ogonowej (niewidoczny nawet w bikini).
      • ana-green Re: Piercing 02.06.06, 22:17
        Nie lubię, mam przekłute tylko uszy.
      • nadinka_nadinka Re: Piercing 03.06.06, 08:12
        lubie kolczyki w nosie i w brwiach, zwlaszcza u mezczyzn. w pepku mialam jakies
        10 lat temu i pozbylam sie go potem, bo zaczal sie nieprzyjemnie kojarzyc ;-)
        nie lubie jeszcze w jezyku. wydaje mi sie, ze mozna sobie zeby uszkodzic.
      • cioccolato_bianco Re: Piercing 03.06.06, 09:43
        'potepiac' to strasznie mocne slowo. sama mam wprawie tylko kolczyki w uszach,
        wiec dosc tradycyjnie, ale zupelnie nie przeszkadza mi, jak ktos ma kolczyk w
        nosie, pepku czy brdawce... a nawet jezyku. chociaz osobiscie bym sie tak nie
        okaleczyla. sa fajniejsze sposoby zwracania na siebie uwagi.
        • szumszum Re: Piercing 03.06.06, 12:29
          > szumszum Sylwia zadala pytanie o nasz stosunek i czy potepiamy wiec
          > odpowiedzialam ze tak i wyrazilam swoj stosunek do tego typu dekorowania
          > twarzy , podobnie patrza na to inni ludzie , ktorzy piercingu nie maja
          > i jak latwo zauwazyc stanowia oni wiekszosc .
          > Zaloze sie tez , ze zostala ci dziura w nosie i nie przecze , ze jestes fajna
          > dziewczyna .
          > Czy wszystkim w twoim kregu sie to podoba ? Nie mowie nawet o kolezankach ale
          >
          tak, ja rozumiem ze zadala pytanie, ale mnie zaintersesowalo czemu masz wlasnie
          takie zdanie na ten temat. fakt stanowia wiekszosc, ale i tak coraz wiecej osob
          chce nosic tego typu ozdoby. A dziury w nosie nie mam.mam maly kolczyk..
          > o rodzicach i znajomych .
          Znajomym niektorym sie podoba, niektorzy nawet tego nie zauwazyli a inni nie
          maja nic przeciwko, ale tez sami by sobie czegos takiego nie zrobili. jesli
          chodzi o rodicow to tata mowi zebym wyjela'to metalowe swinstywo z nosa' ale juz
          o tym zapomnial i nawet nie widzi a moja mam w sumie jest w porzadku. na kolczyk
          sie zgodzila, tylko nie pozwala mi go zdejmowac ani zakladac na jej oczach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka