inecita 07.06.06, 09:30 W Twoim Stylu i Urodzie albo Cosmo była ostatnio pokazywana broszka-zaglówka od jakiejs projektantki bizuterii (było imię i nazwisko tej pani). Czy ktos wie gdzie w Warszawie mozna kupic te broszkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigrun Re: naprawdę nikt nie wie??? 08.06.06, 10:53 Projektantka to Magdalena Kowalczyk i wystawia między innymi w Wylęgarni. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: naprawdę nikt nie wie??? 08.06.06, 11:18 Dziękuję!!! A co to wylęgarnia? A moze ma jakis sklep w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: naprawdę nikt nie wie??? 08.06.06, 11:31 To galeria internetowa :-) Bodajże jednyna polska galeria www z "tradycją" ;-) Tu masz linka: www.wylegarnia.com Na stronie jest wyszukiwarka. Wpisujesz nazwisko projektanta i masz cały asortyment przed sobą. Zamównienia są realizowane bardzo sprawnie i szybko, o ile klient równie szybko dokona przelewu ;-) Niestety nie wiem czy Magda Kowalczyk wystawia też w galeriach w realu. A sama artystka jest jak najbardziej z Warszawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: naprawdę nikt nie wie??? 08.06.06, 12:11 Dupa blada w Wylegarni żagłowki nie ma :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet Pakamera artystyczna - zobacz 08.06.06, 15:05 www.pakamera.pl/shop.php?start=20&userid=100055 to wejdź do Pakamery, tam wprawdzie brocha jest już sprzedana, ale jest opcja "zamów podobne" Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Pakamera artystyczna - zobacz 08.06.06, 15:39 Ja to jestem jakas sierota bo nie mogę znalezc tej broszki w Pakamerze, chociaz latarnia morska ładna więc moze zmienię zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet kotwica jest pod latarnią :D 09.06.06, 11:56 www.pakamera.pl/auctiondetails.php?id=108054 Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kotwica jest pod latarnią :D 09.06.06, 15:08 Na moje oko jest to kotwica a nie żaglówka, tez bardzo fajna ale nie będzie mi pasowac :( Ale dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: kotwica jest pod latarnią :D 09.06.06, 15:09 Oczywiscie nie przezcytałam co było w temacie... :) Zaglówki mojej nie znalazłam ale chyba sie skusze na latarnię tylko nie wiem czy broszkę czy kolczyki DZIĘKI ZA NAMIAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet żaglówka-brelok 09.06.06, 15:42 www.camomille.pl/product_info.php?cPath=75&products_id=2621 jeśli oczywiście potrzebujesz breloka :D Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 namiar 09.06.06, 15:48 pani Kowalczyk ma gazetowego nicka Magdalczyk , możesz skrobnąć jej maila, tak chyba najprościej :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenakowalczyk Re: broszka żaglówka (Twój Styl Uroda) 09.06.06, 19:43 Napisałam do Pani maila Odpowiedz Link Zgłoś