tralalumpek 08.06.06, 22:27 spotykaja sie dwie sasiadki: - z jakiego zwierzaka jest twoje futro? - z malpy - swietnie w nim wygladasz, jakbys sie w nim urodzila! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek tez o modzie... 08.06.06, 22:36 - ale sie postarzalas! -wykrzykuje jedna kobieta do drugiej po pieciu latach niewidzenia sie - a ja cie poznalam tylko po twojej dawnej sukience! - odwzajemnia sie komplementem druga Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:02 - A Maryśka ostatnio strasznie zbrzydła. - Noo, aż przyjemnie popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:03 nie podczytuj mojej ksiazki..... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:07 - O Tralalumpce złego słowa nie można powiedzieć. - To pogadajmy o kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:12 - co to za szmer w twojej szafie ? - pyta on - to moje ubrania wychodza z mody - odpowiada ona (a tak sobie czytajac te wszystkie niesamowite problemy typu mam wesele i nie wiem co na siebie wlozyc w 359 postach, wlozyalm nos w wielki kawalrz polski, humor tylko dobry humor pozwala czytac dalej polaczenie problemow pigow z pryszczami i pierwsza miesiaczkach w polaczeniu z sukienka na wesele i nowymi balerinkami) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:18 :) bo tu się czasu nie odmierza porami roku, ale porami ślubów, komunii, studniówek, matur i świąt. Między tym dysputy azaliż sznurek w dupie jest w istocie sznurkiem. Patrzeć tylko jak pojawi się kolo od spódnic. Circle of life :) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:19 aha, a na wierzchu jak zasmażka leży paryżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:34 tralalumpek napisała: > (a tak sobie czytajac te wszystkie niesamowite problemy typu mam wesele i nie > wiem co na siebie wlozyc w 359 postach, wlozyalm nos w wielki kawalrz polski, > humor tylko dobry humor pozwala czytac dalej polaczenie problemow pigow z > pryszczami i pierwsza miesiaczkach w polaczeniu z sukienka na wesele i nowymi > balerinkami) to może nam napiszesz coś ciekawszego? bo tymi kawałami zbytnio nie zabłysłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:40 Nie no, w sumie to forum moda, ale intencje Tral były skierowane ku, hm, dam se głowę uciąć. żart jest dobry, na przykład ja między okresami załamań mam humor wisielczy, a teksty skrajnie cyniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: tez o modzie... 08.06.06, 23:51 nie mam nic przeciwko tym kawałom, tylko dlaczego od razu musi dodać swoje trzy grosze... jak nie odpowiadają jej tematy tego forum to wcale nie musi czytać, najlepiej narzekać.. gdy nie ma się nic ciekawego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: tez o modzie... 09.06.06, 00:02 Nie rozumiesz, Tral odpowiadają, mniej lub bardziej, tylko tym mającym poważny kłopot mogą nie odpowiadać, więc Tral uprzedziła ich złość na bzdurność tego forum, biorąc cięgi na siebie. Tak to widzę Tuż przy brzegu, na plaży, Rzęsa woła o pomoc - Pomocy! Ratunku! Nie! To nie do pana, to do tamtego bruneta w kąpeilówkach w panterkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: tez o modzie... 09.06.06, 00:14 niech będzie, ale ja widzę w tym dużo złośliwości, może tylko ja to tak odebrałam, a pewnie dlatego, że często też mam ochotę zapytać czy coś pasuje do czegoś...i, że gdy wybierałam się ostatnio na wesele też potrzebowałam rady i poniekąd rozumiem NIEKTÓRE dziewczyny. a dowcip dobry:)) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: tez o modzie... 09.06.06, 08:22 Lumpek..idealnie pasujesz do pani z pierwszego kawału:-)mam na mysli ta w futrze z małpy;-) a swoja drogą===staaaaare te twoje kawały,z dłuuuuga broda-nie mogłas się bardziej postarać? Nie rozumiem po co całe dnie spedzasz na tym forum skoro takie nudne jest?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tez o modzie... 09.06.06, 09:12 wiem ze idealnie pasuje do pierwszego kawalu , tylko malpa moze pozwolic sobie na taki luz :) oczywiscie ze moje kawaly sa stare jak swiat, no i bardzo dobrze ! kupilam te ksiazke wlasnie po to zeby sobie stare kawaly poprzypominac zycze ci malpiego humoru, swiat bedzie widziec weselszym Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: tez o modzie... 09.06.06, 11:30 może i stare, ale dobre ;) (tego o futrze z małp nigdy nie słyszałam ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: tez o modzie... 09.06.06, 12:30 Dzieki Lumpek ża zyczenia:-) Ja tobie równiez zycze wszystkiego naj... I oby się troszkę zmienił twój małpowaty charakterek;-) PS na brak wesołych doznań nie narzekam:-))ale dzięki za troskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tez o modzie... 09.06.06, 13:27 szacunek to takie nieznane slowo, nieprawdaz? lumpek? kto to jest lumpek... ale wracajac do ciebie, dlaczego robisz wycieczki pesonalne w moja strone? masz 23 wpisy w necie, jeden moze dwa pozytywne, reszta totalne krytykanctwo o co ci idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: tez o modzie... 09.06.06, 13:48 O nic mi nie idzie. Nie krytykuję ciebie,ale od dawna sadze że masz niefajny charakter Tralalumpku. Ty tez wszystko krytykujesz-nieprawdaż? Obiecuje ze więcej krytyki z mojej strony nie bedzie-powiedziałam to co miałam powiedziec-i koniec.. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: tez o modzie... 11.06.06, 19:10 szacunek to takie nieznane slowo, nieprawdaz? wiesz mysle, ze szacunek to slowo znane doskonale wiekszosci forumowiczek i zapewne sa osoby, ktorym one szacunek okazuja. nie mniej jednak to nie jest tak, ze szacunek nalezy sie kazdemu bez wzgledu na to co soba reprezentuje. dlaczego uwazasz ze powinnas byc szanowana na tym forum? naprawde mnie to zastanwia:) co do wypowiedzi anias to akurat niczego obrazliwego w niej nie dostrzeglam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: tez o modzie... 12.06.06, 01:22 > szacunek to takie nieznane slowo, nieprawdaz? no fakt ze niejaka tralalumpek jeszcze sie nie znizyla do zastosowania tego konceptu, przynajmniej na forum Moda, w odniesieniu do innych uczestniczek Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: tez o modzie... 09.06.06, 08:26 - A Maryśka ostatnio strasznie zbrzydła. - Noo, aż przyjemnie popatrzeć. Natomiast tez żart swietnie pasuje do tego co dzieje się na forum moda i uroda:- )) Dziewczyny uwielbiaja krytykowac gwiazdy, piosenkarki:-)i bardzo lubia oglądac strony pt gwiazdy bez makkijażu;-) Tak się wtedy dowartosciowują,pastwią nad biednymi aktorkami..i maja wielka satysfakcje z tego, ze te wszystkie piekności gdzies tak, na jakiejś fotce niekorzystnie wyszły..wmawiaja sobie że ich uroda to tylko i wyłącznie sprawa photoshopa.. Odpowiedz Link Zgłoś