surii 13.06.06, 13:37 Chyba mnie szlak trafi bo nie mogę kupić gładkich białych stringów (czyt. bez żadnych nadruków, naszywek, koronek, cekinów, wypustek itp.). Poszukuję takowych do białych eleganckich spodni. Która wie jaka firma takie oferuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psg2 Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:43 o ile pamietam to Gatta ma takie w swojej ofercie,sprawdz w ich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka66 Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:49 intimisimi ma stałą kolekcję basic bodajże nazywaną i tam są proste stringi (dwa lub trzy modele) białe, czarne i cieliste; ja je uwielbiam - mam 6 par Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Gładkie stringii 13.06.06, 15:19 zara też ma taką serię basic, są gładkie białe stringi o różnych krojach. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:47 palmers ale proponuje raczej w kolorze skory do bialych spodni, lepiej wyglada (a reczej nie wyglada nic spod spodni) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:49 do białych spodni lepsze bęzowe w kolorze skóry Odpowiedz Link Zgłoś
surii Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:49 dzięki dziewczyny:) tralalumpek ja też słyszałam, że lepsze są w kolorze cielistym...ale białych nie mogę dostać, a co dopiero takie...pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Gładkie stringii 13.06.06, 13:51 ja mam gladkie z poczciwego triumpha Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Gładkie stringii 13.06.06, 14:53 szlag jeżeli już, chociaż i tak ci tego nie życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
banofee Re: Gładkie stringii 13.06.06, 15:55 ojojoj lepsze cieliste.Sprawdź u babci na targu,kosztują 3 zł.żadne tam intimissimi, ale podglądać metki nikt chyba nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: Gładkie stringii 13.06.06, 16:04 To gdzie Ty mieszkasz? Ja niemalże w każdym sklepie widzę gładkie białe czy cieliste czy... stringi. Jest tego wszędzie mnóstwo. Do wyboru, do koloru. Udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Gładkie stringii 13.06.06, 17:23 Victoria's Secret jesli masz dostep, duzy wybor gladkich w kilku cielistych odcieniach, o bialych nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Gładkie stringii 13.06.06, 18:44 polecam triumph sa super gladkie i zdecydowanie lepiej moim zdaniem do bialych spodni wygladaja gladkie cieliste stringi nie przebijaja sie tak ordynarnie, znajdziesz mnustwo odcieni jak dla mnie sa bardzo trwale a piore w pralce tyle ze w specjalnym worku do bielizny.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś