a.adriana 16.06.06, 12:22 spodobaly mi sie te buciki: www.allegro.pl/item110230777_balerinki_baleriny_lepsze_niz_new_look_czy_gap.html problem w tym ze troche boje sie kupic przez net bez mierzenia... co o nich myslicie? warto zaryzykowac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jestem.izka Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 12:44 Takie same butki widziałam w Deichmannie - zeszłoroczna kolekcja i były tańsze z tego co pamiętam. Proponuję zajrzeć to Deichman'a - moze jeszcze będą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 13:18 Balerinki bardzo ladne (tylko gdyby nie mialy tej "szpilki" bo ja wole plaskie buty). Przez neta raczej bym nie zamowila - rozmiar rozmiarowi nie rownym i babbym sie, ze beda niedobre. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 13:46 po pierwsze: to nie sa balerinki, w kwestii jezykowej. po drugie: ma wrazenie ze swoj szczyt popularnosci te buty maja juz za soba. po trzecie: jak na producenta no name to nie jest tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 14:46 tez mis ei wydaje ze wdeichmannie je widzialam aler mialy wyzszy obcas Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 14:49 ja bym ich w ogole nie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 14:49 podobne były też w KDT na początku wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 15:12 gdyby były bez obcasa. te wzory plus obcas - za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: balerinki - zaryzykowac? 16.06.06, 15:52 dzieki dziewczyny :) zastanowilam sie i juz ich nie chce. znajde sobie cos fajniejszego jutro w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
amo_la_musica_jazz Re: balerinki - zaryzykowac? 17.06.06, 13:29 Dużo podobnych znajdziesz w sklepach (np. w Bacie), więc lepiej nie ryzukuj i idź do sklepu. Buty powinny byc wygodne, lepiej sprawdzić to osobiście... Odpowiedz Link Zgłoś
1308a Re: balerinki - zaryzykowac? 17.06.06, 17:37 Moja znajoma kupiła takie w Deichmann`ie ale w zeszłym roku , zapałaciła za nie chybba 89 zł. Mi też bardzo się podobają, nawet chciałam sobie takie same kupić, ale już nie ma, widziałam tez podobne brązowe-też bardzo fajne. Ale wydaje mi się, ze bardziej pasują na jesień niż na lato Odpowiedz Link Zgłoś