Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    25.06.06, 23:41
    Muszę przyznac, ze kostki w takim wydaniu jak tutaj całkiem mi sie podobają :)

A zielone kostki uznawałam zawsze za koszmar i aż samą mnie zdziwiło, ze
    wystarczy tylko zmiana koloru i rzecz paskudna nabiera wdzieku:)
    www.allegro.pl/item111326425_plecak_kostka_rozne_wzory_i_kolory_.html
    A jak sie to wam podoba?:)
    Obserwuj wątek
      • maggi9 Re: Kostki:) 25.06.06, 23:48
        Mi się nigdy kostki nie podobały.Chociaz w wieku nastoletnim wiekszość moich znajomych takie nosiła.
        A te na aukcji również mi sie nie podobają.No chyba, że na biwak czy jakiś wyjazd.Do noszenia na co dzień nie.
        • a.adriana Re: Kostki:) 26.06.06, 00:01
          nie podobaja mi sie i tak. ale pamietam ze w podstawowce co drugie dziecko mialo.
          • damaperversa Re: Kostki:) 26.06.06, 01:41
            ohyda
            totalny fashion mistake, oszczędzę moim dzieciom takiego paskudztwa.
            • hermina5 Re: Kostki:) 26.06.06, 08:57
              Obawiam sie, ze jakbyś sie nei starała - jesli Twoje dzieci poczują klimat
              metalu, ekologii czy diabli wiedzą czego jeszcze - kupią sobie takową "ohydę"
              kompletnie nie zainteresowane twoim zdaniem.

Kostki są bardzo pakowne, idealne kiedy nie ma sie chęci na dzwiganie ksiązek
              na jednym ramieniu i skrzywienie kręgosłupa.
              • damaperversa Re: Kostki:) 26.06.06, 12:13
                jesli same sobie kupia, to przeciez nie zabronie im jej nosic - pisalam, ze ode
                mnie jej nie dostana. chocby i w trosce o ich gust.
              • maggi9 Re: Kostki:) 26.06.06, 12:23
                hermina5 napisała:
                > Kostki są bardzo pakowne, idealne kiedy nie ma sie chęci na dzwiganie ksiązek
                > na jednym ramieniu i skrzywienie kręgosłupa.

To ja już wole jakiś normalny plecak bo kostki po jakimś czasie używania zmieniaja się w takie nieforemne wory
      • ex_oriente_lux Re: Kostki:) 26.06.06, 09:06
        ojej, kostki :)
        • ava40 Re: Ta w kratkę burberry jest fajna:) 26.06.06, 09:14
          W sam raz na wycieczkę za miato albo biwak.
      • kragmel Re: Kostki:) 26.06.06, 09:42
        iluminacja256 napisał:

> Muszę przyznac, ze kostki w takim wydaniu jak tutaj całkiem mi sie podobają :)

zdecydowanie wolę wersję oryginalną. te wyglądają jak szkolne tornistry,
        tudzież torby na kółkach, z którymi się chodzi po zakupy (choć jeden
        młodzieniec w moim liceum w takiej torbie książki do szkoły woził).
      • pepegi Re: Kostki:) 26.06.06, 10:24
        Jak je widzę, to mi się przypominają torby na kółkach, które co druga babcia
        ciąga po targu, rozjeżdżając wszystkim palce :) Paskudztwo, Klasyczna kostka o
        niebo lepsza.
        • magdaksp Re: Kostki:) 26.06.06, 12:34
          koszmar
      • nessie-jp Re: Kostki:) 26.06.06, 15:10
        Eee, wolę tradycyjną zieloną. X lat temu sama z taką chodziłam do liceum,
        odziedziczyłam jakąś prastarą po ojcu. Chyba ze 30 lat miała - no antyk, te
        klimaty :) A takie nowe to już nie to, zwłaszcza te kolorowe. Po prostu tornistry.
      • int1 Re: Kostki:) 26.06.06, 17:22
        nie podoba mi się. Wyglądają jak z targu. Ani dla dzieci w wieku szkolnym, ani
        tym bardziej dla dorosłego.
        • yavanna86 Re: Kostki:) 26.06.06, 17:36
          zwykła zielona z fajnymi ozdobami może mieć jakiś klimat,choć ogólnie uważam ją
          za element mundurka i jako taką odrzucam.te tu mi niespecjalnie przypadły do
          gustu...
      • tryfena Re: Kostki:) 26.06.06, 19:30
        Ta czarna jeszcze obleci, a to dlatego, że sama mam podobną ;)
        Gdyby mieli jakąś z tartanem Stuartów, to może dla panczurów by się nadała, ale
        te?! Kratka Burberry?! lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka