ingeborg 04.07.06, 09:54 szukam okularów, najlepiej męskich, takich w typie okularów pilota śmigłowca: www.extremeeyewear.com/store/images/EEGE-GO.jpg gdzie w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 11:10 Ray Ban Aviator - mozesz nawet dostac te ze szklami lustrzankami jak chlopcy z Top Gun ;-))) Jak chcesz tansza wersje to widzialam mnostwo takich w typie Aviator w UK w H&M wiec polski H&M tez powinien je miec. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 11:36 Potwierdzam- takie okulary są w H&M za 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 11:55 potwierdzam, sa w HM z tym ze na tej gornej "belce" laczacej szkla sa jakies diamenciki. chcialam kupic, ale wlasnie te swiecidelka mnie odstraczyly pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: odstraszyly n/t 04.07.06, 12:07 a ja widziałam zwykłe, bez żadnych diamencików. Więc może są różne modele :) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg do tej pory 04.07.06, 13:15 do tej pory nosiłam męskie H&M, ale mi się rozwaliły, więc pomyslałam że może jeszcze gdzieś znajdę, bo takich jak miałam już nie ma a w takich jak są żle wyglądam :-/ a z H&Mowych damskich zostały tylko "muchy" nie ma ich w innych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
barbieeee Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 17:49 Ja mam takie. Są beznadziejne i ochydne. Jeśli chcesz to ci je oddam za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
pilar85 Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 17:58 Ja też mam takie - wygrzebałam z szafy ojca i też mogę oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 18:00 a ja takie nawet w tesco widzialm. b. tanie byly i rozne kolory;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzya1 Re: okulary pilota śmigłowca 04.07.06, 18:01 A skąd taka informacja, że są to okulary pilota śmigłowca? Pytam, bo może nie jestem na czasie, a kiedyś byłem pilotem śmigłowca. Okulary miałem trochę inne. Odpowiedz Link Zgłoś