daggy4 13.07.06, 14:51 idac za przykladem naszym kolegow i kolezanek z forum "na luzie" i my CHCEMY NASZEGO PREZYDENTA! a zatem od teraz można składać kandydatury na prezydenta tego forum (nie mylić z adminem). Funkcja prezydenta jest honorowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: wybory prezydenta forum 13.07.06, 14:53 a jaka jest ordynacja wyborcza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: wybory prezydenta forum 13.07.06, 14:56 ORDYNACJA WYBORCZA DO FORUM "MODA" Dz.U. 2006 Nr 46 poz. 899 zm. Dz.U. 2001 Nr 74 poz. 786 zm. Dz.U. 2001 Nr 154 poz. 1802 Dział I PRZEPISY WSPÓLNE Rozdział 1 PRZEPISY OGÓLNE Art. 1. Ustawa określa zasady i tryb zgłaszania kandydatów na posłów i kandydatów na senatorów, przeprowadzania wyborów oraz warunki ważności wyborów do FORUM "MODA", a także zasady prowadzenia i finansowania kampanii wyborczej. Art. 2. W wyborach do FORUM "MODA"głosować można tylko osobiście i tylko jeden raz. Art. 3. Wybory do FORUM "MODA" odbywają się łącznie, w dniu wolnym od pracy I NIE TYLKO. Art. 4. Przepisy niniejszego działu stosuje się do wyborów do FORUM "MODA", jeżeli przepisy szczególne ustawy nie stanowią inaczej. Art. 5. Ilekroć w ustawie jest mowa o wyborach, należy przez to rozumieć wybory do FORUM "MODA" Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: wybory prezydenta forum 13.07.06, 15:00 glosuje na la.parisienne :) parowa na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza wy mi nie piszcie o parówie 15.07.06, 18:47 bo mam ochotę na parówkę, albo rybkę... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz ale czy Piękna Baronessa znajdzie dla nas czas? 13.07.06, 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: ale czy Piękna Baronessa znajdzie dla nas cza 13.07.06, 15:10 mozesz zostac jej asystentem i doradca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: ale czy Piękna Baronessa znajdzie dla nas cza 13.07.06, 15:14 ale ona nie wierzy,że jestem jej przyjacielem:(, wciąż mnie atakuje, why? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: ale czy Piękna Baronessa znajdzie dla nas cza 13.07.06, 15:18 musi sie do Ciebie przekonac, daj jej troche czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: ale czy Piękna Baronessa znajdzie dla nas cza 13.07.06, 15:19 masz rację- to nieufna prawniczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Grzegorzu drogi 13.07.06, 15:19 a ktora Ty w koncu wolisz - nasza Paryzanke czy Czekoladke? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: Grzegorzu drogi 13.07.06, 15:22 Baronessa to moja Mentorka i Profesorka w Szkole Życia i Dobrych Manier ale wolę Czekoladkę ( ale nie jestem w jej typie:(((- i tak nie dam za wygraną;) i Daggy lubię, w ogóle Was lubię, Dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: Grzegorzu drogi 13.07.06, 15:27 zdesperowany.grzegorz napisał: > Baronessa to moja Mentorka i Profesorka w Szkole Życia i Dobrych Manier pieknie napisane :) > ale wolę Czekoladkę ( ale nie jestem w jej typie:(((- i tak nie dam za wygraną; > ) skad wiesz ze nie jestes w jej typie? ;) > i Daggy lubię, w ogóle Was lubię, Dziewczyny my Ciebie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Teraz kończę- ale jutro zapodam nowy temat 13.07.06, 15:32 Bardzo tu z Wami jest wesoło i radośnie ale muszę skoczyć do miasta coś zjeść a potem aż do wieczora pracować bo mi się problemy zaczną... Ale jutro naświetlę problem który mnie nurtuje od dawna- i proszę o szczere wypowiedzi;) Pozdrawiam serdecznie Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz do A. Adriany 13.07.06, 15:34 Ciocco napisała,że nie lubi Clooneya- stąd wiem:( Pa Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Grzegorzu drogi 15.07.06, 16:34 skoro laparowka jest jego guru, to nie tylko z wygladu nie jest w mom typie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: Grzegorzu drogi 16.07.06, 12:49 oj coś widzę,że Czekoladce poczucia humoru może braknąć- to przecież tylko żarty;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Grzegorzu drogi 15.07.06, 15:58 Rany boskie, wsadzić kogota do kurnika, to i kury gdaczą z radości, a i kogut, nawet malutki, urasta w swej pojedynczości do samca alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: Grzegorzu drogi 15.07.06, 17:34 r.richelieu napisała: > Rany boskie, wsadzić kogota do kurnika, to i kury gdaczą z radości, a i kogut, > nawet malutki, urasta w swej pojedynczości do samca alfa. ;D riszelje na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
zdesperowany.grzegorz Re: Grzegorzu drogi 16.07.06, 13:08 kogut nawet malutki? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: wybory prezydenta forum 13.07.06, 15:38 Paryżanka oczywiście! Kto zna się lepiej na modzie niż ona? I kto, jak nie ona, potrafi godzinami siedzieć w wyszukiwarkach, żeby podać nam kolejnego "niusa"? Paryżanka na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: wybory prezydenta forum 15.07.06, 17:38 Przeciez ten biedny parowek dostanie ejakulacji jak to przeczyta. Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: wybory prezydenta forum 15.07.06, 19:04 a tam parowka.a ally buhehe???to jest dopiero poracha na maxa. laparka to przy niej jest o kilka klas nizej w szkole pseudo lansu:PPP chociazby dlatego ze nie dala swojej facjaty obejrzec:PPPP a obie maja fajne gadane:DD Odpowiedz Link Zgłoś
inecita nic z tego bo parówa 15.07.06, 18:55 nie znosi plebsu a więc nie zamoczy swoich arystokratycznych paluszków w demokracji = prezydentem być nie może, może być tylko KRÓLOWĄ! Odpowiedz Link Zgłoś