czarna1232 24.07.06, 14:22 Kochana co robilas ze schudlas (a propos zdjec z Galerii Mody o sopdniach ktorych Twoj chlop nie lubi) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: do Foamclene 24.07.06, 15:04 :) chrom plus pomogl mi zrezygnowac ze slodyczy (nawet jezeli jem, to po chromie nie smakuja tak bardzo, zeby spozywac w duzych ilosciach, chrom plus zawiera tez blonnik, ktory daje poczucie sytosci po spozyciu malych ilosci pokarmow) nie twierdze, ze to cudowny srodek ;) moze to tylko/albo aż - sila sugestii... oczywiscie rezygnacja z potraw samzonych, bialego pieczywa i alkocholi ;) owoce, warzywa, czosnek i oliwa z oliwek - jako przekaski :) i jedyny wysilek fizyczny do jakiego jestem w stanie sie zmusic - jazda rowerem czasem mysle sobie, ze wiara czyni cuda :) Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: do Foamclene 25.07.06, 10:22 To ja biegnę po to cudo, mam dwa nałogi - słodycze i red bull. Nie potrafię z tym walczyć, nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez tego. Poza tym prowadzę - o dziwo - zdrowy tryb życia. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 11:26 red bull bardzo slodzony nie pij... ja pije tylko wode czasem z babelkami :) choc gazowana wzmaga apetyt... zielona herbate i kawe :) niczego nie slodze czasem fit warzywny pikantny... na szczescie nigdy nie pociagaly mnie slodkie napoje gazowane i soki owocowe... Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: do Foamclene 25.07.06, 11:58 Wiesz, ja od dziecka piję tylko wodę. Nigdy nie piłam coli, nawet wody gazowanej. Teraz 2 l wody dziennie, zielona herbata, czasem soki świeżo wyciskane, no filiżanka słabej kawy i ten niesczęsny red bull, nie mma siły z nim zerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:07 red bull pamietam z odleglych ;) czasow studenckich i sesji egzaminacyjnych na pierwszym roku - kiedy to bylam ciezko przerazona Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: do Foamclene 25.07.06, 13:52 Red bull rzeczewiście strasznie uzależnia jak wszystkie napoje pobudzające, ciężko Ci pewnie będzie odstawić, ale lepiej już pić kawe niż to świństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: do Foamclene 25.07.06, 22:19 Wiesz, zastanawiam się czy to uzaleznienie psychiczne, czy fizyczne. Jakiekolwiek ono jest nie potrafię sobie odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: do Foamclene 24.07.06, 15:17 co prawda nie jestem Foam, ale ze sportów pomagających schudnąć błyskawicznie polecam naprawdę i do znudzenia SQUASH. Gwarantuje Ci, że po dwóch grach tygodniowo zauważysz niesamowitą różnicę już po miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: do Foamclene 24.07.06, 15:30 No nie jest w zasadzie... Ale ja jestem dość leniwa, natomiast możliwość wyładowania agresji jest w tym sporcie cudownym dodatkiem, doskonale wytłumiającym lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: do Foamclene 24.07.06, 15:36 papryczka_ag napisała: > No nie jest w zasadzie... Ale ja jestem dość leniwa, natomiast możliwość > wyładowania agresji jest w tym sporcie cudownym dodatkiem, doskonale > wytłumiającym lenistwo :) o, to cos dla mnie :) niestety u mnie na wsi nie ma takiej mozliwosci i pozostaje mi tylko tae bo i rozbijanie roweru w okolicznych lasach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow9 Re: do Foamclene 25.07.06, 11:50 widziałam te zdjecia. jesteś strasznie chuda. musisz duzo jeść aby choć trochę przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:08 strasznie to nie ;) waze 54 w porywach do 56 jestem stara dlatego zamiast wygladac szczuplo wygladam na zasuszonego rodzyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: do Foamclene 25.07.06, 22:17 obejrzalam te zdjecia i nie rozumiem jak mozesz napisac ze ona jest strasznie chuda! jest szczupla ale zaokraglona tam gdzie kobieta powinna miec troche ciala:) foamclene masz bardzo ladna, kobieca sylwetke, jestes zgrabna i wcale nie musisz przytyc. nie cierpie anorektyczek z kolkowatymi, bezksztaltnymi nogami. szczuple ale zgrabne dziewczyny to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:10 czasem mysle, ze po 30stce lepiej byc zaokraglonym... lepiej sie wyglada majac troche ciala - skora sie lepiej uklada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: do Foamclene 25.07.06, 22:20 myślę tak samo kiedy widzę "wysuszone" babcie. mnie babcia zawsze kojarzyła się z okrągllutką ciepłą staruszką. Odpowiedz Link Zgłoś