Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do Foamclene

24.07.06, 14:22
    Kochana co robilas ze schudlas (a propos zdjec z Galerii Mody o sopdniach
    ktorych Twoj chlop nie lubi) :)
    Obserwuj wątek
      • foamclene Re: do Foamclene 24.07.06, 15:04
        :)
        chrom plus pomogl mi zrezygnowac ze slodyczy (nawet jezeli jem, to po chromie
        nie smakuja tak bardzo, zeby spozywac w duzych ilosciach, chrom plus zawiera
        tez blonnik, ktory daje poczucie sytosci po spozyciu malych ilosci pokarmow)
        nie twierdze, ze to cudowny srodek ;) moze to tylko/albo aż - sila sugestii...
        oczywiscie rezygnacja z potraw samzonych, bialego pieczywa i alkocholi ;)
        owoce, warzywa, czosnek i oliwa z oliwek - jako przekaski :)
        i jedyny wysilek fizyczny do jakiego jestem w stanie sie zmusic - jazda rowerem
        czasem mysle sobie, ze wiara czyni cuda :)
        • geene Re: do Foamclene 25.07.06, 10:22
          To ja biegnę po to cudo, mam dwa nałogi - słodycze i red bull. Nie potrafię z
          tym walczyć, nie wyobrażam sobie ani jednego dnia bez tego. Poza tym prowadzę -
          o dziwo - zdrowy tryb życia.
          • foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 11:26
            red bull bardzo slodzony nie pij...
            ja pije tylko wode czasem z babelkami :) choc gazowana wzmaga apetyt...
            zielona herbate i kawe :) niczego nie slodze czasem fit warzywny pikantny...
            na szczescie nigdy nie pociagaly mnie slodkie napoje gazowane i soki owocowe...
            • geene Re: do Foamclene 25.07.06, 11:58
              Wiesz, ja od dziecka piję tylko wodę. Nigdy nie piłam coli, nawet wody
              gazowanej. Teraz 2 l wody dziennie, zielona herbata, czasem soki świeżo
              wyciskane, no filiżanka słabej kawy i ten niesczęsny red bull, nie mma siły z
              nim zerwać.
              • foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:07
                red bull pamietam z odleglych ;) czasow studenckich i sesji egzaminacyjnych na
                pierwszym roku - kiedy to bylam ciezko przerazona
              • pistacja5 Re: do Foamclene 25.07.06, 13:52
                Red bull rzeczewiście strasznie uzależnia jak wszystkie napoje pobudzające,
                ciężko Ci pewnie będzie odstawić, ale lepiej już pić kawe niż to świństwo..
                • geene Re: do Foamclene 25.07.06, 22:19
                  Wiesz, zastanawiam się czy to uzaleznienie psychiczne, czy fizyczne.
                  Jakiekolwiek ono jest nie potrafię sobie odmówić.
      • papryczka_ag Re: do Foamclene 24.07.06, 15:17
        co prawda nie jestem Foam, ale ze sportów pomagających schudnąć błyskawicznie
        polecam naprawdę i do znudzenia SQUASH.
        Gwarantuje Ci, że po dwóch grach tygodniowo zauważysz niesamowitą różnicę już
        po miesiącu.
        • foamclene Re: do Foamclene 24.07.06, 15:28
          to nie jest sport dla leniwych ;)
          • papryczka_ag Re: do Foamclene 24.07.06, 15:30
            No nie jest w zasadzie... Ale ja jestem dość leniwa, natomiast możliwość
            wyładowania agresji jest w tym sporcie cudownym dodatkiem, doskonale
            wytłumiającym lenistwo :)
            • nadinka_nadinka Re: do Foamclene 24.07.06, 15:36
              papryczka_ag napisała:

> No nie jest w zasadzie... Ale ja jestem dość leniwa, natomiast możliwość
              > wyładowania agresji jest w tym sporcie cudownym dodatkiem, doskonale
              > wytłumiającym lenistwo :)

o, to cos dla mnie :) niestety u mnie na wsi nie ma takiej mozliwosci i
              pozostaje mi tylko tae bo i rozbijanie roweru w okolicznych lasach :-)
      • yellow9 Re: do Foamclene 25.07.06, 11:50
        widziałam te zdjecia. jesteś strasznie chuda. musisz duzo jeść aby choć trochę
        przytyć.
        • foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:08
          strasznie to nie ;) waze 54 w porywach do 56
          jestem stara dlatego zamiast wygladac szczuplo wygladam na zasuszonego
          rodzyna ;)
          • cioccolato_bianco Re: do Foamclene 25.07.06, 21:37
            przy jakim wzroscie? ;)
            • foamclene Re: do Foamclene 26.07.06, 14:09
              171
        • apfel27 Re: do Foamclene 25.07.06, 22:17
          obejrzalam te zdjecia i nie rozumiem jak mozesz napisac ze ona jest strasznie
          chuda! jest szczupla ale zaokraglona tam gdzie kobieta powinna miec troche
          ciala:)
          foamclene masz bardzo ladna, kobieca sylwetke, jestes zgrabna i wcale nie
          musisz przytyc. nie cierpie anorektyczek z kolkowatymi, bezksztaltnymi nogami.
          szczuple ale zgrabne dziewczyny to jest to!
      • foamclene Re: do Foamclene 25.07.06, 12:10
        czasem mysle, ze po 30stce lepiej byc zaokraglonym... lepiej sie wyglada majac
        troche ciala - skora sie lepiej uklada ;)
        • geene Re: do Foamclene 25.07.06, 22:20
          myślę tak samo kiedy widzę "wysuszone" babcie. mnie babcia zawsze kojarzyła
          się z okrągllutką ciepłą staruszką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka