smisto 27.07.06, 22:24 dziewczyny, czy któraś z Was była w tym sklepie, jesli tak to podzielcie się wrażeniami - czy ciuszki fajne, jakie ceny i itp. Ja wybieram się tam od dłuższego czasu, ale jakoś mi zawsze nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimi Re: infashion outlet na Chmielnej w W-wie 27.07.06, 23:27 Ja byłam, a odkąd tam trafiłam, wpadam nawet często. W ofercie mają duńską firmę NOA NOA. Ciężko to porównać do czegoś już obecnego na rynku, są oryginalne i fantazyjne, brak garsonek, bluzek koszulowych itp. Dużo letnich sukienek, bluzek, koszulek, spódnic. Przykładowe ciuchy są na ich stronie www.infashion.pl, ale na miejscu jest dużo więcej rzeczy i bardziej różnorodnych. Ceny średnio od 49(koszulki) do ok. 350(płaszcze wełniane). Rozmiary duńskie:) tzn. ich M to nasze 40 albo więcej, XS to nasze 36, czasem metka z rozmiarem jest pomylona:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimi Re LINK! 27.07.06, 23:28 www.infashion.pl Wszystko przez interpunkcję:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: infashion outlet na Chmielnej w W-wie 28.07.06, 09:40 bylam tam pare razy - niby ciuchy maja fajne/ dobrej jakosci, podzielone na sekcje kolorystyczne, ale jak przyszlo co do czego, to znalazlam dla siebie tylko t-shirt, ktory w domu okazal sie byc zakupem nietrafionym i oddalam go mamie ;). ceny bardzo przystepne, bo to koncowki kolekcji (podobno). Odpowiedz Link Zgłoś