yo_anna4 06.08.06, 19:34 www.butik.net.pl/ czy któraś z was moze coś zamawiała z tego sklepu? podoba mi sie kilka bluzeczek i spódnica, ale chciałabym wiedzieć jak jest z dostawą, czy kolory i rozmiary odpowadają tym na zdjęciachi w opisachm, itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo_anna4 Re: butik 06.08.06, 20:07 ale koszmarne pod względem jakości? kilka bluzek mi się podoba(bynajmniej nie chodzi mi o snoopiego:|yhh)takie młodzieżowe, do dżinsów jak znalazł. jednak waham sie co do zakupu przez net Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: butik 06.08.06, 20:10 jakosciowe jakie one sa to nei wiem, bo nigdy ich nie kupilam, ale na wieszakach nie wygladaja zle jesli chodzi o tkaniny, zwykle bawelniane bluzki ale one tak czy siak sa tragiczne, nawet do dzinsow nie pasuja Odpowiedz Link Zgłoś
bezchmurne_niebo Re: butik 06.08.06, 22:23 Nie wiem jak w innych miastach, ale w Krakowie na każdym kroku można spotkać sklepy z tej sieci, np na ul Florianskiej czy przy Rynku. W innych miastach pewnie tez sa, wiec najlepiej isc i sie osdobiscie przekonac o ich jakości i rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
fikaska Re: butik 07.08.06, 00:03 nom w wielu miastach sa te sklepy,moze u Ciebie tez,najlepiej pojsc przymierzyc bo wydaje mi sie ze nie do konca jest z rozmiarami tak jak tam pisza,bylam ostatnio i spodobala mi sie bluzka ale wydawalo mi sie ze XL byla mniej wiecej w rozmiarze L czy nawet M a nie chcialo mi sie mierzyc i zrezygnowalam,ale nawet na tej stronie przy spodnicach podane jest ze to rozmiar np. XL i ma w biodrach 84 cm a w tej tabeli rozmiarow XL maja 104 w biodrach Odpowiedz Link Zgłoś
felix_yusupov Re: butik 07.08.06, 16:26 Wszyscy chodzą w rzeczach z tego sklepu. Według mnie mic tam niema a tkaniny mają daremne. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: butik 07.08.06, 22:02 te bluzki sa strasznie dla mnie za krrotkie!!!!Osobiscie zadna mi sie nie podoba, nie wspominajac o torbach i innych gadzetach!A tak na marginesie nie znosze snoopiego!!!!Nigdy nic nie kupowałam z tego butiku, ale moje młodsze siostry cioteczne TAK!jesli wiec masz 15lat-Polecaja! Odpowiedz Link Zgłoś
yo_anna4 Re: butik 08.08.06, 16:22 a czy ja gdzies napisałam że lubie snoopiego? tez nie trawie:| Odpowiedz Link Zgłoś