Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Victoria`s Secret

14.08.06, 13:56
    Czy macie juz jakies doswiadczenia a ta firma. Ostatnio znalazłam linka tej
    strony i mi sie strasznie podobaja swetry i koszulki nocne. Ale nie jestem
    pewna czy moge miec jakas gwarancje co do jakosci, materialow itp rzeczy.
    Poradzcie mi czy moge zaufac tej firmie..
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 13:59
        Bieliznę mają dobrej jakości. Ciuchów nie kupowałam, ale dziewczyny na forum
        pisały kilka razy, ze ich jakośc jest marna.
        • cioccolato_bianco Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 14:03
          bielizne maja fajna, przynajmniej fajna widzialam u kolezanek, ktore sobie
          przywiazly ja z us. jak jest z taka zamawiana via allegro, to nie wiem :)
          • kamila29091 Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 15:05
            Ale ja niechce zamawiac z allegro bo mu nie ufam tylko z oryginalnej strony
            www.victoriassecret.com

I mi nie chodzi o typowa bielizne typu majtki czy cyconosze tylko koszulki
            nocne.
            • cioccolato_bianco Re: Victoria`s Secret 15.08.06, 09:08
              no jak mowie, widzialam bielizne (rozna) z vs, ktora kolezanka przywiozla sobie
              ze stansow i byla fajna. chociaz powiedzialabym - nic az tak fajnego, zeby
              zamawac via net za oceanem. mozna kupic analogiczne rzeczy w sklepie w
              polsce....
      • k1k2 Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 19:01
        mam kilka koszulek i zestawow bokserki + top 100% jedwabnych ze starszych
        kolekcji i jakosc jest bardzo dobra

co do satynowych itp. nie wypowiadam sie bo nie wiem...
        wydaje mi sie jednak ze mimo fajnego wygladu takie szmatki ze sztucznego
        tworzywa nie sa warte swojej ceny
      • hotally Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 20:30
        Mi kolezanka przywiozła kiedys jakąś bluzkę od VS z USA , rozmiar XS, ale jak na
        polskie to bym przypasowała pod L
        • k1k2 Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 20:48
          ja nosze rozmiar 34 a w VS kupuje bielzne XS i pasuje
          • kamila29091 Re: Victoria`s Secret 14.08.06, 21:45
            A Apart, tez ma przepiekne rzeczy i jeszcze elegantsze i seksowniejsze od VS
            ale tez nie znam garunkowo tej marki.
      • liselle Re: Victoria`s Secret 15.08.06, 00:04
        Ja mam biale bolerko delikatnie przetykane zlotą nitką- pralam już kilka razy i
        nic sie zlego nie stalo. Jest śliczne a i material wcale nie jest kiepski.
        Przewiewny, bawelenka:) mam tez kopertowy sweterek, również bardzo dobrej
        jakości. Więc nie wiem skąd takie negatywne opinie :)?
        • simply_me Re: Victoria`s Secret 15.08.06, 02:20
          Z VS to jest tak: albo trafi sie na cos jakosciowo dobrego albo nie. Bielizna
          jest ok a szczegolnie z serii Body by Victoria. Zwykle cottonowe kolekcje nie
          sa juz jakosciowo dobre. Po kilku praniach robia sie szmatki. Kolekcje Very
          Sexy i bielizna koronkowa jest dosyc dobra. Chociaz czasami mozna naprawde
          przeplacic. Najlepiej kupowac jak sa przeceny. Jesli chodzi o pizamki i koszule
          nocne to zalezy od kolekcji. Sa i dobre i kiepskie. "Pink" jest dobra, bardziej
          seksowne, satynowe koszulki tez nie sa zle i moga sluzyc przez dlugi czas jak
          sie bedzie odpowiednio o nie dbalo. Wiele z nich trzeba prac recznie a nie w
          pralce. Ale jak juz wczesniej pisalam warto poczekac na przeceny bo tak
          naprawde wiekoszosc rzeczy z tej firmy nie jest warta ich oryginalnej ceny.
      • agulek_wroc Re: Victoria`s Secret 15.08.06, 18:45
        hey, ja mam jedna bluzeczke z firmy Victoria's Secret i to pierwsza i ostatnia
        rzecz ktora mam stamtad! Bluzeczka kosztowala grubo ponad 100zl a wyglada jakby
        byla za 10zl.
        Nie polecam. Już nigdy nic tam nie kupię.
        • k1k2 a kupowalas w VS czy na allegro? 16.08.06, 16:34
          • kamila29091 Re: a kupowalas w VS czy na allegro? 16.08.06, 21:36
            Pamietam ze raz tata chcial mi zrobic niespodzianke na urodziny, a on uwielbia
            ebay i allegro i mi kupil pod nadzorem mamy bluzke z orsaya, ale potem sie
            okazalo ze metka nawet nie byla przyszyta tylko naszyta na inna. To bylo 2 lata
            temu i od tamtej pory nawet na allegro nie zagladam. jak juz cos to na ebay.
      • barbie26 Re: Victoria`s Secret 17.08.06, 09:38
        Jestem zadowolona z odzieży i bieliznay tej firmy.Mam bardzo dużo stringów ,
        kilkanaście staników, koszulek nocnych. Niektóre z nich mam już kilka lat, piorę
        w pralce i nic się z nimi nie dzieje. Jeśli chodzi o odzież, mam tylko kilka
        sztuk ,ale uważam,że wszystkie wyglądają tak jak na zdięciach, a co
        najważniejsze leżą tak jak na prezentujących je modelkach. Materiały są
        średnie,ale uważam,że ciuch te są dobrze skrojone, świetnie się układają,
        podkreslają sylwetkę. Takie niby nic, a wszystko dobrze leży. Mając na sobie
        właściwie zwykłą bluzkę moda international zdarzyło się,że nieznana osoba
        zapytała mnie gdzie można taką kupić.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka