werka_werka 27.08.06, 21:39 www.officeholdings.co.uk/perl/go.pl/womens-style.html?webcode=30&style_uid=2037&color_uid=6539 mialam takie rozowe gumowe okropienstwa w podstawowce. Dlaczego mi sie toto podobalo?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: pamietacie z lat 90.? :) 27.08.06, 21:51 Hahahahaha pamietam:) Mialam takie fioletowe:)jak toto sie nazywalo?Plastiki?kuuurcze nie no to byl szpan.A do tego falbaniasta kiecke:)Albo getry takie swiecace:)Booooozie ale to byla porazka:) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: pamietacie z lat 90.? :) 27.08.06, 22:14 pewnie że miałam, kilka par w różnych kolorach. plastiki sie na to mówiło, chyba wszystkie dziewczynki to miały:) Można było wsadzic kamyki w obcasy, stukały wtedy jak prawdziwe szpile Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: pamietacie z lat 90.? :) 27.08.06, 22:21 ja pamietam, a dokladniej pamietam to ze nigdy takich nie mialam ;( moja mama uznawala tylko obuwie sportowe i usztywnione co by bylo zdrowe dla stopy a nie tam zadne plastikowe sandalki, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: pamietacie z lat 90.? :) 27.08.06, 23:01 coś kojarze, ale ja ogólnie lat 90 za bardzo nie pamiętam :P Odpowiedz Link Zgłoś
konewka_dorotki Re: a fuj 28.08.06, 00:01 hehhe ja ostatnio nabyłam takie: www.decobazaar.com/decobazaar_vintage.php?limit=7& te na górze niebieskie... ale chodzic nie zamierzam..kupiłam z sentymentu własnie..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: a fuj 28.08.06, 09:05 ale mozesz je uzywac nad morzem....bedziesz "szyk" na rafie koralowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: pamietacie z lat 90.? :) 28.08.06, 00:12 :) to byl szal pamietam jak zazdroscilam kolezankom mnie rodzice nie chcieli kupic gumowych butow czarna rozpacz mnie ogarniala... Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: pamietacie z lat 90.? :) 28.08.06, 09:57 one miały taki malutki obcasik złozony chyba z 4 pustych kwadracików w które zawsze pełno kamlotów właziło:D a ostatnio widziałam pania która miała też inne cudo z tamtych lat,sandałki na czarnej takiej miekkiej podeszwie a stopka trzymała sie na szerokich gumowych paskach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: pamietacie z lat 90.? :) 28.08.06, 09:59 Pamiętam...że ich nie nosiłam:-))) I wtedy i teraz mi się nie podobają. Koszmarne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: pamietacie z lat 90.? :) 28.08.06, 11:40 mama mi kazala takie nosic jak sie kapalam wjkeziorze zeby nog nie poranic ale tak normalnie je nosic to nie nosilam Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak to chyba raczej lata 80. 28.08.06, 11:41 ja je pamiętam z podstawówki, a to były raczej lata 80. to był absolutny szał. mama nie chciała mi ich kupić, a wszystkie koleżanki je miały :((( wykorzystałam wyjazd mamy i namówiłam tatę na zakupy :)))) ale koloru już nie pamiętam ... Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: to chyba raczej lata 80. 28.08.06, 11:45 Ja też je pamiętam z lat 80. Ale nigdy nie chciałam takich mieć :) Odpowiedz Link Zgłoś