h.e.r.m.i.o.n.a 01.09.06, 15:31 Gdzie mozna taka torbe dostać? Chodzi mi o dużą i czarną. Piszcie nazwy sklepów, a może ma ktoś jakies ciekawe linki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiawoodstock Re: Torba - kopertówka!!! 02.09.06, 12:54 Duża kopertówka ? Ja myślałam, że kopertówki są małe, takie do ręki... ( ? ? ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: Torba - kopertówka!!! 02.09.06, 23:18 Duże też sie zdarzają, i takiej szukam. Własciwie to nie dla siebie tylko dla znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Torba - kopertówka!!! 03.09.06, 09:28 tez chetnie sie dowiem potrzebuje ogromnej torby do reki "mega opertowka"... moglabyby z miekkeij skory i skaldac sie jeszcze na pol juz po zamknieciu Shirley MacLaine w czulych slowkach jadac na pierwsza randke z astronautą iala taka wielka rozowa Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Torba - kopertówka!!! 03.09.06, 10:26 Czyli jednak istnieją takie... No ale jak jest taka duża kopertówka, to chyba ciężko ją w dłoni utrzymać ? Jakoś nie wyobrażam sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś