kochanica-francuza 10.09.06, 17:12 Czy do khaki pasuje malinowy/koralowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiii Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 17:16 pasuje ja mam inne pytanie: dlaczego nie udaje mi się wsłać "pustej" wiadomości, z odpowiedzią wpisaną w temacie postu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 17:19 hiii napisała: > pasuje > > ja mam inne pytanie: dlaczego nie udaje mi się wsłać "pustej" wiadomości, z > odpowiedzią wpisaną w temacie postu? bo teraz system zabrania. ale wstaw w pustą wiadomość byle kropkę , a go oszukasz - kropka to już treść ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 17:16 hmm. malinowy tak, koralowy nie Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 17:26 cioccolato_bianco napisała: > hmm. malinowy tak, koralowy nie ja myślę, że w zależności od odcienia tego czegoś khaki koralowy może pasować albo nie. tzn chłodny odcień khaki (taki lekko wpadający w szary) imo dobrze się komponuje z koralowym pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tori86 Re: Uwaga pytanie 11.09.06, 00:55 cioccolato_bianco nie chce ranic twoich uczuc, ale moim zdaniem masz straszny gust, oba kolory do siebie pasuja:) ozywiaja khaki Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 20:35 Moim zdaniem khaki to jeden z tych kolorów, do których pasuje absolutnie wszystko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 20:55 nessie-jp napisała: > Moim zdaniem khaki to jeden z tych kolorów, do których pasuje absolutnie > wszystko. :) Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskabalbinka84 Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 21:18 Koralowy jak najbardziej (to jedno z moich najbardziel lubianych połączeń), z malinowym i khaki nigdy nie eksperymentowałam, musiałabym mieć to przed oczami, ale dla mnie raczej średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Uwaga pytanie 10.09.06, 21:45 zarówno malinowy jak i koralowy moim zdaniem pasują Odpowiedz Link Zgłoś