Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czym sie zajmujecie?

• hanureku Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 17:34
        tegoroczna maturzystka
        planowane studia: dziennikarstwo sportowe lub filologia angielska...
        ale watpie czy cos z tego wyjdzie - narazie sklaniam sie do wyjazdu tam gdzie tysiace polakow ;)

w przyszlosci:
        * chcialabym aby moja praca byla zwiazana ze sportem ale od tej drugiej strony. moze jakis menadzer hm...

lub

*chcialabym miec swoja firme
        • batutka Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 17:52
          jestem pedagogiem specjalnym (oligofrenopedagogika - dla niewtajemniczonych
          pedagogika uposledzonych umyslowo), a oprocz tego moje drugie wyksztalcenie to
          pedagigika wczesnoszkolna i przedszkolna i wlasnie pracuje z dziecmi w
          przedszkolu - uwielbiam swoja prace:-)
      • lanja Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 18:17
        Mam pracę, której nie lubię (dlatego mam nadzieję szybko ją zmienić) i studiuje
        socjologię.
      • zuzaba Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 19:34
        Jestem chemikiem, pracuję w laboratorium.
        • jonowo Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 01:16
          Jestem technologiem konfekcjonowania i projektowania tekstyliow oraz wyrobow
          tekstylnych po Politechnice Lodzkiej, kocham swoja prace :)
      • savyer Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 10:45
        pracuję w urzędzie marszałkowskim
      • rzesa20 Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 12:40
        jestem na II roku administracji.
      • zettrzy Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 15:39
        spedzam cale dnie na forum Moda i pokrewnych
      • jattte Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:16
        Studiowalam 3 lata zaocznie na AE w Poznaniu i dorywczo pracowalam jako
        sekretarka. Sytuacja zyciowa sie zmienila, poznalam meza i wyjechalam do
        Szwecji. Okazalo sie ze moje studia to sobie moge tu w d.. tzn gdzies wsadzic,
        bo nie uznaja wyksztalcenia, nabytego poza ich krajem. Nieszkodzi i tak od
        ekonomi i pracy przy kompie chcialo mi sie rzygac. No coz dostalam szanse na
        zrobienie wszystkiego od poczatku. Mialam 25lat i nowa szanse. I bardzo dobrze,
        bo jako 15latka wybierajaca liceum, czulam sie jak nad przepascia i co sie
        okazalo, za mlody wiek, nietrafny wybor. Wiecie co wybralam...? Florystyke.
        Niesamowity zawod, mowie wam. Czuje, ze zyje. Chec tworzenia, kreatywnosc,
        zabawa z kolorami, forma. Udzial w najwazniejszych czesciach ludzkiego zycia ja
        sluby, zareczyny, urodziny, pogrzeby - niesamowite! Uwielbiam moja prace!!!!!
        Kazdy nowy dzien jest NOWY, nigdy nie robie tych samych bukietow. Nie wiem co
        to monotonia - kocham moje zycie, wsrod kwiatow. POLECAM dla ludzi
        o "artystycznych" duszach.....
      • off-line Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:26
        Pracuję (też nie lubię swojej pracy i szukam innej) i już za chwilę będę
        kontynuować studia.
        • sabriel Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:32
          Też szczerze nienawidzę swojej pracy i mam nadzieję na zmianę(szybką).
        • yavanna86 Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:37
          studiuję-filologię włoską.robię kolczyki.czytam.spotykam się z ludźmi.planuję
          powrócić do rysowania i malowania.
          • jattte Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:45
            fantastyczne te twoje kolczyki! Gratuluje inwencji tworczej, nie tak latwo za
            kazdym razem wymyslic inny wzor! Piekne.
      • tygielmagii Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 00:34
        A ja to ciekawe zwierze. Po kierunku metalurgia specj.zarzadzanie inżynierskie.
        Tytul smieszny jak dla kobiety mgr inż. metalurgii :D
        Praca z funduszy europejskich dla malych i srednich firm. Pracuje w biurze firmy
        z wiekszosciowym kapitalem zagranicznym: samodzielny referent ds.
        finansowo-ksiegowo-administracyjnych. Czego ja nie robie... Musze zmienic prace
        tu za palo mi placa. Strasznieeeeeeeeee malo...
        • en.de Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 01:25
          rzadko mi sie zdarza tu pisac, ale poczytuje, gwoli inspiracji spelnionej.
          studiuje i koncze kulturoznawstwo na specjalizacji filmoznawczo-teatrologicznej,
          zaczynam etnologie. popisuje do gazet i dla jednego z magazynow, poza tym mam
          prace ktora niespecjalnie lubie.
      • jagodkajagodka Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:09
        Studiuję politologię dziennie(od października IVrok) i pracuję jako asystentka
        koordynatora projektu,a poza tym zajmuję się doradztwem nt.funduszy unijnych.
        A wolnych chwilach zajmuję się swoim autem:)
      • hotally Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:21
        Wiem, że teraz przezyjecie ciężki szok, ale ........... chyba Ally zacznie
        pracować ;) Dostałam propozycję bardzo interesującej pracy, nie będę się
        przemęczać, będzie to związane z tłumaczeniem, negocjacjami i lansowaniem się
        po świecie, czyli to co Aluhy lubią najbardziej ;)) A zarobki takie, że za rok
        będzie Mnie stać na kupno własnego mieszkania ;D
        • ewinia12 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:20
          Wow!!
          To rzeczywiście cieżki szok -zwłaszcza po tym, jak na twoim blogu czytałam ze
          nie masz zamiaru isc do żadnej pracy bo wolisz spać do 10 i rodzice obiecali
          cie utrzymywać.To co kochanie?Nie robisz juz doktoratu??heheheehe
          Cieszę sie ze chcesz wreszcie zrobic coś ze swoim mizernym do tej pory życiem
          składajacym sie z siedzenia na gg od razu po przebudzeniu sie,wypadami na
          zakupy i super NiżSzą Szkołą Czegoś Tam w co drugi wekeend -bo nie dość ze
          chodzisz do pseudo-szkółki to jeszcze nawet nie chciało ci sie tego robic
          dziennie.
          • hotally Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:24
            Pisałam juz kiedyś, żepracowałam... ale za jeden projekt dostawałam tyle, że
            nie musiałam siedzieć cały rok w biurze :)
            Nadal śpię do 10 (albo dłużej, wstaje jak się naturalnie obudzę i ani minuty
            wcześniej), nadal mieszkam z rodzicami, bo zbieram na własne mieszkanie, do
            którego mam zamiar przenieść się za rok, doktorat zrobię na sgh, tudziez uw,
            więc Moje plany się nie zmieniły, zawsze miałam boskie życie, realizowałam
            marzenia, robiłam wszystko na co miałam ochotę i będę to kontynuować,
            oczywiście, znajdę sobie bogatego narzeczonego, który będzie musiał być
            bogatszy, skoro Ja będę zarabiać średnią roczną pensję Polaka.
            Ja skonczyłam Niższą Szkółkę?:) A Ty Kochanie którą skończyłaś? Gdzie
            pracujesz i ile po niej zarabiasz? ;)
            Mniemam że na pewno więcej niż Ja, skoro tak szydzisz... ;)

Ah.... życie jest piękne...
          • hotally Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:46
            P.S. Skąd wiesz, że jak się budzę włączam komp i sprawdzam wiadomości na gg i
            pocztę?:) Faktycznie, komputer mam włączony cały dzień, obojętnie czy przy nim
            siedzę, czy nie, wyłączam tylko jak idę spać ;)

Czyzbyś miała Mnie w kontaktach i czytała Moje opisy z nadzieją, że może kiedyś
            porozmawiamy?:)))))

Nie krępuj się, Słodziutka ;]
            • ewinia12 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 10:40
              Wiesz,ty naprawdę jesteś zbyt zadufana w sobie a kompletnie nie masz do tego
              podstaw.Ja mam ciebie w kontaktach i chciałabym z toba gadac????Chyba bym
              musiała na głowę upaść.Wystarczy że człowiek poczytał sobie
              twojego "fascynującego" bloga do którego teraz wprowadziłaś hasło i już wiadomo
              było co Ally robi całymi dniami.Do nauki dziewczynko!! bo przegrywasz z
              kretesem w dyskusji z 19latkiem ..hahaha....na swoim fotologu(guest).
      • sweetkiss Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:37
        Jestem policjantką, interesuję się astronomią z z racji tego, że na co dzień
        noszę mundur, to po pracy lubię sobie poszaleć z ubraniami, zwłaszcza z
        kolorami - pomarańcz, żółty, zielony :)
        • etolia Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:33
          ja od pazdiernika bede studiowala historie na AP, ktora kocham, ale nie mam
          pojecia co ja po niej bede robic:) ale to dopiero za 5 lat bede sie zastanawiac:)
          • tralalumpek Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:56
            wspolczuje podejscia do zycia, 25 lub 26 letnie dziewcze, ze swiezym dyplomem w
            rece bedzie sie blakac po firmach z cv w rece i dziwic na forach ze takiego
            kogos ze spoznionym zapalem do zycia zadna firma nie chce ....
      • yagiennka Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:37
        Ja jestem historykiem sztuki prawie bo kończę pracę mgr i będę się bronić na
        jesieni. Pracuję jako handlowiec w branży wyposażenia wnętrz i mebli
        designerskich a pasjonuje mnie projektowanie wnętrz i zamierzam w przyszłości
        zostac projektantem na własny rachunek. Moda mnie interesuje o tyle, że lubię
        ładne rzeczy, jestem estetką, lubię patrzeć na ludzi ciekawie i z gustem
        ubranych ale nie jestem niewolnicą mody i mam własny styl.
        • abal2 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 15:46
          Studiuje robotyke, dorabiam piszac programy. Bardzo kobiece zajecie ;)
      • kalinazkalinowa Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 16:15
        skończyłam 2 x turystykę i rekreację pracuję w branży telekomunikacyjnej
        wybieram się na studia podyplomowe
      • peggykombinera Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 16:29
        skończyłam prawo, działam w Kancelarii Notarialnej.
        • marynka7 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 18:39
          Nauczam:-)Jestem polonistką po UJ. Teraz zaczynam nowe studia.
      • triss_m7 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 19:22
        Psycholog po UJ + HR po WSZIB Krakow
      • keke251 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 21:30
        Studiuje pedagogike(z zamiłowania).Mam mnóstwo zainteresowan:kocham
        ksiazki,poezje.Pisze wiersze,rysuje itd.Sposobów na zycie jest wiele i
        podejrzewam(wiem to!),że gdyby nie mój mąż i dwójka
        najcudowniejszych,najkochanszych i najpiekniejszych dzieci moje życie nie byłoby
        tak pełne magii...Moja mała rodzinka jest moją najwieksza pasja,reszta jest
        tylko dopełnieniem szczescia.Pozdrawiam serdecznie:*))
        • yavanna86 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 23:03
          zapomniałam dodać post scriptum.nie mam pojęcia,czym BęDę się zajmować.to jest
          dość przykre,ale staram się na razie "pomyśleć o tym jutro".bo nie chcę mieć
          "jakiejś" pracy,tylko ciekawą;)
      • dominika8 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 23:13
        pracuję w firmie farmaceutycznej
      • qurna_chata Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 10:03
        projektuje instalacje przemyslowe, systemy kontrolne i automatyzacyjne
        • h.e.r.m.i.o.n.a Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 19:17
          Od października będę studentką geodezji na UWM. po tym niby mam mieć pracę...
      • cukierrrek Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:35
        studiuje biotechnologie...ten niby wielce przyszłościowy kierunek ;) ale od
        przyszlego roku chce zacząć architekture albo budownictwo :D:D
        • nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:59
          co mozna robic w polsce po biotechnologii oprocz doktoratu i przedstawicielstwa
          handlowego firm farmaceutycznych? pracujac w zawodzie oczywiscie
          • nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 15:34
            kurcze nuda, a ja sie wybieram spowrotem do polski...
      • wee_monstar Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:42
        Studia- Finanse i Ekonomia na PG.
        Obecnie zajmuje sie wspolorganizowaniem eventow (w zakresie zarzadzania ruchem
        drogowym na czas wizyt krolewskich, maratonow, demonstracji itp) w najlepszym,
        malym panstwie na swiecie :). Czasem jakies tlumaczenia, ciagle sie ucze -
        zamierzam wrocic do swiata finansow. Uwielbiam czytac ksiazki i kupowac
        niepotrzebne starocie.Domatorka.
        Pozdrawiam
        • cukierrrek Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 12:30
          hmmm można pracowac w sanepidzie, w przemysle spożywczym, browarach, zakladach
          mleczarskich :D laboratoriach mikrobiologicznych, zostac na uczelni, w
          przedstawicielswtie raczej przyszlosci nie widze, tam dobrze sie maja ludzie,
          ktorzy zaczynali kilka lat temu, kiedy o przedstawicielswtwie niewiele osob
          slyszalo, poza tym mozna zrobic kurs pedagogiczny i zostac nauczyciielem
          biologii lub chemii ale watpie zeby ktos sie na to porywal, to juz chyba lepiej
          isc na biologie lub chemie :D ja swojej przyszlosci w tym zawodzie nie widze....
      • aalissson Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 12:06

A z Akademii Medycznej to nikogo??
        Ja studiowałam 2 lata Biologii,ale się wyniosłam na Akademię Medyczną w Szczecinie,kierunek Pielęgniarstwo..Marzę o stomatologii,ale się nie dostałam w tym roku,za rok będę próbować znowu.

I chciałam powiedzieć jeszcze,że na biologii wcale nie ma studenckiego życia i luzu..Któraś tam wyżej tak powiedziała..U mnie był za*ierdol jak w czołgu.
        • nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 15:38
          studiowalam biotechnologie
          jest czas na nauke i zabawe, studia sa na pewno nie tak imprezowe jak ekonomia,
          ale weekendy mialam swietne!
          zalezy tez oczywiscie od szybkosci przyswajania wiedzy i ambicji
          ja mialam szybki przyrost neuronow i wysoka ambicje, wiec takze duzo czasu na
          imprezki
      • monika887 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:19
        Idziesz na łatwiznę. Życie nie jest tak proste, żeby ktoś ci mógł powiedzieć, co
        masz w nim robic. A własnego umysłu to do czego używasz?
      • ricemice Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:57
        jestem architektem i pracuję z zawodzie tj w pracowni projektowej,
        za czasów studenckich całkiem niedawnych :) pracowałam dorywczo w perfumeri
        Sephorai i jako hostesa na promocjach
        • kaska874 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 22:31
          od pazdziernika rozpoczynam studia na am - stomatologia :)
      • asiabube Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 22:33
        V rok farmacji
        • madelon1 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 00:00
          Produkcja reklam TV

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka