hanureku Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 17:34 tegoroczna maturzystka planowane studia: dziennikarstwo sportowe lub filologia angielska... ale watpie czy cos z tego wyjdzie - narazie sklaniam sie do wyjazdu tam gdzie tysiace polakow ;) w przyszlosci: * chcialabym aby moja praca byla zwiazana ze sportem ale od tej drugiej strony. moze jakis menadzer hm... lub *chcialabym miec swoja firme Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 17:52 jestem pedagogiem specjalnym (oligofrenopedagogika - dla niewtajemniczonych pedagogika uposledzonych umyslowo), a oprocz tego moje drugie wyksztalcenie to pedagigika wczesnoszkolna i przedszkolna i wlasnie pracuje z dziecmi w przedszkolu - uwielbiam swoja prace:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 18:17 Mam pracę, której nie lubię (dlatego mam nadzieję szybko ją zmienić) i studiuje socjologię. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: czym sie zajmujecie? 15.09.06, 19:34 Jestem chemikiem, pracuję w laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś
jonowo Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 01:16 Jestem technologiem konfekcjonowania i projektowania tekstyliow oraz wyrobow tekstylnych po Politechnice Lodzkiej, kocham swoja prace :) Odpowiedz Link Zgłoś
savyer Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 10:45 pracuję w urzędzie marszałkowskim Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 12:40 jestem na II roku administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 15:39 spedzam cale dnie na forum Moda i pokrewnych Odpowiedz Link Zgłoś
jattte Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:16 Studiowalam 3 lata zaocznie na AE w Poznaniu i dorywczo pracowalam jako sekretarka. Sytuacja zyciowa sie zmienila, poznalam meza i wyjechalam do Szwecji. Okazalo sie ze moje studia to sobie moge tu w d.. tzn gdzies wsadzic, bo nie uznaja wyksztalcenia, nabytego poza ich krajem. Nieszkodzi i tak od ekonomi i pracy przy kompie chcialo mi sie rzygac. No coz dostalam szanse na zrobienie wszystkiego od poczatku. Mialam 25lat i nowa szanse. I bardzo dobrze, bo jako 15latka wybierajaca liceum, czulam sie jak nad przepascia i co sie okazalo, za mlody wiek, nietrafny wybor. Wiecie co wybralam...? Florystyke. Niesamowity zawod, mowie wam. Czuje, ze zyje. Chec tworzenia, kreatywnosc, zabawa z kolorami, forma. Udzial w najwazniejszych czesciach ludzkiego zycia ja sluby, zareczyny, urodziny, pogrzeby - niesamowite! Uwielbiam moja prace!!!!! Kazdy nowy dzien jest NOWY, nigdy nie robie tych samych bukietow. Nie wiem co to monotonia - kocham moje zycie, wsrod kwiatow. POLECAM dla ludzi o "artystycznych" duszach..... Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:26 Pracuję (też nie lubię swojej pracy i szukam innej) i już za chwilę będę kontynuować studia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:32 Też szczerze nienawidzę swojej pracy i mam nadzieję na zmianę(szybką). Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:37 studiuję-filologię włoską.robię kolczyki.czytam.spotykam się z ludźmi.planuję powrócić do rysowania i malowania. Odpowiedz Link Zgłoś
jattte Re: czym sie zajmujecie? 16.09.06, 19:45 fantastyczne te twoje kolczyki! Gratuluje inwencji tworczej, nie tak latwo za kazdym razem wymyslic inny wzor! Piekne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygielmagii Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 00:34 A ja to ciekawe zwierze. Po kierunku metalurgia specj.zarzadzanie inżynierskie. Tytul smieszny jak dla kobiety mgr inż. metalurgii :D Praca z funduszy europejskich dla malych i srednich firm. Pracuje w biurze firmy z wiekszosciowym kapitalem zagranicznym: samodzielny referent ds. finansowo-ksiegowo-administracyjnych. Czego ja nie robie... Musze zmienic prace tu za palo mi placa. Strasznieeeeeeeeee malo... Odpowiedz Link Zgłoś
en.de Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 01:25 rzadko mi sie zdarza tu pisac, ale poczytuje, gwoli inspiracji spelnionej. studiuje i koncze kulturoznawstwo na specjalizacji filmoznawczo-teatrologicznej, zaczynam etnologie. popisuje do gazet i dla jednego z magazynow, poza tym mam prace ktora niespecjalnie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodkajagodka Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:09 Studiuję politologię dziennie(od października IVrok) i pracuję jako asystentka koordynatora projektu,a poza tym zajmuję się doradztwem nt.funduszy unijnych. A wolnych chwilach zajmuję się swoim autem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:21 Wiem, że teraz przezyjecie ciężki szok, ale ........... chyba Ally zacznie pracować ;) Dostałam propozycję bardzo interesującej pracy, nie będę się przemęczać, będzie to związane z tłumaczeniem, negocjacjami i lansowaniem się po świecie, czyli to co Aluhy lubią najbardziej ;)) A zarobki takie, że za rok będzie Mnie stać na kupno własnego mieszkania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:20 Wow!! To rzeczywiście cieżki szok -zwłaszcza po tym, jak na twoim blogu czytałam ze nie masz zamiaru isc do żadnej pracy bo wolisz spać do 10 i rodzice obiecali cie utrzymywać.To co kochanie?Nie robisz juz doktoratu??heheheehe Cieszę sie ze chcesz wreszcie zrobic coś ze swoim mizernym do tej pory życiem składajacym sie z siedzenia na gg od razu po przebudzeniu sie,wypadami na zakupy i super NiżSzą Szkołą Czegoś Tam w co drugi wekeend -bo nie dość ze chodzisz do pseudo-szkółki to jeszcze nawet nie chciało ci sie tego robic dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:24 Pisałam juz kiedyś, żepracowałam... ale za jeden projekt dostawałam tyle, że nie musiałam siedzieć cały rok w biurze :) Nadal śpię do 10 (albo dłużej, wstaje jak się naturalnie obudzę i ani minuty wcześniej), nadal mieszkam z rodzicami, bo zbieram na własne mieszkanie, do którego mam zamiar przenieść się za rok, doktorat zrobię na sgh, tudziez uw, więc Moje plany się nie zmieniły, zawsze miałam boskie życie, realizowałam marzenia, robiłam wszystko na co miałam ochotę i będę to kontynuować, oczywiście, znajdę sobie bogatego narzeczonego, który będzie musiał być bogatszy, skoro Ja będę zarabiać średnią roczną pensję Polaka. Ja skonczyłam Niższą Szkółkę?:) A Ty Kochanie którą skończyłaś? Gdzie pracujesz i ile po niej zarabiasz? ;) Mniemam że na pewno więcej niż Ja, skoro tak szydzisz... ;) Ah.... życie jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:46 P.S. Skąd wiesz, że jak się budzę włączam komp i sprawdzam wiadomości na gg i pocztę?:) Faktycznie, komputer mam włączony cały dzień, obojętnie czy przy nim siedzę, czy nie, wyłączam tylko jak idę spać ;) Czyzbyś miała Mnie w kontaktach i czytała Moje opisy z nadzieją, że może kiedyś porozmawiamy?:))))) Nie krępuj się, Słodziutka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: czym sie zajmujecie? 19.09.06, 10:40 Wiesz,ty naprawdę jesteś zbyt zadufana w sobie a kompletnie nie masz do tego podstaw.Ja mam ciebie w kontaktach i chciałabym z toba gadac????Chyba bym musiała na głowę upaść.Wystarczy że człowiek poczytał sobie twojego "fascynującego" bloga do którego teraz wprowadziłaś hasło i już wiadomo było co Ally robi całymi dniami.Do nauki dziewczynko!! bo przegrywasz z kretesem w dyskusji z 19latkiem ..hahaha....na swoim fotologu(guest). Odpowiedz Link Zgłoś
sweetkiss Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 11:37 Jestem policjantką, interesuję się astronomią z z racji tego, że na co dzień noszę mundur, to po pracy lubię sobie poszaleć z ubraniami, zwłaszcza z kolorami - pomarańcz, żółty, zielony :) Odpowiedz Link Zgłoś
etolia Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:33 ja od pazdiernika bede studiowala historie na AP, ktora kocham, ale nie mam pojecia co ja po niej bede robic:) ale to dopiero za 5 lat bede sie zastanawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:56 wspolczuje podejscia do zycia, 25 lub 26 letnie dziewcze, ze swiezym dyplomem w rece bedzie sie blakac po firmach z cv w rece i dziwic na forach ze takiego kogos ze spoznionym zapalem do zycia zadna firma nie chce .... Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 13:37 Ja jestem historykiem sztuki prawie bo kończę pracę mgr i będę się bronić na jesieni. Pracuję jako handlowiec w branży wyposażenia wnętrz i mebli designerskich a pasjonuje mnie projektowanie wnętrz i zamierzam w przyszłości zostac projektantem na własny rachunek. Moda mnie interesuje o tyle, że lubię ładne rzeczy, jestem estetką, lubię patrzeć na ludzi ciekawie i z gustem ubranych ale nie jestem niewolnicą mody i mam własny styl. Odpowiedz Link Zgłoś
abal2 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 15:46 Studiuje robotyke, dorabiam piszac programy. Bardzo kobiece zajecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 16:15 skończyłam 2 x turystykę i rekreację pracuję w branży telekomunikacyjnej wybieram się na studia podyplomowe Odpowiedz Link Zgłoś
peggykombinera Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 16:29 skończyłam prawo, działam w Kancelarii Notarialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 18:39 Nauczam:-)Jestem polonistką po UJ. Teraz zaczynam nowe studia. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 19:22 Psycholog po UJ + HR po WSZIB Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
keke251 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 21:30 Studiuje pedagogike(z zamiłowania).Mam mnóstwo zainteresowan:kocham ksiazki,poezje.Pisze wiersze,rysuje itd.Sposobów na zycie jest wiele i podejrzewam(wiem to!),że gdyby nie mój mąż i dwójka najcudowniejszych,najkochanszych i najpiekniejszych dzieci moje życie nie byłoby tak pełne magii...Moja mała rodzinka jest moją najwieksza pasja,reszta jest tylko dopełnieniem szczescia.Pozdrawiam serdecznie:*)) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 23:03 zapomniałam dodać post scriptum.nie mam pojęcia,czym BęDę się zajmować.to jest dość przykre,ale staram się na razie "pomyśleć o tym jutro".bo nie chcę mieć "jakiejś" pracy,tylko ciekawą;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: czym sie zajmujecie? 17.09.06, 23:13 pracuję w firmie farmaceutycznej Odpowiedz Link Zgłoś
qurna_chata Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 10:03 projektuje instalacje przemyslowe, systemy kontrolne i automatyzacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 19:17 Od października będę studentką geodezji na UWM. po tym niby mam mieć pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
cukierrrek Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:35 studiuje biotechnologie...ten niby wielce przyszłościowy kierunek ;) ale od przyszlego roku chce zacząć architekture albo budownictwo :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:59 co mozna robic w polsce po biotechnologii oprocz doktoratu i przedstawicielstwa handlowego firm farmaceutycznych? pracujac w zawodzie oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 15:34 kurcze nuda, a ja sie wybieram spowrotem do polski... Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 11:42 Studia- Finanse i Ekonomia na PG. Obecnie zajmuje sie wspolorganizowaniem eventow (w zakresie zarzadzania ruchem drogowym na czas wizyt krolewskich, maratonow, demonstracji itp) w najlepszym, malym panstwie na swiecie :). Czasem jakies tlumaczenia, ciagle sie ucze - zamierzam wrocic do swiata finansow. Uwielbiam czytac ksiazki i kupowac niepotrzebne starocie.Domatorka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cukierrrek Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 12:30 hmmm można pracowac w sanepidzie, w przemysle spożywczym, browarach, zakladach mleczarskich :D laboratoriach mikrobiologicznych, zostac na uczelni, w przedstawicielswtie raczej przyszlosci nie widze, tam dobrze sie maja ludzie, ktorzy zaczynali kilka lat temu, kiedy o przedstawicielswtwie niewiele osob slyszalo, poza tym mozna zrobic kurs pedagogiczny i zostac nauczyciielem biologii lub chemii ale watpie zeby ktos sie na to porywal, to juz chyba lepiej isc na biologie lub chemie :D ja swojej przyszlosci w tym zawodzie nie widze.... Odpowiedz Link Zgłoś
aalissson Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 12:06 A z Akademii Medycznej to nikogo?? Ja studiowałam 2 lata Biologii,ale się wyniosłam na Akademię Medyczną w Szczecinie,kierunek Pielęgniarstwo..Marzę o stomatologii,ale się nie dostałam w tym roku,za rok będę próbować znowu. I chciałam powiedzieć jeszcze,że na biologii wcale nie ma studenckiego życia i luzu..Któraś tam wyżej tak powiedziała..U mnie był za*ierdol jak w czołgu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: czym sie zajmujecie? 20.09.06, 15:38 studiowalam biotechnologie jest czas na nauke i zabawe, studia sa na pewno nie tak imprezowe jak ekonomia, ale weekendy mialam swietne! zalezy tez oczywiscie od szybkosci przyswajania wiedzy i ambicji ja mialam szybki przyrost neuronow i wysoka ambicje, wiec takze duzo czasu na imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
monika887 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:19 Idziesz na łatwiznę. Życie nie jest tak proste, żeby ktoś ci mógł powiedzieć, co masz w nim robic. A własnego umysłu to do czego używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 18:57 jestem architektem i pracuję z zawodzie tj w pracowni projektowej, za czasów studenckich całkiem niedawnych :) pracowałam dorywczo w perfumeri Sephorai i jako hostesa na promocjach Odpowiedz Link Zgłoś
kaska874 Re: czym sie zajmujecie? 18.09.06, 22:31 od pazdziernika rozpoczynam studia na am - stomatologia :) Odpowiedz Link Zgłoś