issey.miyake 15.09.06, 14:46 pomocy - mam zamowienie na taki prezent i nie moge znalezc. jakie firmy maja to w swoim asortymencie? gdzie mozna kupic ten fular? dodam ze jestem z warszawy. pomozcie. please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia725 Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 14:52 W każdym męskim z garniturami, a juz na pewno w slubnych sklepach, jest tego mnostwo! Ale kto ci kazala fular kupowac dla? Przeciez musisz dobrac do garniaka, koszuli i twarzy faceta! Odpowiedz Link Zgłoś
issey.miyake Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 14:57 moj brat sobie zamowil w prezencie urodzinowym. okreslil marynarki i tyle. i mam problem. kompletnie nie znam sie na fularach. na co mam zwracac uwage? po co ja sie go pytalam co chce dostac ....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 15:10 I on to będzie nosił ot tak po prostu do garniaka??? Odważny gość:) Wybieraj jak krawat, czyli wzór i kolor najważniejszy. --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 15:29 Tylko zapytaj sie go czy on na pewno mysli o fularze, bo wiele osob mowiac fular mysli o takim czyms jak faceci zakladaja do slubu - krotki szeroki krawat marszczony, a to NIE JEST fular, chociaz ukradl te nazwe prawdziwemu fularowi czyli specjalnej meskiej apaszki wiazanej w charakterystyczny dla fulara sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 15:30 to jest musznik albo inaczej plastron, ktorego wiekszosc osob nazywa fularem. Ale to nie jest fular www.moda.com.pl/wedding/~strony/garnitury.phtml?strona=plastron.i Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: pomozcie kupic fular 15.09.06, 15:39 A ten pan na zdjeciu ma fular czyli meska apaszke www.wm.pl/Index.php?ct=slub&id=691331 Odpowiedz Link Zgłoś
issey.miyake Re: pomozcie kupic fular 17.09.06, 18:14 no wlasnie chodzi o taka specjalna apaszke a nie musznik:-( do normalnego chodzenia. no moze na jakies specjalne okazje ale nie slubne. z musznikiem nie byloby problemu. chyba kaze mu zmienic dyspozycje. chcialam kupic grawerowane spinki do mankietow. a tak btw - podobno spinki do krawatow juz sa niemodne. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
monia725 Re: pomozcie kupic fular 18.09.06, 08:48 Prawda, sa bardzo niemodne, wiec spinke do krawata sobie daruj. Jak chce ten fular, to kup mu, wybierz stonowany kolor z nierzucającym się w oczy wzorem w kolorze garniaka. Co ci żależy, chce to bedzie mial ... Odpowiedz Link Zgłoś