Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bliźnięta

16.09.06, 16:02
    jesli chodzi o lakiery do paznokci, to sie zgadza..
    Perfumy jedna firma od lat,uzywam okazjonalnie..
    Reszta mnie nie dotyczy:)
    blizniak
    Obserwuj wątek
      • bezchmurne_niebo Bliźnięta 16.09.06, 17:29
        Oj oj :D Wszytsko sie zgadza, łącznie z tymi okularami - tyle że ostatnio
        przerzuciłam się na soczewki...
      • gaggi Re: Bliźnięta 16.09.06, 18:20
        Kurcze, wiekszosc sie zgadza;) i okulary, i to podbieganie do autobusu, i
        perfumy...
      • amy_emy Re: Bliźnięta 16.09.06, 22:26
        Dużo sie zgadza ale nie wszystko. Czesto nei mam ochoty na wtapianie się w tłum.
        • napolnoc Re: Bliźnięta 16.09.06, 23:46
          Niewiele sie zgadza.
          Owszem,szafa od sasa do lasa i wygodne buty:tak.
          Ale perfum mam cala kolekcje,uzywam codziennie,co kilka tygodni kupuje nowy zapach.
          Nie nosze kolorow "trendi",nosze od kiedy pamietam swoje trzy ulubione kolory,i wlasnie one stanowia
          o moim stylu.Niecierpie zielono-brazo-zgnilo-kupiastych kolorow,i chocby caly swiat krzyczal,ze teraz
          to jest modne.....mam to gdzies.

Okulary sie zgadzaja,ostanio zakupione przeciwsloneczne DKNY :)
      • stachenka Re: Bliźnięta 17.09.06, 00:24
        "Od czasu do czasu kupują lub dostają perfumy, ale potem często zapominają ich
        używać. Na ich półce stoi więc mnóstwo flakoników wykorzystanych do połowy,
        podobnie jak lakierów do paznokci..." - oto ja.......... BARAN :D
      • gosiaqus Re: Bliźnięta 17.09.06, 12:42
        bzduuuryyyy :)
        jedynie te wygodne buty do sprintu na przystanek się zgadzają.
      • ivvette Re: Bliźnięta 17.09.06, 14:02
        Jeśli chodzi o styl i okulary to sie zgadza ale co do perfum to nie. Używam
        systematycznie i nic w szafie mi nie zalega.
        • pump_it_up Re: Bliźnięta 17.09.06, 14:36
          niewiele sie zgadza.
          • mankencja Re: Bliźnięta 17.09.06, 15:03
            jak wyżej.
      • posafega Re: Bliźnięta 17.09.06, 17:08
        Zgadza się!! Wszystko!! :D
        Mimo, że noszę soczeki, okulary kocham namiętnie. I mogę nosić dla samych
        oprawek ze szkłami zero :) Zbieram właśnie forse na Mikli :D
        Perfumy zalegają, bo strasznie je oszczędzam po prostu, a poza tym, mam takie,
        które nie nadają się do użycia na dzień :)
        Buty wygodne, owszem. Kosmetyki wszelakie generalnie zalegają - używam kremu
        nawilżającego, pomadki ochronnej i odżywki do rzęs, którą czeszę brwi :D
        Faktycznie, nie lubię się wyróżniać, ale też niekoniecznie wyglądam tak jak
        wszyscy. Po prostu, skromnie i "normalnie" :)
      • papryczka_ag Re: Bliźnięta 18.09.06, 08:56
        Trochę się zgadza, a trochę nie. Uwielbiam perfumy i nigdy nie zapomniałabym
        rano o ulubionym zapachu. Z lakierem zgodna - praktycznie nie używam choć
        czasem kupuję.

A ciuchy mam z przeróżnych bajek.
      • zajenta Bliźnięta 21.09.06, 16:55
        perfumy, okulary, lakiery, wszechpotężny bałagan w torebkach ;) buty muszą być
        wygodne, to się zgadza
        odnośnie ciuchów - dużo bajek,
        z powielaniem to nie tak do końca ;)
      • franzza Re: Bliźnięta 21.09.06, 19:50
        Zgadza się tylko jesli chodzi o różnorodność stylu. A poza tym to niewiele.
        Okularów nie lubię (poza przeciwsłonecznymi) i noszę soczewki, buty, owszem
        wygodne ale koniecznie na obcasie, perfumy uwielbiam i nie mam problemów z ich
        wykończeniem,więc nic mi nie zalega.Poza tym nie gonię tak w ciemno za
        najnowszymi trendami w modzie.
      • justyna.rz Bliźnięta 16.10.06, 17:21
        no aky szukam butow i wszystko na wysokim obcasie a dla blizniaczki niziutkich
        nie ma...i jak tu dobiegac do autobusów :)
      • aanciia Bliźnięta 17.10.06, 11:15
        Jeżeli chodzi o mnie to cala ja tyko nie lubie lakierów do panokci. Amm pełno
        na pół użytych perfum i uieram sie w rózne style ciuchów. Nic dodać nic ująć
        • gemmini83 Re: Bliźnięta 08.11.06, 10:16
          hmmm z tymi lakierami moze sie zgodze, bo jakos nie mam natchnienia ostatnimi
          czasy malowac paznokci, jedynie tylko kolorem prawie bezbarwnym. Perfum uzywam,
          nie zalegaja ;)) Okularow nie nosze, cale szczescie, tylko przeciw sloneczne,
          ale nie kolekcjonuje :) Ciuszki - prawda ze z roznych bajek, lubie sie ubierac
          na kolorowo, oryginalnie :) Wyrozanic sie z tlumu uwielbiam ;)) hihihi
          Butki owszem musza być wygodnie.

pozdr! buziaki!
      • malina130686 Bliźnięta 23.03.07, 14:18
        jesli chodzi o nielad w torebce to prawda najprawdziwsza a lakiery to bujda a perfumy tez bo nie dostaje a uzywam caly czas tych samych
      • vesper77 Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:28
        no tak...
        okulary mam i nie żałuję na to kasy
        dużo toreb torebeczek plecaczków , paseczków itp
        o perfumach rzeczywiście czesto zapominam a mam rozpoczęte ze cztery flakony,
        tylko z tymi szpilkami nie tak - uwielbiam szpilki. nawet z dzieckiekm na
        spacer
      • magdzik1 Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:33
        Zgadza sie oprocz perfum - bo choc lubie zmiany, od lat kocham tylko i
        wylacznie ESCAPE CK :)
        • mini_kks Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:37
          To, co się zgadza:

W ich szafie jest mnóstwo ciuszków z różnych "bajek" i w zależności od nastroju
          Bliźnięta wystąpią w wersji bardzo kobiecej, sportowej, profesjonalnej,
          romantycznej.

Bliźnięta często noszą okulary (O ILE NIE ZAPOMNĘ) i na nie nie żałują
          pieniędzy - byle jakiej oprawki nie założą na pewno. Lubią torby, torebki i
          plecaczki, w których zawsze panuje uroczy bałagan.

Od czasu do czasu kupują lub dostają perfumy, ale potem często zapominają ich
          używać. Na ich półce stoi więc mnóstwo flakoników wykorzystanych do połowy
          • bmartucha Re: Bliźnięta 23.03.07, 18:50
            NIEZGADZA SIE....
            Napewno nie nasladuje innych kobiet.... Wolę jak one nasladują mnie... czuje
            sie wtedy super idealna...ups ale próznośc przeze mnie przemawia....Okulary a i
            owszem mam trzy szt. Błagan w tobrbie uwązam ze jest to naturalne jeśli chodzi
            o kobiety.... buty.. hm każdy lubi mieć wygodne buty....prawda....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka