herkuleska 16.09.06, 16:02 jesli chodzi o lakiery do paznokci, to sie zgadza.. Perfumy jedna firma od lat,uzywam okazjonalnie.. Reszta mnie nie dotyczy:) blizniak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezchmurne_niebo Bliźnięta 16.09.06, 17:29 Oj oj :D Wszytsko sie zgadza, łącznie z tymi okularami - tyle że ostatnio przerzuciłam się na soczewki... Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Bliźnięta 16.09.06, 18:20 Kurcze, wiekszosc sie zgadza;) i okulary, i to podbieganie do autobusu, i perfumy... Odpowiedz Link Zgłoś
amy_emy Re: Bliźnięta 16.09.06, 22:26 Dużo sie zgadza ale nie wszystko. Czesto nei mam ochoty na wtapianie się w tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Bliźnięta 16.09.06, 23:46 Niewiele sie zgadza. Owszem,szafa od sasa do lasa i wygodne buty:tak. Ale perfum mam cala kolekcje,uzywam codziennie,co kilka tygodni kupuje nowy zapach. Nie nosze kolorow "trendi",nosze od kiedy pamietam swoje trzy ulubione kolory,i wlasnie one stanowia o moim stylu.Niecierpie zielono-brazo-zgnilo-kupiastych kolorow,i chocby caly swiat krzyczal,ze teraz to jest modne.....mam to gdzies. Okulary sie zgadzaja,ostanio zakupione przeciwsloneczne DKNY :) Odpowiedz Link Zgłoś
stachenka Re: Bliźnięta 17.09.06, 00:24 "Od czasu do czasu kupują lub dostają perfumy, ale potem często zapominają ich używać. Na ich półce stoi więc mnóstwo flakoników wykorzystanych do połowy, podobnie jak lakierów do paznokci..." - oto ja.......... BARAN :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Bliźnięta 17.09.06, 12:42 bzduuuryyyy :) jedynie te wygodne buty do sprintu na przystanek się zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: Bliźnięta 17.09.06, 14:02 Jeśli chodzi o styl i okulary to sie zgadza ale co do perfum to nie. Używam systematycznie i nic w szafie mi nie zalega. Odpowiedz Link Zgłoś
posafega Re: Bliźnięta 17.09.06, 17:08 Zgadza się!! Wszystko!! :D Mimo, że noszę soczeki, okulary kocham namiętnie. I mogę nosić dla samych oprawek ze szkłami zero :) Zbieram właśnie forse na Mikli :D Perfumy zalegają, bo strasznie je oszczędzam po prostu, a poza tym, mam takie, które nie nadają się do użycia na dzień :) Buty wygodne, owszem. Kosmetyki wszelakie generalnie zalegają - używam kremu nawilżającego, pomadki ochronnej i odżywki do rzęs, którą czeszę brwi :D Faktycznie, nie lubię się wyróżniać, ale też niekoniecznie wyglądam tak jak wszyscy. Po prostu, skromnie i "normalnie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Bliźnięta 18.09.06, 08:56 Trochę się zgadza, a trochę nie. Uwielbiam perfumy i nigdy nie zapomniałabym rano o ulubionym zapachu. Z lakierem zgodna - praktycznie nie używam choć czasem kupuję. A ciuchy mam z przeróżnych bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
zajenta Bliźnięta 21.09.06, 16:55 perfumy, okulary, lakiery, wszechpotężny bałagan w torebkach ;) buty muszą być wygodne, to się zgadza odnośnie ciuchów - dużo bajek, z powielaniem to nie tak do końca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: Bliźnięta 21.09.06, 19:50 Zgadza się tylko jesli chodzi o różnorodność stylu. A poza tym to niewiele. Okularów nie lubię (poza przeciwsłonecznymi) i noszę soczewki, buty, owszem wygodne ale koniecznie na obcasie, perfumy uwielbiam i nie mam problemów z ich wykończeniem,więc nic mi nie zalega.Poza tym nie gonię tak w ciemno za najnowszymi trendami w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.rz Bliźnięta 16.10.06, 17:21 no aky szukam butow i wszystko na wysokim obcasie a dla blizniaczki niziutkich nie ma...i jak tu dobiegac do autobusów :) Odpowiedz Link Zgłoś
aanciia Bliźnięta 17.10.06, 11:15 Jeżeli chodzi o mnie to cala ja tyko nie lubie lakierów do panokci. Amm pełno na pół użytych perfum i uieram sie w rózne style ciuchów. Nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
gemmini83 Re: Bliźnięta 08.11.06, 10:16 hmmm z tymi lakierami moze sie zgodze, bo jakos nie mam natchnienia ostatnimi czasy malowac paznokci, jedynie tylko kolorem prawie bezbarwnym. Perfum uzywam, nie zalegaja ;)) Okularow nie nosze, cale szczescie, tylko przeciw sloneczne, ale nie kolekcjonuje :) Ciuszki - prawda ze z roznych bajek, lubie sie ubierac na kolorowo, oryginalnie :) Wyrozanic sie z tlumu uwielbiam ;)) hihihi Butki owszem musza być wygodnie. pozdr! buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
malina130686 Bliźnięta 23.03.07, 14:18 jesli chodzi o nielad w torebce to prawda najprawdziwsza a lakiery to bujda a perfumy tez bo nie dostaje a uzywam caly czas tych samych Odpowiedz Link Zgłoś
vesper77 Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:28 no tak... okulary mam i nie żałuję na to kasy dużo toreb torebeczek plecaczków , paseczków itp o perfumach rzeczywiście czesto zapominam a mam rozpoczęte ze cztery flakony, tylko z tymi szpilkami nie tak - uwielbiam szpilki. nawet z dzieckiekm na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
magdzik1 Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:33 Zgadza sie oprocz perfum - bo choc lubie zmiany, od lat kocham tylko i wylacznie ESCAPE CK :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Bliźnięta 23.03.07, 14:37 To, co się zgadza: W ich szafie jest mnóstwo ciuszków z różnych "bajek" i w zależności od nastroju Bliźnięta wystąpią w wersji bardzo kobiecej, sportowej, profesjonalnej, romantycznej. Bliźnięta często noszą okulary (O ILE NIE ZAPOMNĘ) i na nie nie żałują pieniędzy - byle jakiej oprawki nie założą na pewno. Lubią torby, torebki i plecaczki, w których zawsze panuje uroczy bałagan. Od czasu do czasu kupują lub dostają perfumy, ale potem często zapominają ich używać. Na ich półce stoi więc mnóstwo flakoników wykorzystanych do połowy Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha Re: Bliźnięta 23.03.07, 18:50 NIEZGADZA SIE.... Napewno nie nasladuje innych kobiet.... Wolę jak one nasladują mnie... czuje sie wtedy super idealna...ups ale próznośc przeze mnie przemawia....Okulary a i owszem mam trzy szt. Błagan w tobrbie uwązam ze jest to naturalne jeśli chodzi o kobiety.... buty.. hm każdy lubi mieć wygodne buty....prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś