Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    19.09.06, 11:20
    Nie bardzo mogę łazić po sklepach więc pytam: gdzie aktualnie znajdę taki
    cienki golf blisko ciała. Na Allegro widziałam kilka takich z Gatty, opisane
    były jako bezszwowe. Przeraziła mnie jednak informacja, że wykonane są one z
    mikrofibry- jakoś zupełnie mi to nie pasuje, ale pewnie sie nie znam. Więc
    pytam: jak to się nosi i gdzie i za ile poza Allegro mogę je kupić??? Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • mantha Re: golf 19.09.06, 12:36
        T e bezszwowe sa bardzo fajne, pod coś i noszone samodzielnie, zakupilam
        niedawno. natomiast nie z mikrofibry, fajne sa na stadionie :-) (ostatnio bylam
        pierwszy raz od niepamietnych czasow i obkupilam sie za grosze, to przezywam
        ten stadion juz któryś raz na tynm forum) za 25 zl, bardzo przylegajace,
        mnostwo kolorów, obejrzalam niemalże przez lupe, wszystko z nimi ok. widzialam
        podobne na allegro za 30 zl, chyba nawet te same, mnostwo kolorow. wcale sa
        niegłupie.
        • zielonaherbata7 Re: golf 19.09.06, 14:03
          mantha napisała:

> T e bezszwowe sa bardzo fajne, pod coś i noszone samodzielnie, zakupilam
          > niedawno. natomiast nie z mikrofibry, fajne sa na stadionie :-) (ostatnio bylam
          >
          > pierwszy raz od niepamietnych czasow i obkupilam sie za grosze, to przezywam
          > ten stadion juz któryś raz na tynm forum) za 25 zl, bardzo przylegajace,
          > mnostwo kolorów, obejrzalam niemalże przez lupe, wszystko z nimi ok. widzialam
          > podobne na allegro za 30 zl, chyba nawet te same, mnostwo kolorow. wcale sa
          > niegłupie.
          A ja jeszcze podrążę kwestię tych z mikrofibry, skoro jak piszesz, dobrze się
          noszą. Gdzie oprócz Allegro je znajdę i w jakiej cenie? Dzięki za odpowiedz
          • iwonaaaa Re: golf 19.09.06, 14:23
            w benetonie np.
            Ale za 30 zł:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka