etolia 22.09.06, 12:38 zaniedlugo sa urodziny mojej siostry a ja nie mam pomyslu na prezent dla niej, moze wy cos doradzicie? cena do 200zl, ale nie chcialabym kupowac nic z ubran Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlynana Re: co na urodziny?? 23.09.06, 00:23 a nie, mialo byc do 200 zl:/ no to proponuje jakies ladne kolczyki w kazdym badz razie najlepiej bizuteria :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: co na urodziny?? 23.09.06, 01:07 porządny podkład( mam na myśli fluid) na zimę zestaw DVD ulubionej aktorki/aktora skórzane rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: co na urodziny?? 23.09.06, 13:11 Skorzana torebka, porzadny pasek, skorzane rekawiczki, zestwa jakiejs bizuteri, elegancki zegarek, jakies dobre pefumy lub porzadny kosmetyk, butelke wina jak lubi:), choc mowisz ze nic z ubran bardzo dobra bylaby bielizna. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: co na urodziny?? 23.09.06, 13:21 perfumy lub jakis dobry kosmetyk Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co na urodziny?? 23.09.06, 13:31 jesli jest nastolatka, to moze jakiegos fajnego plastikowego swatcha? chociaz przyznam ze nie wiem ile teraz swatche kosztuja, bo ostatniego kupowalam 10 lat temu:) tzn tata mi kupil:) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co na urodziny?? 23.09.06, 13:34 ps ja osobiscie nie lubie podarunkow perfumowych, chyba ze osoba zna dobrze moje upodobania - jesli wiesz co lubi twoja siostra i co na niej dobrze "lezy" to tak, jesli nie - goraco odradzam! rekawiczki to chyba dobry pomysl. jesli mieszka juz sama, to moze cos fajnego do kuchni? np maszyne do robenia piany z mleka do kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: co na urodziny?? 23.09.06, 13:45 Mi też przyszły na myśl perfumy :) Jesli wiesz, jaki jest jej ulubiony zapach i ona go teraz używa, to może żel pod prysznic czy balsam do ciała z tej serii właśnie? Myślę, że będzie zadowolona. Biżuteria to też dobry pomysł, ale istnieje ryzyko, że jej się nie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś