weronka77 26.09.06, 00:48 No właśnie-jak z jakością? Oglądalam właśnie buty-kozaki obu tych firm.Ceny zblizone,fasony też.Tylko nie umiem wkleić fotek żebyście oceniły i doradziły...Poinstruujecie mnie? dziękuję!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 03:02 moje Clarksy przezyly 8 lat nieludzkiej eksploatacji, w ulewnych deszczach, po jednym schly 3 dni... juz myslalam ze padly a nie, wyschly bez sladu, skorka nadal byla miekka... Hilfiger... hmmm no nie wiem czy bym ryzykowala na naprawde wrogie butom warunki atmosferyczne Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 08:33 no ale clarks zapodaje latami 90. typowe clarksy to buty licealisty, ktory zapomnial sie przebrac po wycieczce w gory. hilfiger przynajmniej jest mniej epokowy Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 08:42 Hilfigerki są czarne,zamszowe,do szpica z szeroką cholewką;-(((Na gumowej podeszwie.Clarksy trochę bardziej sportowe,no i mają zwężane rzemykiem cholewki co przy tak koszmarnie chudych łydkach jak moje ma znaczenie....I tak muszę zaimpregnowac ponieważ raczej żaden but(chyba że kalosz) nie wytrzyma mieszanki :śnieg+ chlor,tudzież śnieg+ sól,która co roku fundowana jest Krakowianom na wszystkich ulicach;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 08:54 zamszowe sa na pewno bardziej podatne na przemakanie Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 08:57 I jedne i drugie zamszowe....Ale Clarksy w środku mają jakąś piankę-wynalazek;- )) Miałam kiedyś takie JAckpoty-zaimpregnowane nie przepuszczały ani kropli! Niestety po 5 sezonach na Rynku w Krakówku diabli je wzięli.... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 08:58 zamszowe na zime jako jedyne buty? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Clarks czy Hilfiger? 26.09.06, 09:01 clarksa linia mi nie bardzo odpowiada, kojarzy mi sie z 70letnia licealistka, ktorej tak zostalo...takie jakies zapyziale te fasony Odpowiedz Link Zgłoś