kobietek 27.09.06, 14:15 Co sądzicie o ostatnio namiętnie lasowanym czarnym lakierze na paznokciach? Jkoś nie moge sie przekonać. Jeżeli już ciemny, to brąz, bordo.. ALe nie czarny. Kojarzy mi się z gimnazjalistką zroiobną na gotyk:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bw.com Re: Czarny lakier? 27.09.06, 14:18 Hmm... mi chyba też tak się kojarzy... Chociaż jak kobieta ma swoje piękne niezniszczone niczym pazurki to może sobie pomalować jak chce... kwestia gustu... ja preferuję naturalny french... Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Czarny lakier? 27.09.06, 14:19 Uwielbiam czarny i stosuje go już od wielu lat(na zmiane z czerwonym). Jakoś do gotyckiej licealistki mi daleko.Chociaż lubie gotyk ale nie zawsze i nie wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Czarny lakier? 27.09.06, 14:46 ladny, ale do tylko wyrafinowanego stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Czarny lakier? 27.09.06, 15:38 Ostatnio lansowany? Od lat cos takiego sie widuje. Ja nie maluje paznokci na czarno, u innych mi to nie przeszkadza. Osobiscie wole ciemny fiolet czy bordo. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Czarny lakier? 27.09.06, 15:39 Ja malowałam paznokcie na czarno w liceum ^_^. Generalnie zawsze miałam zasadę, że kolor paznokci powinien pasować do stroju (albo raczej odwrotnie, bo paznokcie się przemalowywało rzadziej niż co dzieć), więc czarne często były na miejscu. Teraz nie maluję, bo za bardzo mi to niszczy paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: Czarny lakier? 27.09.06, 15:53 ale tu mowa o ascetycznym czarnym, a nie wulgaro-wyzywajacym. w kontekscie caloksztaltu wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: Czarny lakier? 27.09.06, 17:40 ja czesto maluje na czarno,chociaz nie jestem juz gimnazjalistka,a tym bardziej gothic moim zdaniem pasuje on do wiekszosci strojow,od eleganckich do sportowych poza tym odpowiada mi,bo moje rece maja sklonnosc do "sinienia",i z czarnym lakierem wygladaja naewt nie tak zle tak wiec polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Czarny lakier? 27.09.06, 17:48 czarny??? ale tylko z czerwonymi drobnymi zdobieniami... /pomimo że nie lubie już zdobień/ Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Czarny lakier? 27.09.06, 18:01 Czarne jakos nigdy mi sie nie podobaly.U mnie samej zawsze mi przeszkadzaly.Z kolei u kogos zawsze mnie zachwycaly.Ladne zadbane dlonie i czarny lakier na paznokciach.Spotkalam sie z roznymi zdobieniami,roznymi kolorami.jednak czarny z dodatkiem bialego czy czerwonego. Niestety sobie niemaluje paznokci na czarno.Preferuje dyskretny lakier.wylacznie na wieksze okazje maluje na "bardziej widoczny' kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Czarny lakier? 27.09.06, 18:28 namietnie nosilam czarne paznokcie w czasach ogolniaka, w polaczeniu z glanami i sztruksami. teraz nie nosze o nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czarny lakier? 27.09.06, 18:44 w czasach licealnych malowalam paznokcie na granatowo i zielono... pomyslow z czarnym nie mialam ;) teraz najczesciej lakier bezbarwny, a na wieksze okazje rozne odcienie czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś