Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział....

30.09.06, 20:59
    Ogólnie nie lubię ich jaskrawych,klubowych ciuszków,ale zdażają się perełki.
    Niestety nie na prowincji Białystok:)

Na stronie www zachwyciło mnie kilka rzeczy.Niestety w moim Housie wystawiono
    zimowe kurtki,a perełki ze strony zostały rozsiane po miastach typu
    Warszawa,Poznań,Łódź.

Pozwólcie,że je wam przedstawię:

www.house.pl/catalog/images/house-orig/18822.jpg
    www.house.pl/catalog/images/house-orig/18823.jpg
    www.house.pl/catalog/images/house-orig/18108.jpg
    www.house.pl/catalog/images/house-orig/18387.jpg
    Jeżeli któraś z was widziała cuś take w swoim mieście,niech do mnie pisze:)
    Wypytam jeszcze tych swoich białostockich ćwoków,czy sprowadzą mi te
    bluzki,ale wiecie jak to jest.
    Jeżeli któraś z was mogłaby podpatrzeć,to byłby to dla mnie miły prezent
    urodzinowy:)

Obserwuj wątek
      • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:05
        To naprawdę House? Fajne ciuchy ale niestety w "moich" house'ach nie widziałam
        ich :( W ogóle dzisiaj na zakupach narzekałam z siostrą na house'a, że często
        mają fajne kampanie reklamowe (np. aktualna. Mówcie co chcecie ale mi się
        manekiny z głowami zwierząt podobają, oryginalne są bardzo :P) a w sklepach
        tandeta. Ale będę szukać tych, które pokazałaś bo są śliczne.
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:09
          Miło mi że podzielasz moje zdanie:)
          Też się zdziwiłam,że House wypuścił wiktoriańskie bluzki(jeszcze ten krótki
          płaszczyk jest fajny co ma go sarenka w reklamie) no ale niestety nie wiadomo
          gdzie tego szukać.
          Ja jestem zmuszona wypytać obsługę,no i liczę jeszcze na foremki:)
          • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:12
            Płaszczyk widziałam (o ile chodzi ci o ten z futrzanym kołnierzem) :)
            • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:14
              Płaszczyk jest ok,ale najbardziej napaliłam się na ten żakiet:)
              • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:18
                Mi się podobają najbardziej dwie pierwsze bluzeczki. Ale jakbym kupowała to
                pewnie jedną z nich :P
                • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 30.09.06, 21:22
                  Żakiet na 100% miałabym za krótki a nie lubię kusych rzeczy :P Jestem wysoka,
                  więc miniówka też raczej odpada (tyłek by mi było widać :P). Chociaż do
                  legginsów może bym jakoś pokombinowała i fajnie by to wyglądało? Muszę znaleźć
                  te ciuchy w sklepie!!! :)
                  • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 09:51
                    :D
                    Jeśli znajdziesz i będzie akurat kilka egzemplarzy to poproś ekspedientkę żeby
                    je odłożyła,a ja zadzwonie do nich i zapytam,co da się zrobić:)
                    Z jakiego miasta jesteś?
                    • asiawoodstock Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 12:10
                      świetne bluzki !
                      • stworzenje Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 15:38
                        swietne,ale ta czern :-(, okropne ze ten kolor bedzie krolowac tej
                        zimy,fatalnie,smutno,załoba narodowa jak nic
                        • pump_it_up Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 15:42
                          wow, fajowe bluzki
                          • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 15:44
                            ooo, calkiem niezle;) chyba musze isc do house'a!
                            • myszka_333 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 16:20
                              bardzo fajne bluzki.
                              W poniedziałek mam wolne to może się przejdę do House i obadam jak te cuda w
                              rzeczywistości wyglądają.
                            • anulkina do alex_koz 03.10.06, 07:27
                              Alex w Poznaniu wiem, że mamy House w Starym Browarze czy gdzieś jeszcze? :)
      • vesper_lynd Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 16:27
        ooo, widzę że house poszedł w kierunku Victorian Maiden i japońskie Gothic
        Lolita :)
        respect dla marki za nastawione uszy na światowe nowinki.
      • pomaranczy-czas Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 16:43
        IDENTYCZNA BLUZKE (zdj. nr. 2) kupilam w sklepie Carlings za 80 zl, byla
        przeceniona z 150. Rowniez bluzka ze zdj. nr. 1 byla w Carlingsie. BYLA TAKA
        SAMA!!
        Wiec nie wiem co one robia w Housie. :|
      • pinkowa Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 19:36
        chyba wyskocze na housa, ale aż nie wierzę że takie ciuszki w takim sklepie, ale
        nawet jeśli u mnie i tak nie będzie :(
      • h.e.r.m.i.o.n.a Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 01.10.06, 20:08
        Jestem zdziwiona. Byłam wczoraj ale nie widziałam takich fajnych cióchów.
        Szczególnie podoba mi sie ta druga bluzka. Nie widziałam bo to Olsztyn i miże
        dlatego.
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:26
          up:)
          • alela1 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:29
            to chyba nie HOUSE, moze zagraniczna wersja, W Warszawie takich niet, ale jutro
            az skocze go Galerii Mokotow:-) super te bluzki
      • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:30
        Dzisiaj odwiedziałam kolejnego House'a i nie ma :(
        • alela1 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:39
          chyba autorce cos sie pomylilo albo wejda za jakis czas
          • shava do Alela1 02.10.06, 19:41
            alela1 napisała:

> chyba autorce cos sie pomylilo

To nie moja wina co jest na stronie House'a.Jak już coś to chyba admin sie
            pomylił wrzucają złe obrazki,a nie ja...
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:39
          Nie wiem,o co chodzi to po prostu niepoważne.Po co wypuszczać reklamy i strony
          ,skoro nie sprzedają tego w sklepach?
          Podobny problem mam z Trollem,chciałam sobie kupić tą słynną szarą bluzkę
          troll.home.pl/repository/products/Na%20gore/Bluzki/Pesca_39,90.jpg
          bo jako humanistka nie mogę przecierpieć matmy w moim liceum,ale oczywicie tego
          też do nas nie sprowadzili...
          • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 19:42
            Właśnie mnie też to wkurza, że coś jest na stronie a w sklepach nie :( Ostatnio
            niestety coraz częsciej to zauważam. Rozumiem, że czasami sklepy wypuszczają
            krótkie serie ale bez przesady, skoro coś jest reklamowane to powinno być
            dostępne! A później ja oglądam www i planuję co kupić a jak przyjdzie co do
            czego i mam czas na zakupy to albo nie ma upatrzonych ciuchów albo brak
            rozmiarów :(
            • marta-martusia troll - bluzka 06.01.07, 14:54
              ta bluzka z trolla jest jeszcze w poznaniu, przynajmniej w czwartek jeszcze
              byla, nawet sporo. chyba po 19,90 jesli dobrze pamietam.
          • vesna-matisse Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 28.12.06, 09:40
            Heh, a u mnie w Trollu było sporo tych bluzek i jeszcze długo leżały w hot
            boxie, bo nikt ich nie chciał :P
      • krolciak Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 21:06
        W Świnoujściu też nie ma tych bluzek, a tak mi się podobają!
        Zdjęcia są ze strony i jedna z tych bluzek była jeszcze w Avanti, więc to na pewno house;)
      • jagenda Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 21:10
        Hej.Byłam dziś w house, pytałam o te bluzki-chłopak sprawdził i powiedział że to
        jest w katalogu jako kolekcja sylwestrowa,więc jeszcze myśli że sie pojawią!!
        trzeba więc czekać!
        • ala1986 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 21:36
          O! To trzeba trochę poczekać i jak tylko wejdzie kolekcja sylwestrowa -
          polować! :)
          • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 02.10.06, 23:04
            Eeee sylwestrowa dopiero?
            Szkoda,szkoda.
            Ale przynajmniej sparwa się wyjaśniła.

Słuchajcie,a widziałyście może tą szarą bluzkę z Trolla?
            • julka7777 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 17:20
              Widzialam te bluzke z TROLLa - ale to już z jakiś miesiac temu - chociaz moze teraz tez sa - Lublin i Puławy - takie bluzki byly
      • jo-asiunka Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 03.10.06, 17:07
        dziewczyny, takie bluzki były w h&m w ubiegłym roku, wiem, bo kupiłam. Teraz też
        mają podobne, różnią się chyba koronką li i jedynie.
        • asiawoodstock Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 17:02
          Widziałam w House w Poznaniu bluzkę z drugiego zdjęcia. Niestety, tandetne
          wykończenie, szmaciany materiał. Nie polecam! Na fotografii i z daleka wygląda
          super. Trochę szkoda, bo naprawdę mi się podobała i od października czekałam,
          aż się pojawi w sklepach...
          • elka116 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 17:32
            ja tez sie napalilam na jedna z tych czarnych cudnych bluzeczek:). NIestety nie znalazlam jej:(. A bylo to jakis miesiac temu. Teraz juz mi przeszlo:p, ale fajnei ze sprawa sie wyjasnila:). Tez mnie wkurza, jak ogladam sobie ubrania na stronie, przyjezdzam do sklepu - a tu nie ma nic ciekawego...
      • jagenda Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 18:17
        ja sobie kupiłam we wtorek te 2 bluzki z housa są świetne! jeszcze poluję na
        spódniczkę.pozdrawiam
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 18:29
          Ta kolekcja jest w końcu aktualna?Już ją wprowadzili?
      • jagenda Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 18:57
        Tak! to jest kolekcja sylwestrowa.Jest już w salonach house'a!
        • bioetyc Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 15.12.06, 20:19
          ja tez od dawna poszukuje tej torby w trollu i w żadnym ze sklepów nie ma :( a
          na dodatek juz nawet nie ma jej na stronce internetowej

• pretty_woman69 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 09:15
        Haaa! Mój House też zalali jakimiś okropnymi kurtkami, płaszczami a nowej
        kolekcji jak nie było tak nie ma. Pech.
        • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 14:04
          donosze ze wyzej zalinkowanej bluzki widzialam w house w Poznaniu. calkie
          ladnie wygladaja;)
          • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 15:23
            Alex,a żakiet też był?
            • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 16:16
              nie widzialam, ale jutro tam sie wybieram wiec zobacze;)
              • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 16:22
                Jakby mój Białystok znowu zawiódł to liczę na Poznań:)
                • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 16.12.06, 16:32
                  spoko;)
                  • ladyinred00 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 10:52
                    Witam! orientujecie się moze ile kosztuje bluzka nr 2?? i czy ktoras z was
                    widziala ja moze w Lublinie? bardzo mi się podoba:) a jestem troszke chora i
                    nie wiem czy jest sens jechac do house...dziekuję za odpowiedz:)
                    • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 13:14
                      no wiec bylam w housie, zadnych bluzek juz niestety nie bylo (co mnie wkurzylo
                      bo chcialam sobie kupic ten top z trzeciego linka).

zakiet byl jedenm ostatni w rozmiarze L i kosztuje 169. jakos niespecjlnie mi
                      sie podobal. na zdjeciu wyglada lepiej

a ta bluzka o ktora ladyinred pyta kosztuje bodajze 69 ale nie jestem pewna.

wybieram sie ponownie w czwartek, bo wtedy ma byc dostawa to zdam relacje z
                      frontu;))
                      • ladyinred00 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 19:53
                        noi byłam. te z 1 linka były dwie lub 3, ale niestety same L. jeżeli chodzi o
                        ta drugą, to była bluzka podobna do niej, ale miała tylko jedną falbankę. do
                        tego jeszcze na 1 w ogóle nie było tej broszki, a na drugiej była ale jakas
                        obszarpana, wstążek też nie było. nie wiem, czy to jakies wybrakowane te bluzki
                        czy po prostu kilka modeli mieli? trochę szkoda, bo ogólnie materiał mi pasuje
                        i myślę, ze gdyby miała te wszystkie falbanki naprawdę by mi się podobała. poza
                        tym jestem pożeraczem kinder bueno wiec miałabym o 30% taniej... moze jeszcze
                        jutro przejade sie do innych Housów, a Alex_koz pisałaś o Lublinie z ta
                        czwartkową dostawą?
                        • alex_koz Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 20:02
                          o Poznaniu :)
                        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 18.12.06, 09:34
                          jeżeli chodzi o
                          > ta drugą, to była bluzka podobna do niej, ale miała tylko jedną falbankę. do
                          > tego jeszcze na 1 w ogóle nie było tej broszki, a na drugiej była ale jakas
                          > obszarpana, wstążek też nie było

U mnie nie ma nawet nic podobnego do niej.Jakbyś trafiła na jakiś sesnowy okaz
                          to byłabym przeszczęśliwa.
      • perennou Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 14:39
        wczoraj oglądałam bluzkę z drugiego linka.cena ok 60zł.niestety bardzo
        szmatkowata,nie warta ceny.żakiet ładny,ale ładniejszy chyba jednak na foto.
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 17.12.06, 19:11
          Słuchajcie,jak któraś z was zobaczy tę bluzkę to proszę o zgłoszenie się do
          mnie,w Białymstoku oczywiście jej nie ma;P
          Moja jedyna nadzieja to WY!
          • ladyinred00 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 27.12.06, 23:24
            Witam:) dzis wreszcie zebrałam się w sobie i pojechałam do drugiego house( na
            drugim końcu miasta;/) i niestety tam też były tylko takie bluzki jak opisałam
            w poprzednim poście, z 1 falbanką i bez tasiemek przy broszce. brak tych 2
            falban naprawde odejmuje jej sporo uroku;/ sa takie nijakie...i te broszki
            jakies takie mocno sfatygowane...było ich nawet sporo ale serio wątpię czy by
            Cie nie rozczarowały. za to kupiłam bluzkę z 1 zdjęcia (ostatnia) która dla
            odmiany na zdjeciu wygląda moim zdaniem tak sobie, a w realu jest śliczna:)
      • paulinaa troche mnie rozczarowala ta kolekcja.... 19.12.06, 20:40
        zapowiadał sie taki hit... a te bluzeczki to zwykle szmaty za ktore nie dałabym
        nawet 10zł. Ale za to marynarka jest świetna, chyba sa nawet 2 rodzaje tych
        marynerek. Kosztują 169zł. Bardzo mi sie podoba, ale nie wiem czy kupie. Bo tak
        naprawde to nie wiem gdzie bym w niej chodziła... A dac 169zł za cos co sie raz
        zalozy...
        • silvanka Re: troche mnie rozczarowala ta kolekcja.... 20.12.06, 15:36
          kupilam marynarke w kolore butelkowej zieleni(chyba) jest sliczna!!!
          oraz bluzke z 1 linka to fakt troszke szmatkowata i nie warta 60 zlotych ale na
          mnie ladnie lezy :)
      • joanna99991 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 20.12.06, 16:02
        Tak sie składa ,że jestem włascicielką sklepu hause w małej miejscowości i chciałabym zwrócić autorce postu uwagę , iż aby ćwok mógł zamówic dany model ciucha musi zamówic całą jego rozmiarówkę w tym przypadku od xs do l .Hause jak i inne firmy nie pozwala na wybiórcze zamawianie modeli . Troszke zrozómienia , w tym wypadku Pani dostałaby swój towar a ćwok najprawdopodobniej zostałby z reszta rozmiarów do końca świata. Należy wziąść przecież pod uwage , że w małych miejscowościach nie wszystko sie sprzedaje, tzn rynek jest specyficzny. pozdrawiam.
        • shava Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 20.12.06, 17:28
          Po pierwsze zrozumienia pisze się przez "u".
          Po drugie Białytok jest największym miastem północno-wschodniej Polski i stolicą
          województwa podlaskiego.Nie jest to mała mieścinka,jak pani myśli.
          Po trzecie proszę się tak dogłębnie nie zażalać,że nazwałam pracowników ów
          sklepu "ćwokami",ale uważam że niepełna kolekcja,braki,nieprofesjonalne
          podejście do klienta(czy dostane ten model?-nie.a kiedy możnaby dostać?-nie
          wiem) zasługuje na takie epitety.
          Proszę nie robić z pracowników ofiar skazanych na zły los,bo jednak myślę ,że
          zamównienie modelu w pełnej rozmiarówce nie jest gigantycznym wyskokiem.Ty
          bardziej,że model ów cieszy się wielkim powodzeniem i sprzedałby się do cna.
          To tyle.
          • joanna99991 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 06.01.07, 14:02
            Białystok pisze sie przez s, po drugie model ten był u mnie i wcale sie nie sprzedaał
            po 3 multibrand nie ma obowiązku kupować calej kolekcji
            po czwarte ćwokiem nie warto nazywać nikogo
            po piate profesjonalna obsługa nie polega na sprowadzaniu klientom towaru którego i tak nie kupią
            po szóste nie jest to wynik obrószenia a raczej zdziwienia jak małą wyobraznie pani posiada.
            pozdrawiam i namawiam do zakupów w sklepach firmowych hausa tam zawsze jest pełna kolekcja, pozatym można marudzic do woli ,
            • gabi1234 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 06.01.07, 15:25
              po siódme - skoro poprawiasz u kogoś ortografię (vide BiałyStok) to sama
              powinnaś wiedzieć, że "obrUszyć się" piszemy przez U a nie przez Ó :)) a poza
              tym "poza tym" piszemy oddzielnie :))
              • joanna99991 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 07.01.07, 15:44
                poprawa przeze mnie ortografi była zwyklą ironią , która miała swój poczatek w zachowaniu przedmówczyni , otóż przedmówczyni bowiem poprawiala mnie w odpowiedzi popełniajac błąd w pisowni , to była ironia zamierzona
                zanim sie coś powie lepiej zorientować sie w sytuacji
                pozdrawiam
                • gabi1234 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 07.01.07, 18:53
                  ironia czy nie, błędy popełniłaś :))
                  • joanna99991 Re: Nowa kolekcja House'a-ktokolwiek widział.... 07.01.07, 23:13
                    ale to jest forum o modzie a nie ortografii
                    pozdrawiam.,
        • zuzaba OT 06.01.07, 16:19
          Jaki jeszcze masz sklep? Z kosmetykami, hause i jeszcze może coś? Tak z
          ciekawości...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka