dexter36 08.10.06, 10:03 Zastanawiam sie nad zakupem powyzszych butów. Proszę użytkowników o opinię na ich temat. Z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Buty ECCO Viking 08.10.06, 10:43 szczerze... odradzam nosilam ecco ale teraz strasznie paskudza ;) ostatnie - takie tylko cale czarne z czerwonymi niewielkimi akcentami www.dauerlauf.de/images/Ecco%20Phaeton.jpg to jakis koszmar sztywna podeszfa w cieple dni noga mi plonie w nich... to nawet nie uczucie spocenia stopy tylko potworne pieczenie doslownie jak posypane pieprzem model mojego chlopca troszke bardziej masywny i wyzszy - rozpruly sie szfyna zgieciach po 2- 3 miesiacach takze sztywne w porownaniu do poprzednich jakie nosilismy mam dwie pary jednego modelu starych ecco (produkowanych jeszcze w portugalii) z nubuku czarne i ecru i te sa super goretex i elastyczna podeszfa z dodatkiem kalczuku teraz na naszym rynku mozna kupic tylko ecco made in tajland ODRADZAM ZAKUP sportowych BUTOW ECCO! nie nosilam nigdy kasycznych pantofli byc moze one pochodza z innej linii produkcyjnej w innej fabryce Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Buty ECCO Viking 08.10.06, 10:46 mysle ze lepiej zainwestowac w alpinusy albo salomony jezlei dobrze rozumiem przeznaczenie butow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dexter36 Re: Buty ECCO Viking 08.10.06, 11:31 Przeznaczenie - ogolnie do posmigania po mieście ewentualnie jeden, dwa wypady wypady w góry. Co do alpinusów to maja cholernie sztywna podeszwe po ktorej strasznie bola stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Buty ECCO Viking 08.10.06, 12:02 jezeli w alpinusach bylo Ci za sztywno ecco moga Cie unieruchomic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dexter36 Re: Buty ECCO Viking 08.10.06, 12:26 Foamclene jesteś jakaś anty. Wiekszość firm obuwniczych robi swoje buty w azji. Odpowiedz Link Zgłoś