Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    08.10.06, 12:15
    Dziewczyny, zdarzyło Wam się zamówić coś z tego katalogu? Jeśli tak to czy
    byłyście zadowolone i jak długo czekałyscie na realizację zamówienia?
    Obserwuj wątek
      • piwnooka_81 Re: Quelle 08.10.06, 13:12
        Dwa razy mi się zdarzyło coś zamówić z katalogu, szczerze mówiąc na zdjęciu
        wyglądało to o wiele lepiej niż w rzeczywistości. Materiał też był do kitu.Dwa
        miesiące czekałam na przesyłkę. Od tamtej pory omijam tą firmę duuuuzym łukiem.
        Pozdrawiam
        • off-line Re: Quelle 08.10.06, 13:20
          Dziękuje za informację.
          Czekam na przesyłkę i z przepisowymi dwoma tygodniami oczekiwania na doręczenie
          nie ma to nic wspólnego.:/
      • kamila29091 Re: Quelle 08.10.06, 14:43
        Ja juz zamawiam od dawna w takich domach wysylkowych jak quelle czy neckermann
        i ani razu nie mialam pretensji. Moe materialy sa troszke gorze od tych
        sklepowych to mam przynajmniej pewnosc ze mi sie bluzka nie rozejdzie w praniu
        po jednym razie tak jak kiedys wspomniana juz bluzka z Zary. Jesli chodzi o
        czas dostarczenia przeslyki to roznie to bywa
        • grazia201 Re: Quelle 08.10.06, 18:51
          ja dosc czesto zamawialam z Quelle,raczej bylam zadowolona,a jak nie to
          odsylalam im z powrotem, sa o wiele solidniejsi od BOn Prixa i ich towar
          przynajmniej jest prawie identyczny jak na zdieciu,bo w bon Prix to prawie
          zawsze jest co innego,nawet kolory sa zupelnie inne,
      • kasiaczernia Re: Quelle 09.10.06, 09:14
        Zamawiam w Quelle. Jestem zadowolona z zamówionych ciuchów. Przeciętnie paczka
        przychodzi do 2 tygodni od złożonego zamówienia.
        Kiedyś w Neckermanie czekałam 2 miesiące, co mnie trochę wkurzało, ale
        ostatnio się poprawili i paczka przychodzi dużo wcześniej- do 2 tygodni:-)))
      • lucy215 Re: Quelle 09.10.06, 09:42
        Czasami coś zamawiam, przesyłka idzie regulaminowo,dotychczas byłam tylko raz
        niezadowolona. Polecam wielopaki majtek, rozmiarówka się zgadza, są dobrej
        jakości :)
        • nioma Re: Quelle 09.10.06, 11:06
          w quelle kupilam kostium bikini
          czekalam prawie 2 miesiace
          zamawiam od czasu do czasu w bon prixie - duzo szybciej
      • agatka126 Re: Quelle 13.11.06, 14:32
        ja zamawiałam i jestem bardzo zadowolona. z tym ze odziez trzeba zamawiać o
        rozmiar mniejszą
        • moniakos1 Re: Quelle 13.11.06, 14:36
          ja zamówiłam raz bliżniak, rozmiar 34 ale weszła w niego moja mama nosząca 42,
          i raz buty daawno, miał być różowy zamsz a były brzoskwiniowo - łososiowe, raz
          tez byłam w ich sklepie i garnitur w rozmiarze 34 był tak duży że w spodnie
          weszła by jeszcze raz taka jak ja a zakietem obkręciłam się dookoła a znów
          wcale aż tak przeraźliwie chuda nie jestem, także moja przestroga jest odnośnie
          rozmiarów
      • agatka126 Re: Quelle 13.11.06, 14:38
        w quelle trzeba zamawiać zawsze ciuchy o rozmiar mniejsze
      • agatka126 Re: Quelle 13.11.06, 14:39
        czeka sie około 2 tygodnie, no ale czasami im to nie wychodzi.....
      • kamila29091 Re: Quelle 13.11.06, 21:07
        Zamawiam przynajmniej raz na miesiac. Nigdy mi sie nie zdarzylo zebym byla
        niezadowola albo ze mi sie rozmiar niezgadza. Serdecznie polecam, radze zanizyc
        sobie rozmiary o 1 lub 2 pkt.
      • wiki121 Re: Quelle 14.11.06, 11:17
        zamawiam dość często i jak narazie to jestem zadowolona.odzież jest dość dobra
        jakościowo.
      • papryczka_ag Re: Quelle 14.11.06, 11:30
        Ouelle jest przykładem na to jak z niczego w realu zrobić coś na zdjęciu.
        Okropne ciuchy, żle uszyte i z tandetnych materiałów. Za to na zdjęciach bomba.
        • kasiaa11 Re: Quelle 14.11.06, 11:33
          Ja zamówiłam spódnicę, tunikę, 2 bluzki koszulowe, sweterek wszystko jest ok.
          Rozmiar zaniżyłam przy zamówieniu. Super jakość, doskonałe wykończenie,
          stosunkowo niskie ceny. Polecam
        • malutka555 Re: Quelle 14.11.06, 11:43
          no tez racja. ale lepsze quelle niż bon prix.... ci to dobiero maja "super"
          odzież.
      • jgregj Re: Quelle 14.11.06, 12:39
        Zamawialam 3 razy - zawsze czekalam na przesylke 2 miesiace. Rzeczy z kiepskich
        materialow, buty typu espadrile - b. slabe wykonanie. Co cenne maja duze
        rozmiary. Ale teraz juz mnie to nie intersuje - schudlam.
      • malutka555 Re: Quelle 14.11.06, 12:45
        no duże rozmiary to oni mają....trzeba zamawać o jeden lub dwa mniejsze
        rozmiary ciuchy :-)
      • juli333 Re: Quelle 15.11.06, 11:30
        ja bardzo często zamawiam w quelle i nie żałuje, czasami zdarza się ze
        zamówienie przychodzi troche później niż podają... ale tak poza tym to zawsze
        dostawałam kompletne zamówienie no i co ważne towar był taki jak na zdjęciu :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka