kiciula1 18.10.06, 11:39 czy pasują korale do obcisłego golfika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_plomba Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 11:43 ja myślę, ze i owszem.. zależy od golfa i dodatków... masz coś konkretnego na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 11:43 o ile dobzre pamietam do golfu nie zakada sie nic na szyje... ale glowy nie dam zasady zasadami moja mam nosila dlugie naszyjniki (drewniane i z kamieni) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 11:56 Do obcisłego golfa - korale jak najbardziej:-))) Co innego gdy mamy duży, rozłożysty golf i do niego chcemy założyć np. łańcuszek z małą zawieszką:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 12:09 pomaranczowy golfik i brązowe korale z duzych kamieni? Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 12:11 kiciula1 napisała: > pomaranczowy golfik i brązowe korale z duzych kamieni? Co myślicie? Według mnie O.K:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 12:35 Bardzo ladnie :) Jak golfik maly i korale duze to wszystko pasuje. nawet szal mozesz zamotac i bedzie fajnie wygladalo. Do duzych golfow w sumie duze korale tez moga byc, pod warunkiem ze sa duze. Inaczej wszystko ginie i efekt sie rozmazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 13:45 Ha, właśnie mam na sobie obcisły golf ecru, brązową sukienkę i brązowe dłuuuuuuugie korale :) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 14:24 pasuja..ja tak chodze ubrana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 16:29 Optycznie dramatycznie skracają szyję. W przypadku golfu skrócenie podwójne. Chyba że jakieś takie dyndające w okolicach pępka. --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 16:47 jak takie dłuższe to jasne, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 16:58 A mnie się takie połączenie nie podoba :( Nie lubię zestawień golf + coś na szyję. Chociaż ostatnio nawet spodobało mi się jedno z ubrań Anne Hathaway w filmie "Diabeł ubiera się u Prady", kiedy miała na sobie ciemne dżinsy, czarny golf, brązową kurteczkę i kozaki a na szyi taką srebrną zawieszkę , na długim łańcuszku. Ale to jedyny wyjątek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
johanita Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 19:19 jasne ze mozna pieknie wygladaja szafiry do czekoladowego golfu:) jedna zasada golf musi byc obcisły klasyczny dekoratorka/ Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 21:14 pasuja i taki zastaw bardzo mi sie podoba:0 W zeszłym roku byłam tak pare razy ubrana! Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 21:58 nie pasują! zresztą jest zasada, że do golfu nie zakłada sie żadnych naszyjników , korali i tym podobnych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 23:09 A ja Marko lubie;)wydaje mi sie ,ze to tak po "szanelowsku" --------------------------------------------------------- www.artspot.org.uk/JPEGs/Big/Autumn%20Leaves.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Golfik + korale = t/n ?? 18.10.06, 23:21 przyznam sie , ze nie kojarzę zadnego zdjęcia Gabrysi w golfie... ja prawie w ogole nie chodzę w naszyjnikach, koralach...:( Ps: przeslij mi jesli możesz zdjecie swojej czarnej, koronkowej sukienki... kiedy o niej przeczytałam to zachciało mi sie takiej sukienki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
guapatia Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 07:51 ostatnio czesto widuje na manekinach obcisly golfik+duze drewniane korale.fajnie wyglada.polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 09:36 Marko jak tylko bede miala cos z wesela to Ci golebiem posle:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 18:32 Myślę i myślę i... nie kojarzę swojej czarnej koronkowej sukienki :( możesz mi przypomnieć gdzie ja o niej pisałam? PS.Fakt, nie wklejam już zdjęć swojej garderoby, bo i po co? A golfy już noszę - dziś miałam czarny do sukienki w kolorze butelkowej zieleni, takowych grubych rajstop, takowej dużej torby i czerwonych butów :) Korali nie było :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 18:33 Chyba że to nie do mnie było o tej sukience, ale "stało" pod moim postem :P Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 21:18 gabi1234 napisała: > Chyba że to nie do mnie było o tej sukience, ale "stało" pod moim postem :P Hihihi tak sie Maraiss wkleilo;)a bylo do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 18:56 Ja noszę - do ciemnozielonego, cienkiego i obcisłego golfu. Inaczej ten golf jest zbyt dużą połacią jednolitego koloru i jakoś smutno wygląda. Nie noszę delikatnych łańcuszków, tylko grube, solidne, nieprzezroczyste kamienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: Golfik + korale = t/n ?? 19.10.06, 21:26 ja uważam ze jak najbardziej pasują, tak samo jak broszki w stylu vintage noszone tuz przy szyi Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Golfik + korale = t/n ?? 20.10.06, 02:45 jasne, przeciez taki golfik to "druga skora" wole jednak wielkie golfy, udrapowane na dekolcie, i do nich obrozke na gola szyje Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Golfik + korale = t/n ?? 20.10.06, 08:38 Oczywiście, że pasują. Przestarzałym trendom, że nie nosi się korali do golfu mówmy nie. Odpowiedz Link Zgłoś