Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a co powiedziecie o takich butach: (foto)

20.10.06, 19:21
    Mam już ładne kozaczki, skórzane i na obcasie, ale szukam teraz czegoś bardziej sportowego (na spacery z psem i lepienie bałwana;))

Przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego, jak na zdjęciach, problem tylko w tym, że butów na allegro na pewno nie kupię - muszę je przymierzyć, obmacać itd. Nie widizałyście tego typu kozaczków w bardziej markowych sklepach? (nie zależy mi na firmie=marce, tylko na tym, żeby była to jakaś sieć dostępna w większości miast). No bo gdzie się nie rozglądam, to tylko oficerki i kowbojki.

Obserwuj wątek
      • syrena2005 Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 21.10.06, 15:42
        pierwsze i ostatnie to jeszcze jeszcze, ale te drugie to porazka...
        pozdarwiam
        • czarna_plomba Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 21.10.06, 15:45
          ja widziałam, a nawet dotykałam tych butów w sklepie - koszmarne wykonanie..
          bardziej się nadają na suchą jesień niż zimę..
      • cioccolato_bianco Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 21.10.06, 15:47
        nie lubie sznurowanych kozakow
        tak samo zreszta oficerek i kowbojek ;)
        • neskaj Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 21.10.06, 16:09
          Widzialam w Deichmannie i Humanicu i w takich zwyklych nie markowych tez sa...
          nie poodbaja mi sie...
          • bridget_07 Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 13:20
            jak bym musiała to nr2, ale to i tak z musu, bo mi sie nie podobaja!
      • tralalumpek Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 13:21
        pierwsze fajne , drugie i trzecie paskudne
      • lamattina Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 13:37
        Najbardziej pasowałoby mi coś w stylu tych pierwszych - mają zamek z boku, tak więc ze sznurowaniem nie ma raczej problemu. (podkreślam: COŚ W STYLU;)) Niestety to, co do tej pory miałam w ręce rzeczywiście nie nadaje się na polską zimę...no i sama już nie wiem gdzie szukać niekoniecznie 'modnych', za to wygodnych i ciepłych butów do biegania po zimowym błocie i śniegu. Do tej pory miałam do tych celów buty z Wojasa - niezbyt ładne;), ale bardzo funkcjonalne. Trzeciej zimy z rzędu niestety nie przetrwają...
        • napolnoc Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 15:00
          Takie sportowe sznurowane kozaki mial Esprit w zeszlym roku w ofercie. Niestety, nie wiem czy sie
          nadaja do chodzenia po sniegu, moga latwo przemiekac, maja cienka podeszwe, cena ok 120 euro
          • koala1212 Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 15:27
            Na spacery z psem, czy nawet wypady do gorskich miejscowosci (mam na mysli
            spacery dolinka), te pierwsze buty mi sie podobaja. Podobne kozaki znajdziesz w
            Rylko. Nie we wszytskich skelpach, ale sa, czarne i brazowe. Np. w Krakowie sa
            na Florianskiej.
      • maga.m Re: heavy duty 22.10.06, 18:44
        sama mam wysokie, wiazane, sportowe buty ze skóry, dałam 300 zl, są udowne.
        w heavy duty jest pelno tego typu butów. podobne, ale nizsze widzialam w tamtym roku w reebok'u
      • rzesa20 Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 18:57
        okropne
        • likhshgh Re: a co powiedziecie o takich butach: (foto) 22.10.06, 19:12
          Wojas ,CCC,HD
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka