m_ryjek 23.10.06, 18:58 Gdzie moge kupic buty zimowe od 150zl do 200zl? Sa w ogole takie sklepy? Niestety, na drozsze mnie nie stac:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myhumps Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:06 hmm.... sprawdz w sklepach w Galerii Dominikańskiej (typu deichmann itd), ccc albo w mango outlet Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:11 W galerii Dominikańskiej w daiczmanie i w street. W Outlecie jest mało butów... jest pełno sklepów z tanimi butami no i oczywiście na dworcuświebodzkim w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wrocławianki! 25.10.06, 22:46 Dziewczyny te wszystkie sklepy sa w GD? Odpowiedz Link Zgłoś
maga.m Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:37 oczywiscie ze sa takie sklepy, a Ty myslalas ze kobiety, zarabiajace 1000 zl netto, majace dom na utrzymaniu (powiedzmy ze nawet i z partnerem zarabiajacym podobnie) chodzą boso? czy moze kupują buty za 300 zl a dzieciom tlumacza ze kotlecik schabowy to tylko w niedziele, bo mamusia nowe buciki upatrzyla? bardzo głupie pytanie. P.S. moja mama (rozmiar 35 w porywach do 36) kupila kozaki na plaskim obcaie, cale czarne, z zamszu za 90zl na dziale dzieciecym. identyczne, w tym samym sklepie, tyle ze od roamiaru 37, na dziale damskim, kosztowaly 140 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
jannik Re: Wrocławianki! 23.10.06, 21:48 a ja ostatnio na ruskiej kupilam cud kozaczki (oczywiscie, jak dla mnie cud ;- ), bordowo-brazowe, na malym obcasiku, oficerki, skorzane, dopasowane do lydki (a zawsze mam z tym problem, bo odstaja!) za 99,90 PLN! Bylam w szoku, jak zobaczylam ta cene, ciekawe, kiedy sie rozwala, ale wygladaja naprawde porzadnie. nawet jesli mialyby sluzyc jeden sezon. zrobie zdjecie, to wkleje, zeby sie pochwalic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_ryjek Re: Wrocławianki! 23.10.06, 22:32 Jannik chodzi Ci o ten maly sklepik (jest tam tez bielizna) po prawej stronie (jak sie idzie od strony pl. Jana Pawla II)? Kurcze dziewczyny podajcie mi adresy (i lokalizacje np. w Rynku, k/dworca) takich tanich sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
jannik Re: Wrocławianki! 24.10.06, 12:52 ten sklep jest po prawej stronie jak idziesz od pl. JP II, za skrzyzowaniem z kazimeirza wielkiego, tam jest duzo butow "InBlu", nie ma bielizny, pod arkadami, mijasz papierniczy, pachnace buleczki i pizzerie strus ;-) czesto tez kupowalam tam letnie klapki, sandaly, bo tanie, i w miare dobre - nie rozwalaja sie po jednym sezonie. Kozaczki pierwszy raz kupilam, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Wrocławianki! 23.10.06, 22:40 Hej , a może spróbuj na Allegro, ja właśnie upowowałam świetne ( jak dla mnie) kozaki Ryłko za 150 zł i drugie śliczne brązowe ze skóry za 99 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Wrocławianki! 26.10.06, 10:02 Ostatnio były bardzo niedrogie buty i nawet interesujące. jakość nie powala, ale naprawde można coś znaleźć za niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś