Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wrocławianki!

23.10.06, 18:58
    Gdzie moge kupic buty zimowe od 150zl do 200zl? Sa w ogole takie sklepy?

Niestety, na drozsze mnie nie stac:/
    Obserwuj wątek
      • myhumps Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:06
        hmm.... sprawdz w sklepach w Galerii Dominikańskiej (typu deichmann itd), ccc
        albo w mango outlet
      • costerco Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:11
        W galerii Dominikańskiej w daiczmanie i w street. W Outlecie jest mało butów...
        jest pełno sklepów z tanimi butami no i oczywiście na dworcuświebodzkim w
        niedziele
        • m_ryjek Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:28
          A gdzie jest ten Outlet? Tez w GD?
        • oxy_gen_86 Re: Wrocławianki! 25.10.06, 22:46
          Dziewczyny te wszystkie sklepy sa w GD?
      • maga.m Re: Wrocławianki! 23.10.06, 20:37
        oczywiscie ze sa takie sklepy, a Ty myslalas ze kobiety, zarabiajace 1000 zl netto, majace dom na utrzymaniu (powiedzmy ze nawet i z partnerem zarabiajacym podobnie) chodzą boso? czy moze kupują buty za 300 zl a dzieciom tlumacza ze kotlecik schabowy to tylko w niedziele, bo mamusia nowe buciki upatrzyla?

bardzo głupie pytanie.

P.S. moja mama (rozmiar 35 w porywach do 36) kupila kozaki na plaskim obcaie, cale czarne, z zamszu za 90zl na dziale dzieciecym. identyczne, w tym samym sklepie, tyle ze od roamiaru 37, na dziale damskim, kosztowaly 140 pln.
      • jannik Re: Wrocławianki! 23.10.06, 21:48
        a ja ostatnio na ruskiej kupilam cud kozaczki (oczywiscie, jak dla mnie cud ;-
        ), bordowo-brazowe, na malym obcasiku, oficerki, skorzane, dopasowane do lydki
        (a zawsze mam z tym problem, bo odstaja!) za 99,90 PLN! Bylam w szoku, jak
        zobaczylam ta cene, ciekawe, kiedy sie rozwala, ale wygladaja naprawde
        porzadnie. nawet jesli mialyby sluzyc jeden sezon.
        zrobie zdjecie, to wkleje, zeby sie pochwalic ;-)
        • m_ryjek Re: Wrocławianki! 23.10.06, 22:32
          Jannik chodzi Ci o ten maly sklepik (jest tam tez bielizna) po prawej stronie
          (jak sie idzie od strony pl. Jana Pawla II)?

Kurcze dziewczyny podajcie mi adresy (i lokalizacje np. w Rynku, k/dworca)
          takich tanich sklepow
          • jannik Re: Wrocławianki! 24.10.06, 12:52
            ten sklep jest po prawej stronie jak idziesz od pl. JP II, za skrzyzowaniem z
            kazimeirza wielkiego, tam jest duzo butow "InBlu", nie ma bielizny, pod
            arkadami, mijasz papierniczy, pachnace buleczki i pizzerie strus ;-)
            czesto tez kupowalam tam letnie klapki, sandaly, bo tanie, i w miare dobre -
            nie rozwalaja sie po jednym sezonie. Kozaczki pierwszy raz kupilam, zobaczymy.
      • iwka901 Re: Wrocławianki! 23.10.06, 22:40
        Hej , a może spróbuj na Allegro, ja właśnie upowowałam świetne ( jak dla mnie)
        kozaki Ryłko za 150 zł i drugie śliczne brązowe ze skóry za 99 zł.
      • papryczka_ag Re: Wrocławianki! 26.10.06, 09:35
        A macie we Wrocku C&A?
        • oxy_gen_86 Re: Wrocławianki! 26.10.06, 09:57
          nooo:) w GD
          • papryczka_ag Re: Wrocławianki! 26.10.06, 10:02
            Ostatnio były bardzo niedrogie buty i nawet interesujące. jakość nie powala,
            ale naprawde można coś znaleźć za niewielkie pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka