roberti.ori 02.11.06, 23:53 czy podoba wam się wisiorek ręcznie malowany. prosze o opinie.- czy może stać się modny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roberti.ori Re: proszę o opinie 02.11.06, 23:54 przperaszam zapomniałem podać wymiarów 4/5,5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: proszę o opinie 03.11.06, 00:17 ja mam sporo takiej bizuterii, sa to glownie broszki z Rosji, ale takze klipsy z jakims widoczkiem nie wiem czy takie dzielka moga stac sie modne - swoje nosze od wielu lat i bez przerwy sa one odbierane jako cos niezwyklego, wiec byc moze ten rodzaj bizuterii nie trafia do wspolczesnej publicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: proszę o opinie 03.11.06, 00:45 mnie sie podoba... lubie rekodzielo Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabooo Re: proszę o opinie 03.11.06, 12:34 myślę ze gdyby to stałosię super modne tostraciłoby dużoze swojego uroku, chociaż myślę że broszka byłaby lepsza... ale jest prześliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: proszę o opinie 03.11.06, 12:39 Uwielbiam tego typu rzeczy.Sa sliczne, pamietam,ze z Rosji i Bialorusi zwozila moja Mama tego pelno. Teraz przejelam te : zabytki: od niej i sama czesto i chetnie nosze. Ostatnio zlalzlam cos takiego ( fotki, mam nadzieje,ze wyjda ;]) kupilam w Moskwie, za niecale 40 dolarow:) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: proszę o opinie 03.11.06, 13:10 Lubie oglądać takie rzeczy ale nie nosić Odpowiedz Link Zgłoś
life_stylee Re: proszę o opinie 03.11.06, 13:13 Bardzo ładne i oryginalne. Ja bym z chęcią nosiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neskaj Re: proszę o opinie 03.11.06, 17:24 A dla mnie taki widoczek jest kiczowaty;P Odpowiedz Link Zgłoś
bouble_bouble popieram neskaj 03.11.06, 18:16 to tak jak z takimi obrazami z ulicy, czuje szacunek i podziw dla autorow, dostrzegam ich talent bo ja bym czegos takiego nie namalowala, ale to jednak troche kicz. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: proszę o opinie 03.11.06, 20:05 niebanalny:)) fajny, mi się podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: proszę o opinie 03.11.06, 20:19 nie podoba mi sie bo kojarzy mi sie z druciana szczeka a zatem ma negatywny wydzwiek dla mnie czyli malowidlo ma negatywna energie Odpowiedz Link Zgłoś
roberti.ori Re: proszę o opinie 03.11.06, 20:27 dla lepszej oceny wrzucam jeszcze jeden wisiorek i dziękuje ślicznie za wasze opinie. pozdrawiam sedecznie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: proszę o opinie 03.11.06, 21:02 szkoda, ze na pierwszym nie ma gesi/kaczek/kur na drugim zdecydowanie brakuje mi jeleni! Odpowiedz Link Zgłoś
coolermaster6 Re: proszę o opinie 03.11.06, 23:42 ładne. Czy bedzie modne trudno powiedzieć...marketing, dobra reklama to podstawa... Odpowiedz Link Zgłoś